Každé video kde likvidují Ruský okupanty zahřejí na srdci.Jedině těm kterým se to nelíbí a drží za okupanty smutek tak jsou komouši a rusofilové.
Jak to bylo ve vojínovi Čonkinovi?
Generál na použití maskovacích plášťů trval?
Trval. Ale neví o tom, že jsou bílé.
Dron, idi domoj. Ty menja nevidiš. Ja neviditelnyj. Čto ty? Něslyšiš? Menja tebě něnado viděť. Idi, idi.
Zásobovači nepřemožitelné ruské armády nakoupili tolik plášťů neviditelnosti, že je vyprodáno & nelze již objednat: Odkaz
Nu, nechť tedy ruské (čečenské, burjatské, tuvinské …) osvoboditele chrání všichni tři ruští bozi: Moloch, Mamon, a především sám Nesmrtelný Lenin. ❤️
Mupy mup!
Po přečtení několika předcházejících komentářu,jsem nabyl dojmu,že ukrajinská vojska,jsou shromážděna pod Moskvou a jsou připravena k závěrečnému utoku na Kreml.Nebo se snad pletu a podlehl jsem fake news?
Už poručili větru a dešti, potom přidali ruSSkou demokracii, teď nabídli plášť neviditelnosti...
Brzo možná nabídnou i mír. Stejné nezištně a spolehlivě jako předešlé...
Dej mi rozkaz a udělám třeba tmu.
Jsem zvědavý,jestli tuhle pečínku v "alobalu" ukazuji všem adeptům "svo"?
Tyjo, jako skoro je mi jich líto (zdůrazňuji slovo "skoro") ... tu bezmoc když ti na hlavu pršej granáty a ty nemůžeš nic. Inu, mají co chtěli.
Líbí se mi, že i výrobci ruské vojenské techniky a vybavení ruskou armádu sabotují.
Ani se nehly, mrchy.