Doležale, ty i Foltýn jste lidský odpad stejného ražení. Doufám, že dostanete oba čeho si žádáte a že i vaše míra bude naplněna.
Speciálně Doležal. Kam vítr, tam plášť.
Kde jsou ty doby, kdy jsem se na každý nový článek pana Jiřího X Doležala těšil.
Vyváženost, objektivita, nadhled, humor...
I dnes, se na články pana Doležala těším,
je to proto, že mám možnost sledovat dlouhodobé působení psychotropních látek a Pavla Šafra.
Na druhou stranu chápu, že vláda stále ještě neschválila status novináře a pan Doležal si musí svůj příjem nějak zajistit.....
Cenzura je hrob demokracie. Pokud ji vláda prosazuje a dokonce si na ní určí konkrétní osobu, pak ví že vládne špatně .
Soudruhu, tady ale žádná cenzura není! Ta byla jedině za vaší zločinecké komunistické vlády!
Jo jo dle toho jak zde vlezdorusákovic vyvádí tak to bude asi pravda
Odkud píšete, z Kyjeva?
Jedině energicky a bez pardonu. Už i tak je skoro pozdě. Panu Foltýnovy držím palce a doufám že vydrží. Tlak bude veliký.
Jako v padesátých letech, smrt zrádcům a kolaborantům, kdo nejde s námi, jde proti nám, republiku si rozvracet nedáme, nebo z jiného soudku, kdo je dezinformátor rozhoduje celoživotní guma Foltýn. Že by se znovu vracela totalita? Těmi bývalými kádrovými bolševiky se to opět hemží...
Ale kulový. Hnus forum 24 jen dezinformuje. Vidlák se nemá čeho bát. Jen obránci liberální lumpenplutokracie kopou a lžou jako bolševici či příznivci vůdce.
Prosim vas, kde jste sebral ten nesmyslny novotvar "lumpenplutokracie"? To je z nejakeho retezoveho emajlu, nebo FB?
Strach z Otakara Foltýna ?? Kdo by mohl mít vážně strach, z takového blba. Ten je jenom k smíchu. To je stejná dutá hlava, jako ten na hradě i s chotí.
Možná vám to neřekli,ale zEman už tam není😂😂
Presne jak jsem cekal, hnedka je tu plno rusofilu, kterym to vadi a pisou jak oni jsou slusny a forum je zumpa. 😄 😄
A ty si,soudruhu jen kladný ukrajinofil.
Autor byl pravděpodobně v rauší, když to psal. Z Foltýna by hlavně měla mít strach vláda, která ho ustanovila hlavním vymítačem. Neskutečně zvyšuje její "popularitu".
To není jednoduchý proces ta koordinace strategické komunikace. Není. To je proces, bych řekl, v kterým se ne každý dost vyzná a proces, do kterýho mohou vstoupit nepřátelé a vypadají přitom jako přátelé, určitou dobu.