1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 hodinami

Kvákejte si kvákejte, na vlastní rozum nedbejte! Skočte na lep Fialovi, že lže to vám těžko poví. Straší vás dnes Putinem, že jak čert přiletí kominem, i Trumpem vás teď straší, přihřívá si svoji kaši, ještě jedno předsednictví by si dal a pořádně si nahrabal!

Před 9 hodinami

Tak pane Trampe a pane Putine. Mi jsme Česká Republika svobodný a suverénní stát. Česká Republika nemá naprosto nic společného s Amerikou a Ruskem. Přestaňte se starat o státy do kterých vám nic není a ani vám nepatří.

Před 1 dnem

Od covidu se neustále objevují potencionální hrozby, které je nutno zaházet vagónem peněz a roztočit hluboké zadlužování. Mám pocit, že nepřítel, který nám chce sebrat demokracii , přijde od jinud.

9
Před 1 dnem
Libor Soukup

Z Marsu....a povede je Jirka Paroubek....😎

4
Před 1 dnem

Tak já jsem obdržela vyúčtování elektriky a rozhodně bude na moji volbu mít tohle daleko větší vliv jak Putin a zbytek světa.

62
Před 1 dnem
Vlasta Valterová

Vy jste se taky povedla.

37
Před 1 dnem

Docela by mne zajímalo zda se nějaký Putin zajímá o volby v Česku. Má jiné starosti než se starat o někoho jako je zrovna Česko. Ten kdo toto napsal by měl předložit důkazy jinak je to dezinformace.

3
Před 1 dnem
Václav Kašpar

Chcete důkaz? Tak si ještě jednou přečtěte Putinovi podmínky pro přijetí příměří.

3
Před 1 dnem

Co znamená život pod ruskou okovanou botou by měla všem těm, kdo preferují "sociální jistoty" a konzum před obranou, připomenout zkušenost předsedy komunistické vlády L. Štrougala. Měl velké představy o ekonomických reformách zaostávající čs. ekonomiky, ale ty brzy po nástupu do funkce vzaly za své, když se ukázalo, že neladí se zájmy sovětského politbyra. Čs. ekonomika se musela plně podřídit velmocenským zájmům SSSR a pro autonomní jednání nezbyl žádný prostor. Všichni by si měli uvědomit, že pod ruskou botou to bylo, je a vždy bude stejné.

4
Před 1 dnemUpraveno

Před druhou světovou válkou se lidi chovali jako vlasteci. Dejte nám zbraně, dali jsme si na ně.Dnes se starají jen o své pohodlí. Masaryk se choval jako Zelenský. Lidé se se starají o máslo a benzin a nevidí si na špičku nosu. A zapomeňte na Prokterotát. Tentoktát to bude PEKLO. Chovají se jak Frantíci před válkou. Nás se to netýká. I Australani jsou loalálnější.Přizdiis... nemají šanci. Moment překvapení ne PROKLAMACE. Miliardy jsou na nesmyslnou ZELENOU ELEKTŘINU. A přitom Dukovanay 30.40 let. A Německo no koment... Kyslík, vodík, tam je budoucnost.

2
Před 1 dnem

Čistě technicky pane Dolejší, ale mohl byste tuto pasáž podpořit nějakou citací z relevantního zdroje? Děkuji. Cituji: "Podmíněný souhlas se zastavením palby Kreml například spojil i s požadavkem, aby členové NATO byli napříště rozděleni do dvou kategorií podle doby vstupu do aliance. Na jedné straně by zůstaly plnoprávné členské země, které se připojily před rokem 1997 – a na druhé ostatní, včetně Česka, k nimž by si NATO podrželo jen závazky omezené výslovným souhlasem Moskvy."

1
Před 1 dnemUpraveno

Shodněme se tedy

Před 1 dnem

Zlodějům nejde o národní bezpečnost, připitomělí voliči jsou jim ukradení, zlodějům jde o své nacpané kapsy.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt