1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Spořit si v důchodu na důchod, je jako platit si hypotéku na dům, který mám už dávno zaplacený a ještě chtít odpočet úroků z daňového základu. Když může důchodce ještě spořit, tak na tom není tak zle, a stejně se jedná o zástěrku spoření pro děti. Kulišárna.

3
Před 10 měsíci
Jan Cicvárek

Cicvárku, ty jsi kulíšek.

Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

Opravdu by mne zajímalo, čemu ještě lze v této zemi věřit. Soudy to v mých očích nejsou. Očividně politické odůvodněný postoj soudních špiček k vládním retroaktivním změnám zákonů, je nepřijatelný vymahatelnost práva je mizivá. Navrch mají dlužníci,političtí podvodníci, viz řešení DOZIMETRU a dalších kauz . Parlament tu lumpárnu stoosmičkou kryje a předseda vlády už raději nevylézá na veřejnost. Každý národ má vládu,kterou si zaslouží. Je jen na nás,jaká bude další vláda. Držím nám pěsti. Pokud to bude špatné,já mám kam emigrovat. A Vy?

36
Před 10 měsíci

Vždyť Ústavní soud odsouhlasil, že důchodci jsou vážnou ekonomickou hrozbou. Potvrdil tak slova vlády, že důchodci nemají stejná práva jako občan. K retroaktivitě zákona došlo, ale byla jen krátká a vážná ekonomická hrozba ( důchodce ) nemají nárok na nic.

25
Před 10 měsíci

Vysvětlí mě někdo jak to omezilo svobodně používat svůj majetek? Ještě by měli bankám zakázat měnit úrokovou sazbu. Taky jsem si dal peníze na účet při 5% a oni mě to teď drze snížili. Jaký je prvotní smysl důchodového spoření?

7
Před 10 měsíci
Milan Škoda

Pořádně si přečtěte smlouvu, co máte s bankou, když jste si zakládal účet. Máte tam někde napsáno, že úroková sazba je neměnná? Že se měnit nebude? A pak si přečtěte smlouvu, kterou jste podepisoval, když jste si zakládal penzijní připojištění. Je tam někde napsáno, že je možné, že Vám jednoho dne zruší státní příspěvky? Srovnáváte nesrovnatelné. A je zajímavé, že takových let nikoho nenapadlo, že penzijko je spoření na důchod a v penzi již ztrácí smysl a po x desetiletích je to obrovský problém. Měli to omezení udělat pouze u nových smluv a ty staré mají nechat být. To mi jako větší zhovadilost přijde, když člověk odejde po letech z ozbrojených složek, dostane výsluhu a nadále se nechá zaměstnat u státní firmy, to pak daňový poplatník jednoho člověka platí dvakrát. Ale toto nikoho z politiků netankuje, to jim jako absurdní nepřijde.

12
Zobrazit další 2 reakce
Před 10 měsíci

No nutelaku ty nemáš rad důchodce a důchodci té nenavidi s nimi asi dalších 5 milionu lidi jo mas to blby a dobře ti tak !!!

51
Před 10 měsíci
Karel Vondrys

A ty si vezmi léky nebo se tvůj ošetřující psychiatr bude zlobit, že nedodržuješ předepsanou léčebnou proceduru...

18
Před 10 měsíci

Tak nějak mě připomíná Bidena.Ten neví co dělá a co říká,a tenhle si myslí

že ví co dělá a říká,jen z toho vždy vyjde lež a podraz,takže výsledek v podstatě stejný.

26
Před 10 měsíci

Neboj se nic, Fialo v roce 2025 budeš mít vše ..... SEČTENO......!!!!!

36
Před 10 měsíci
Miroslav Hamr

Jj a my taky

2
Před 10 měsíci

ÚS stejně rozhodne ve prospěch vlády,to víme už napřed přece, není o čem diskutovat 🤔nic nového pod sluncem 😂

31
Před 10 měsíci
Jana Nová

Protože to je jedna pakaž která si jde na ruku.

20
Před 10 měsíci

Jak to u pepkova ÚS opět dopadne lze už snadno predikovat

20
Před 10 měsíci

Proč jsou smlouvy ,k podpisem klientů m. Zrušit a nikdo nepodepíše.Stat jak kyber.smejdi.

7
Před 10 měsíci
Irena Fenglova

???

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt