Po ránu číst článek na FORUM 24 a ještě vidět fotku Rakušana a máte celý den úplně v háji!! Takže šup, šup a pryč od těchto hnusů co napíše Forum24.
Také jsem se poblil, 2x za sebou.
Glosa? Nebo vyzvracení se? Proč v těch láskyplných výplodech glosátora novodobého Rudého práva chybí zmínka o důvodech ztrát? Že mu tam chybí ztrojnásobení ztráty ČP za rok 2022 se divit nemohu. Tohle se do stranického tisku dostat nemůže.
Tahle patologická nenávist pisatelů pro novinářský odpad zvaný Fórum24 vůči ANO a Babišovi je velice zábavná. Jen tak dál....
.
Vy jste tu chyběl - a nezklamal jste 🙂
Překvapuje mě, kolik má F24 skalních fandů.
Některým se chce zvracet, jak píší, ale nedá jim to a třesou se na další článek. Pro jiné je to stoka, bez které ale nedokáží žít. Podle těch výlevů mi přijde, že jim ani nejde o obsah, jenom si chtějí pěkně zanadávat a urážet, protože doma asi nesmějí.
Jinak článek se mi líbí a shrnuje celkový problém, do kterého poslala ČP minulá vláda.
Vildumetzovou nemá smysl hodnotit po tom, jak trapně se klaněla neskutečné inteligenci Zemana.
Forum24 je koukám stále bulvárnějši asi chtějí být první aspoň v něčem 🤣
Na zahraničních webech směrem na západ, se píše, že Česko čeká krach jako Řecko.
Je od toho krůček,vláda prý neumí hospodařit a komunikovat s občany.
Proč to to nepíšete? Je to důležité ale vás zajímá hloupě podkuřovat vládě aby ste měli nárok na chystaný příspěvek od státu. Nic jiného vám taky nezbývá,předplatitelů je jak šafránu ani skalní podporovatele z fóra si vas nepredplacejí a to se tu za vás byji do prsou 🤣🤣👍👏
Které zahraniční weby to píšou? Aeronet nebo snad Sputnik?
Kde tu zase vykopali tu Vildumetzovou ??? Ona už si asi nepamatuje jak tady vladniul ten STBak Babis a ze za jeho vládnutí šlo všechno do kopru 😂😂😂😂🙏🙏🇨🇿🇨🇿
Zato ted je nám všem lépe☺️☺️☺️
Páni, ten Páni k, také už rozumí všemu, jako antibabišovec vůbec ještě asi nepochopil co vyvádí ta totalitní Fialova vláda. Že ohýbá jednací řád sněmovny A S JEHO POMOCÍ, protlačila nezákonným způsobem "důchodový zákon", že manipuluje s ciframi ve státním rozpočtu, že vytvořila deficit 200 mld, že......... je to vlastně skupina podvodníků a intrikánů, která podvedla i své voliče, ....... atd.atd. To ten člověk nevidí, ale že se objeví někdo, kdo ukáže na problém na straně Rakušana, který je představitelem party, která je zatížena skandály, tak to je teda síla. A o tom ani slovo. Bodejď.
Není to náhodou o poště? To jste v tom ANO fakt tak natvrdlí,
Články jedou, vládě nepomůžou. Teď prý za inflaci může banka. Mnoho lidí se pobavilo. My za nic nemůžeme za vše může Babiš, banka..
Zajímavé, že v roce 2021 při začátku inflace řekl Michl, že za inflaci nemůže v žádném případě vláda, ale že je to v gesci ČNB. Jenže tehdy byl premiérem Babiš. Že to tak řekl, je doložitelné.
Pánik zhubnout. Vyzranej jak jedno zvíře.
Tak Von nám Vita vodcestoval do Afriky. Tak to joooo.
Před tím Jižní Amerika, Nový Zéland, jen co vím. Tak asi u saharských národů získává informace, Hmm.
A fofr24, nejobjektivnější a nejpravdivější stoka.
Z vašeho plátku se mi chce zvracet, ostatně jako vždy. Je třeba jej číst, aby si člověk udělal obrázek co jste zač a rozšiřovat ty vaše bláboly de éteru.
Tak už si konečně běžte ulevit a netrapte se.
nejvíc zamilovaní do Rakušana a do zbytku vládního výkvětu jste vy, na Foru.Co slovo, to perla, láskou se jenom tetelíte, proč asi?
Tak proč? Já to nevím!