Zlepšovák ruské armády, v pytli rovnou s odpadem do kafilérky....je to levné a už i zabalené. Za tohle dávám rusákům palec 👍 Je to moc?
No já jsem pro změnu viděl video z dronu s termokamerou, když dva Rusové v maskovacích termopláštích při nočním útoku podřízli ukrajinské hlídky a vzápětí pomocí granátů ,,vyčistili " zákop a opěrný bod. Takže bych se až tak neposmíval...ono hodně záleží na taktice a způsobu jejich použití.
Pokud dron s termokamerou zaznamenal pohyb vojáků v termopláštích tak ty termopláště asi moc nefungují, co myslíte?
Jsou prostě v pytli. Nemají na UA lézt.
Já to taky považuji za velmi praktický přístup agresora. Když je čas pochválit, tak padni komu padni, to se nedá nic dělat. Nemusí se teď při svých vlasteneckých lidských vlnách agresoři složitě sbírat po poli. Jen, aby měli dost pytlů... Ale mohla by se na pytle založit třeba sbírka, v tom jsme dobří 🙂
Když velitel lidem řekne, že ty pytle mají zakrýt tepelnou stopu, že je to vyzkoušené, tak nepřemýšlí. Navíc je tam hodně vojáků, kteří zřejmě takový pytel ještě ani neviděli. Je to další taktika, jak dostat vojáky k nějakému sebevražednému útoku.... Anebo třeba opít nepřítele rohlíkem... Ale tohle je nesmysl. To se nemůže v žádném případě povést.
Obě strany dělají pokusy se snížením vyzařování těles tepla v noc, ipro termovize dronů a noktovizory odstřelovačů. I kartónová krabice měla slušné výsledky. Hi těch technologie zklamaly, tak se improvizuje.
Tak jistě karton nepropouští, proto ho bezdomáči používají na improvizované přístřešky v zimě... Ale tenký plast propouští dobře. Kdyby si na sebe vzali termofólii tak by to fungovalo líp. Ta se ale může rozrhat, muselo by to být vícevrstvé.
Máte chybu v nadpisu. Mělo tam být ..."šli z boje v pytlích na odpadky..."
"zřejmě"podle českého novináře,podle "ukrajinských novinařu se jedná ",velmi objektivní a důvěryhodné a názor nějakého seriózního odborníka žádný .... Ono z černobílého nočního záběru je totiž pytel na odpadky poznat přeci hned na první pohled z více jak 50 m výšky. Třeba zítra budou moct určit i v jaké zemi byli pytle vyrobené.
Jsem velmi rád že mohu v podobných článcích poznávat domněnky novinářů,na nich jsou přeci stavěné veškeré naše hodnoty.
Jen by mohli také ale psát články to tom jak UA vojáci na sociálních sítích pořádají sbírky kde vyzývaji své občany aby jim sháněli vozidla či peníze aby mohli dopravovat raněné do nemocnic atd.
Tak samozřemě, oni černé pohybující se objekty, v počtu jedné čety, velké přibližně jako voják, pohybující se na linii dotyku od ruských linií směrem k těm ukrajinským, jsou velice nenápadné, že tavářišč Árnošť?
"Vojáci, dnes zaútočíte na vesnici!"
"Ale pane veliteli, přes ty drony se tam nedostaneme!"
"Dostanete, tady máte speciální kamuflážní pytle, které vás ochrání."
"Ale, veliteli, ty pytle vypadají jako že jsou na dvoustovky."¨
"Vojáci, taky že ano, ty drony si budou myslet, že jste mrtví a nechají Vás.."
"Urááááááá!!!!" 😁😂😁
Zřejmě si uvědomili, že russove, jakožto morální odpad lidstva patří do odpadu, tak to chtěli lidstvu usnadnit a hupsli do odpadu rovnou.