1600/1600Zbývá 1600 znaků

Já jsem tu ANO soudružku poslouchal chvilku u Moravce a raději to vypnul. Tahle osoba byla hejtmankou a je v parlamentu? Panebože proč? Je mnoho obyčejných žen s fištronem a to nejsou ani vyučené, ale tohle "vzdělané nevímco" rozhoduje o osudu jiných lidí a něco vede? Babiš by takovou ve svém Agrofertu nenechal ani odvážet usekané hlavy kuřat na skládku nebo do kafilerie/i když počítám, že on je ještě bohatě využije do párků/ ale obdaří ji funkcí se zodpovědností. Kam jsme se to dostali.....

116
Před 1 rokem
Vojtěch "adalbert" Maruška

To vzdělání je úča tělocviku a občanské nauky, takže nic moc. Ona své vzdělání nejvíce prokázala, když se klaněla před opilcem Zemanem, když jako prezident navštívil Karlovarský kraj, kde díky voličům ANO dělala hejtmanku. Pověstnými se stala její slova: "velmi se skláním, pane prezidente, před vaší moudrosti, přehledem a vtipem a chybělo málo, aby před tím hulvátem padla na kolena..

114
Před 1 rokem

Ještě lepší byl výrok Schillerové, když po Babišovi přebírala MF. Řekla přímo před ním, že je MF ve špatném stavu, že ji čeká hodně práce. A měla pravdu, jen místo toho aby tam uklidila, tak to ještě víc zabordelila.

45
Před 1 rokem
Marta Hánová

Přesně 👍😊👍

9
Před 1 rokemUpraveno

Dobrý večer. Já "političky" tipu Mračková- Vildumetzová nazývám politickými turisty. Kandidovala za Stranu zelených/neuspěla/ za KDU- ČSL+Strana zelených/neuspěla/,uspěla až jako členka za ODS. Pak ucítila pach ANOfertu a od roku 2015 je členkou. Po tomto jejím fópá vůči svému ZAMĚSTNAVATELI nám bude opět sděleno agentem Babišem INFILTRACE ODSačky a bude následně zproštěna všech funkcí a vykopnuta bez poct.😂🤣👍.

53
Před 1 rokem

Záběr chápání je u paní poslankyně Vildumetzové je značně omezený. Jen to, že sama je až po uši namočená do mafiánských praktik Dozimetru, se vymezuje proti hypotetickým konfidentům. To svědčí o tom, že buď je normálně hloupá, nebo omezená fanatizmem k sektě ANO. Obě varianty jsou lidská tragédie!!

42
Před 1 rokem
Jiří Odvárko

Myslim, ze obe varianty jsou spravne.

22
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokemUpraveno

Nejen krásná, ale i chytrá ženská tahle Vildumetzová…👏🏼

85
Před 1 rokem
Marcel Gross

Přesně jako na tom vašem profilovém obrázku.

17
Před 1 rokem

kdyz vidim tuto osubku, nelze nevzpomenout na pamatna slova mudr. strossmayera, ktera vyrkl vuci sestre hunkove….🤣🤣🤣

93
Před 1 rokem
Lukas Fiala

Já si myslím ,že by to měla být slova Dr.Štromajera p zelinářové😆

8
Před 1 rokem

Burešova podrž-taška. Není potřeba víc dodávat. Je stejná jako všichni anosektáři.

38
Před 1 rokem

Určitě bude občany za jeden a tři čtvrtě roku zajímat, čím se budou všichni tito

pisálci a další provládní diskutéři živit. Je s podivem, co všechno dokáží zinscenovat . Pro občany je důležité to, že jejich příští kandidát nemá zapotřebí krást, odkloňovat a různě upravovat výkaznictví o milióny a proforma si je půjčit od peněžního ústavu, od jiného, než ve kterém svůj milión zapomněl. Pro kandidáta, kterého budou volit , není problém si v průběhu pěti let pořídit chalupu a pár bytů, což pro jiné kandidáty to prostě možné není.

65
Před 1 rokem
Zdenka Janská

Zapomněla jste na to, že ta chalupa je docela luxusní "zámeček" a pořídil si ji nákupem prostřednictvím Offshorevých fondů, přičemž ho v této věci stále vyšetřují Francouzské úřady.

54
Před 1 rokem

Tato žena je typický produkt ,,babišova" stb , naprosto hloupá , nakakáno v hlavě , autíčko ze státního pro nocležníka, ale babiš na ni má 100% spoleh , zalže kdykoli cokoliv. Slyšel jsem ji chvilku v neděli , a to byla síla , takhle blbej snad ani Babiš není , a to byl u STB.

54
Před 1 rokem
Jaromír Indruch

Tak Babiš nechce vedle sebe chytřejší lidi. To by tak ještě hrálo.

40
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Staré známé rčení našich předků, že "oko do duše okno"na tuto političku sedí, stačí se pozorně podívat na její tvář, kdy rádoby usměvavý výraz usvědčuje její studený pohled. Pro mne je tato osoba na stejné morální úrovni jako komunistka Konečná.

Bože, chraň nás před takovými fúriemi, které by na významném mocenském postu ukázaly, co umí. ;-(.

23
Před 1 rokem
Karel Kašpar

Kdepak fúrie, ale dobrá politička i máma. Asi jste pidlooký, protože má krásné modré oči jako pomněnky.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt