Ale no tak, Vláďo. Dokud ty kulky slyšíš hvízdat nad hlavou, je to v pohodě, protože tě míjejí. Potíž může být s těmi, které neslyšíš 🙂
Vladimíre , děkuji za to, že jsme tu bolševickou krutovládu díky Vám
a Vl. Mertovi, R. Hladíkovi, J. Hutkovi ( ikdyž ten tady většinou fyzicky nebyl )
a Blue Efect a Etc. nakonec přežili .
A s Vámi také užili …👍✌️
Taky Blue Efectem a Etc.... prošli postupem let snad všichni naši špičkoví muzikanti. A Vláďa Merta - to je renesanční člověk od pánaboha.
Ty kulky mne zaujaly. Měl jste na mysli projektily, nebo něco jiného?
Určitě ne. Měl na mysli psí kulky, které po nich házeli Rusáci.
Je smutné, kolik posměváčků se tady do Mišíka naváží. Ale asi je to vcelku pro tuto zemi příznačné. Mišík reprezentuje přístup a hodnotový svět, jemuž je na hony vzdálen třeba Nohavica a velká část jeho fans.
Dotknul jste se třetího světa , unipolární kultura neexistuje !
Pan Mišík skvěle muzicíruje , ovšem k politickým tématům by mohl obloukem odskočit , je jen mravně nekonzistentní , umělec . Jsem mladší o dekádu , nicméně mu nedovolím zneužít rok úmrtí Elvise a mého tatínka ! Míň alkoholu a vynechat Trabant .
Nevím,jestli byl Mišík na vojně a třeba v zákopu pod terči na střelnici.Spíše to slyšel z vyprávění,neboť tihle hoši mívali modrou knížku.
.
Bodejť byste něco věděl, když jste totálně mimo, ani číst pořádně neumíte. co na to váš ošetřovatel?
Vy byste se tam možná podělal.
Viz Mišík říká:
Srpen 1968 jsem prožil přímo v epicentru dění. Nikdy nezapomenu, kterak jsem se ocitl v průvodu mířícím na Hrad a v jednu chvíli nám zahradilo cestu ruské dělo. Vojáci nás megafonem vyzvali, abychom se rozešli, což jsme neudělali. A tak začali střílet ostrými nad naše hlavy a bylo po všem. Slyšet nad hlavou hvízdat kulky bych nikomu nepřál. Pochopitelně okamžitě jsme se rozprchli.
Vladimír Mišík ano,
a Adam ,s tím nepřitomným pohledem, NÉÉÉ
( a Jiráskový se divím)
Něco ve mně chrčí - bezvadný album
Jenom jestli ty kulky co mu hvízdaly nad hlavou nepouštěl nějaký Ukrajinec.
Možná i Ukrajinec, ale pod sovětským velením z ruské Moskvy!
Vladimíre , nepadej do auditoria , nejme zvědaví na tvé zvratky ... Hudebně luxusní zvuk , ale ta hlava...