Skouknu - li knucici, nafajici nakopnute psiky a potrefene husy, ktere se po nastupu pana Foltyna ozvaly, pak mi z toho vychazi, ze ten pan rozhodne dela svou praci dobre - zaplat pambu...
Co chtít od Foltýna a vlády, kde premiér Petr Fiala prohlásí, že občané mají právo na „korigované“ informace
Občané mají právo na pravdivé informace. Račte se podívat co nadělaly ruské dezinformace za škody třeba jen teď v Británii.
Komu vadí označení Foltýna? Přesně ti, na které se toto označení vztahuje a tím pouze dokazují, že podporují a omlouvají ruskou agresi.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Není správně, že tady lidé pomlouvají Foltýna. Neni to slušné. Zvláště jeho první plánovaná cesta na Šumpersko, Velké Losiny atd je chválihodná. I návštěva Petrových kamenů je vřele doporučena.
Fťypný dezolát tu prostě chyběl! 😅
Kdo tady dští nenávist je Foltýn sám. Jeho strategický komunikované "s...ě"jsou ukázkou odbornosti tohoto pána.Je nebezpečný fanatik goebbelsovského typu.
Ho...o, je třeba na ně jasně ukazovat, zesměšňovat jejich naprosto pokřivený, až úchylný myšlení. Ty jejich stránky, kam píšou naprostý kraviny, vymyšlený lži (viz, že ČEZ odpojuje), který mají za cíl vyděsit, naštvat co nejvíc lidí a tím při volbách nahnat jednodušší lidi k autokratům, je třeba mazat. Protože tyhle figury se v normální společnosti těžko chytají a svoje p.kadě.. životy svalují vždy na někokoho jinýho. Rázný Foltýnův přístup je potřeba jak sůl.
V poslední době se stává dezinformací vše, co odporuje vládní politice nebo médiím hlavního proudu. Nejde o hledání faktických informací či objektivity, jsou stanoveny hlavní scénáře a ty je nutné podpořit stůj co stůj, i za cenu manipulací a postihů ze strany vládnoucí garnitury. Globální média se stala hlásnou troubou elitářů. Vědomá manipulace mas se stala důležitým aspektem demokratické společnosti. Jak se strašilo během covidové pandemie k prosazení nesmyslných restriktivních opatření.
Mám nepříjemný pocit, že když Fiala a vláda někoho osočuje, že dělá pro Rusko, nejspíše to velmi dobře dělá proti této jejich destruktivní vládě. Jinak komunikovat neumí . Vládní agendu boje s dezinformacemi přidělili koordinátorovi strategické komunikace, lampasákovi se zeleným mozkem Otakaru Foltýnovi. Tento dráb na občany jim zavede vojenskou kázeň v poslušnosti.
komiku 🙂
Pravda vítězí,ale ne ta dezolátská a to je důvod proč plivou!
Reakce dementních oslů jen potvrzují, že plukovník Foltýn je mužem na svém místě.
a či si Kefalín predsťavujetě pod takým slovom demence? :-o
Tak jsem si poctivě přečetl celý článek pana Doležala a mám pocit, že každou chvíli vypukne občanská válka. Dozvěděl jsem se nové dezinformace, které bych se jinak asi nedověděl, asi žiju v nějaké bublině, přitom denně čtu internetové zprávy. Děkuji pánům z Forum24 za informace. Kdo potom šíří ty ošklivé dezinformace ? Toť otázka.
Tak se mi líbí, co je tady nasr...ejch sviní.