1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 29 dny

Každé video kde likvidují Ruský okupanty zahřejí na srdci.Jedině těm kterým se to nelíbí a drží za okupanty smutek tak jsou komouši a rusofilové.

23
Před 29 dny

Jak to bylo ve vojínovi Čonkinovi?

Generál na použití maskovacích plášťů trval?

Trval. Ale neví o tom, že jsou bílé.

17

Dron, idi domoj. Ty menja nevidiš. Ja neviditelnyj. Čto ty? Něslyšiš? Menja tebě něnado viděť. Idi, idi.

9
Před 29 dnyUpraveno

Zásobovači nepřemožitelné ruské armády nakoupili tolik plášťů neviditelnosti, že je vyprodáno & nelze již objednat: Odkaz

Nu, nechť tedy ruské (čečenské, burjatské, tuvinské …) osvoboditele chrání všichni tři ruští bozi: Moloch, Mamon, a především sám Nesmrtelný Lenin. ❤️

Mupy mup!

www.outfit4events.cz
Elfí plášť
Elfové, zejména v elfském lese, tráví hodně času v zelených neschůdných lesích a na idylických loukách. Proto elfové důvěřují svému pružnému plášti, jenž je vyroben z čisté těžké bavlny, neboť...
19
Před 27 dny

Po přečtení několika předcházejících komentářu,jsem nabyl dojmu,že ukrajinská vojska,jsou shromážděna pod Moskvou a jsou připravena k závěrečnému utoku na Kreml.Nebo se snad pletu a podlehl jsem fake news?

2
Před 29 dny

Už poručili větru a dešti, potom přidali ruSSkou demokracii, teď nabídli plášť neviditelnosti...

Brzo možná nabídnou i mír. Stejné nezištně a spolehlivě jako předešlé...

15
Před 29 dny
Václav Šmíd

Dej mi rozkaz a udělám třeba tmu.

1
Před 29 dny

Jsem zvědavý,jestli tuhle pečínku v "alobalu" ukazuji všem adeptům "svo"?

5
Před 29 dny

Tyjo, jako skoro je mi jich líto (zdůrazňuji slovo "skoro") ... tu bezmoc když ti na hlavu pršej granáty a ty nemůžeš nic. Inu, mají co chtěli.

2
Před 29 dny

Líbí se mi, že i výrobci ruské vojenské techniky a vybavení ruskou armádu sabotují.

4
Před 29 dny

Ani se nehly, mrchy.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt