Putin je zločinec a lhář a patří do Haagu !!
Takže to nakonec dobře dopadlo a nikomu se nic nestalo.
Chaos , nekoordinované úsilí a všudypřítomná korupce je charakteristickým znakem RuSSka. Vojákům Ruska se nelze divit, jsou hozeni na bojiště a obětováni jako ovce co jdou na porážku. Navíc v ruské armádě chybí jakákoliv morálka .To je duvod proč z původně 3 denní operace je několikaletá válka,kde se Rusku stale nedaří okupovat celou Ukrajinu jak se chvástal ten kremelský stařec.
Rozkaz zněl jasně... muž v zeleném žigulíku nesmí projet.... Nebyl čas, ptát se kdo je kdo...
Rusům zjevně chybí fronta se zákopy a jasnými liniemi, kam by mohli hnát vojáky do útoku.
absolutní pravda. oni jedou velení typu: tady mi a támhle oni. A tím to končí. Proto je podle mne nyní pustili ukrajinci do terénu. tam se půlka postřílí navzájem a logisticky se od sebe vzdálí. skončí bez materiálu.
Tak to je skvělá a jistě ověřená a zaručená zpráva. Není třeba se Rusů bát. Zničí se sami. Zas budu klidněji spát.
Po tomto incidentu se jistě hned Russko nesesype, ale takto funguje cela Ruská Federace a postupně se zhroutí tak jako Sovětsky Svaz tenhle spolek nemá šanci na přežití, takže jděte bez obav spát.
Dejte zpitým mužikům zbraně, oni se postřílí navzájem. Příměr ruského propagandisty je přesný, liška se při tom uchechtá. Trošku mi to připomíná výseč z jediného dobrého ruského filmu o Mrazíkovi, jak tam napadnou ti loupežníci Ivánka. A to bych řekl, že ti loupežníci jsou ti nejlepší z nich, možná velitelé rot.
Je k tomu nějaký důkaz, že šlo o vozidlo s ruZkou posádkou? Mohl být klidně ukořistěný. Nevidím důvod proč by jinak pálili po svém vozidle, kort když BMP2 Ukrajinci v Kurske oblasti nepoužívají.
No, to bude asi ta druhá nejsilnější armáda na světě 🤣🤣 jak se sami Rusové a jejich milovníci rádi nazývali
Jen tak dál