1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ale no tak, Vláďo. Dokud ty kulky slyšíš hvízdat nad hlavou, je to v pohodě, protože tě míjejí. Potíž může být s těmi, které neslyšíš 🙂

3
Před 1 rokem

Vladimíre , děkuji za to, že jsme tu bolševickou krutovládu díky Vám

a Vl. Mertovi, R. Hladíkovi, J. Hutkovi ( ikdyž ten tady většinou fyzicky nebyl )

a Blue Efect a Etc. nakonec přežili .

A s Vámi také užili …👍✌️

6
Před 1 rokem
Jan Weber

Taky Blue Efectem a Etc.... prošli postupem let snad všichni naši špičkoví muzikanti. A Vláďa Merta - to je renesanční člověk od pánaboha.

3
Před 1 rokem

Ty kulky mne zaujaly. Měl jste na mysli projektily, nebo něco jiného?

Před 1 rokem
Jiří Čapák

Určitě ne. Měl na mysli psí kulky, které po nich házeli Rusáci.

Před 1 rokem

Je smutné, kolik posměváčků se tady do Mišíka naváží. Ale asi je to vcelku pro tuto zemi příznačné. Mišík reprezentuje přístup a hodnotový svět, jemuž je na hony vzdálen třeba Nohavica a velká část jeho fans.

3
Před 1 rokem
Pavel Koblíšek

Dotknul jste se třetího světa , unipolární kultura neexistuje !

Před 1 rokem

Pan Mišík skvěle muzicíruje , ovšem k politickým tématům by mohl obloukem odskočit , je jen mravně nekonzistentní , umělec . Jsem mladší o dekádu , nicméně mu nedovolím zneužít rok úmrtí Elvise a mého tatínka ! Míň alkoholu a vynechat Trabant .

Před 1 rokem

Nevím,jestli byl Mišík na vojně a třeba v zákopu pod terči na střelnici.Spíše to slyšel z vyprávění,neboť tihle hoši mívali modrou knížku.

20
Před 1 rokem
Otto Turza

.

Bodejť byste něco věděl, když jste totálně mimo, ani číst pořádně neumíte. co na to váš ošetřovatel?

Vy byste se tam možná podělal.

Viz Mišík říká:

Srpen 1968 jsem prožil přímo v epicentru dění. Nikdy nezapomenu, kterak jsem se ocitl v průvodu mířícím na Hrad a v jednu chvíli nám zahradilo cestu ruské dělo. Vojáci nás megafonem vyzvali, abychom se rozešli, což jsme neudělali. A tak začali střílet ostrými nad naše hlavy a bylo po všem. Slyšet nad hlavou hvízdat kulky bych nikomu nepřál. Pochopitelně okamžitě jsme se rozprchli.

8
Před 1 rokem

Vladimír Mišík ano,

a Adam ,s tím nepřitomným pohledem, NÉÉÉ

( a Jiráskový se divím)

1
Před 1 rokem

Něco ve mně chrčí - bezvadný album

2
Před 1 rokem

Jenom jestli ty kulky co mu hvízdaly nad hlavou nepouštěl nějaký Ukrajinec.

8
Před 1 rokem
Martin Zlámal

Možná i Ukrajinec, ale pod sovětským velením z ruské Moskvy!

3
Před 1 rokem

Vladimíre , nepadej do auditoria , nejme zvědaví na tvé zvratky ... Hudebně luxusní zvuk , ale ta hlava...

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt