1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Putin je zločinec a lhář a patří do Haagu !!

32
Před 5 měsíci

Takže to nakonec dobře dopadlo a nikomu se nic nestalo.

31
Před 5 měsíci

Chaos , nekoordinované úsilí a všudypřítomná korupce je charakteristickým znakem RuSSka. Vojákům Ruska se nelze divit, jsou hozeni na bojiště a obětováni jako ovce co jdou na porážku. Navíc v ruské armádě chybí jakákoliv morálka .To je duvod proč z původně 3 denní operace je několikaletá válka,kde se Rusku stale nedaří okupovat celou Ukrajinu jak se chvástal ten kremelský stařec.

35
Před 5 měsíciUpraveno

Rozkaz zněl jasně... muž v zeleném žigulíku nesmí projet.... Nebyl čas, ptát se kdo je kdo...

16
Před 5 měsíci

Rusům zjevně chybí fronta se zákopy a jasnými liniemi, kam by mohli hnát vojáky do útoku.

23
Před 5 měsíci
Antonín Švarný

absolutní pravda. oni jedou velení typu: tady mi a támhle oni. A tím to končí. Proto je podle mne nyní pustili ukrajinci do terénu. tam se půlka postřílí navzájem a logisticky se od sebe vzdálí. skončí bez materiálu.

17
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Tak to je skvělá a jistě ověřená a zaručená zpráva. Není třeba se Rusů bát. Zničí se sami. Zas budu klidněji spát.

13
Před 5 měsíci
Karel Polák

Po tomto incidentu se jistě hned Russko nesesype, ale takto funguje cela Ruská Federace a postupně se zhroutí tak jako Sovětsky Svaz tenhle spolek nemá šanci na přežití, takže jděte bez obav spát.

30
Před 5 měsíci

Dejte zpitým mužikům zbraně, oni se postřílí navzájem. Příměr ruského propagandisty je přesný, liška se při tom uchechtá. Trošku mi to připomíná výseč z jediného dobrého ruského filmu o Mrazíkovi, jak tam napadnou ti loupežníci Ivánka. A to bych řekl, že ti loupežníci jsou ti nejlepší z nich, možná velitelé rot.

10
Před 5 měsíci

Je k tomu nějaký důkaz, že šlo o vozidlo s ruZkou posádkou? Mohl být klidně ukořistěný. Nevidím důvod proč by jinak pálili po svém vozidle, kort když BMP2 Ukrajinci v Kurske oblasti nepoužívají.

10
Před 5 měsíci

No, to bude asi ta druhá nejsilnější armáda na světě 🤣🤣 jak se sami Rusové a jejich milovníci rádi nazývali

5
Před 5 měsíci

Jen tak dál

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt