Souhlasím s tím, že zaryté voliče ANO nelze diskusí přesvědčit. Sám jsem to zkoušel mockrát, jen v některých případech se mi jako maximum podařilo, že jejich volič od původních sprostých nadávek došel k tomu, že mám právo na svůj názor, ale on na svém nic nezměnil. Je třeba se spíš soustředit na voliče koalice, kteří nechtějí jít k volbám. Je třeba jim zdůraznit, že při jejich větší neúčasti může být současných 30-35 % pro ANO proměněno při volbách na více než 50%.Pak bude moci Babiš sestavit jednobarevnou vládu a nastane kolotoč. A to už nechci pomyslet na to, že se s "přátelenou opozicí" /SPD apod./ by mohl některé věci prohlašovat s ústavní většinou. Pak bychom mohli ještě Slovákům a Maďarům závidět jejich "demokracii".
Máte špatné svědomí že jste volil vládu Národní fronty, tak se musíte nějak vyzpovídat, a Vy si myslíte že máte pravdu? Jestli ten co Vás vede je Fórum 24 tak pěkné děkuji
Ty jo, to byla "nezávislá debata". Dobrý bylo, jak Šafr v závěrečné řeči se zmínil o pluralitě, která panovala v diskuzi díky přítomné Lence Zlámalové. Neuvěřitelná Šafrova demagogie.
Forum provladni samolibý plátek no a paní Zlamalova, to jest kam vítr tam plašť. Jednou je vláda špatná a podruhé dobra.Takove keci nejdou debata , ale jen pritakavani většině.
Tato soudružska povídačka, je dána úrovní moderátora. A protože p. Wolner je absolvent Vokovicke Sorbony, pak závěry musí být soudnému člověku jasné. Ještě že rozhodují volby a né tato parta.
Je s podivem že ti "demokrati "nemluvili o Dozimetru,vykrádání financi v nemocnicích, průšvihy v Brně prostě o všech svinstvech, které tato vláda podporuje, a co ty ministerstva navíc?!to je taky netrápí, běžte do háje, asi podporujete vládu jedné strany!!!
Zase o Babišovi, o čem jiném by Saša a paní Hovorková mohli mluvit!
To tedy se sešla pěkná společnost. Nenapadá mě jiný výraz než "Společnost na pohřbívání republiky".
Toto je ta správná sebranka, žvásty o lůzách a samy jsou horší, než bolševici v padesátých letech. Jen se snaží podvodama ovlivńovat volby. BABIŠ STEJNĚ VYHRAJE, TO JE DEMOKRACIE, NE TY VAŠE SLINTY. čus
Poslouchal jsem to cca hodinu. A z debaty se prakticky nedozvíte ani jedinou podstatnou informaci nebo zajímavou myšlenku. Opravdu dream team.
Dovolil bych si poznámku ohledně voličů. Trochu se zapomíná na mladé lidi, kteří jdou k volbám poprvé. Určitě by stálo za úvahu více se jim věnovat, aby si uvědomili, že mohou ovlivnit svoji budoucnost.
Někteří lidé jdou do práce a vytvářejí hodnoty pro společnost a jiní debatují a vytvoří tím leda velký prd.