1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Já bych se jen pana autora chtěl zeptat, jak je s tím odporem v krvi a vlastenectvím aktivních Ukrajinských mužů, kteří zdrhly do celé Evropy před válkou. Jak jsem se dočetl, jedná se již o více než milion mužů. A co jsem dočetl

na seznamu, tak jich zdrhá asi tak dalších 6000 denně. To budou bojovat nebo

přispívat k obnově země na dálku ?

7
Před 1 rokem
Petr Nosil

Já se zase zeptám vás. A o miliónu Ukrajinců jsem neslyšel. Vím, že ještě před válkou jich tu bylo hodně. Hlavně ve stavebnictví, kde vykonávali práce, jako třeba železářské a betonářské a bez nich, by se zde stavby snad i zastavili. Mě samému přistavovali dům. Pravda jen zednické a hrubší práce. A na rozdíl od některých našich pracovníků, ale dělali od rána až do večera. To jen ale na vaši připomínku. Samozřejmě jsou zde lidé, kteří se válce vyhýbají a odešli z Ukrajiny kvůli ní..Ale to samé a to je podložené jeden milión mladých odešlo z Ruska. O tom se nezmiňujete, ale víte,že milión jich uteklo z Ukrajiny a 6000 denně jich utíká. To by asi již byla Ukrajina dle vás vylidněná. Jenom za rok by to dělalo 2,2 miliónu lidí. Je vidět, že také asi máte VŠŽ dostudovanou.

5
Před 1 rokem

Ano, houzevnatost Ukrajincu je obdivuhodna. Naproti tomu stoji silne vyvinuta ruska bezohlednost a rozpinavost. Zaroven bychom ani z pozice spojence UA nemeli zapominat, ze Ukrajinci uplne stejne jako Rusove a dalsi vodkou zdegenerovane narody se tuze radi roztahuji po cele Evrope a s nimi sem prichazi vychodoslovansky bordel. Vykop v nasi ulici partou Ukrajincu s sebou prinesl dennodenni neustale ukrajinske hulakani a spousty prazdnych pivnich plechovek a lahvi ci kalisku od vodky nahazenych u nasich plotu. A dlazba po oprave vypada uz jen jako nekde v Mukacevu. ☹️

13
Před 1 rokem
Tomáš Dvořák

Burešovo ANO, SPD, Trikolora, KSČM, Jindolf, Tchoř… vám připadají civilizačně libozvuční?

2
Před 1 rokemUpraveno

Je jasné, že Rusko používá stejnou taktiku jako hitllerovské

Německo když posílalo na Anglické civilisty V1 a V2 aby zlomili jejich vůli a odhodlání. Rusové posílají rakety na infrastrukturu a civilisty Ukrajiny ze stejného důvody. Anglické civilisty svým terorem Němci nejenže nezlomili ale právě naopak je tím nasr.. štvali. Otázka je jak ruský teror zapůsobí na Ukrajinské civilisty. Zlomí je nebo je také nas..štvou.

8
Před 1 rokem
Jaroslav Mádl

Na to přece již odpovědˇ známe. Vydrželi a dnes se dá mluvit o dvou zimách a nikdo z nás neslyšel, že Ukrajinci se chtějí vzdát a nepokračovat v odporu proti Rusku. Naopak.

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Dokonalé, přehledné informace. Pro budouci vývoj se mi jeví nejrozumějí strategie Udržet frontu. Zničit Kercsky most. Ničit frontove zázemí Rusů. Zjednodušeně řečeno Ruské linie "vyhladovet "

12
Před 1 rokem

Západ si z Ukrajiny musí udělat spojence a val proti asiatským muslimským barbarským hordám. Rusové brzy vymřou, do pár let bude v Rusku nadpoloviční většina muslimů. Ukrajina bude vojenská obranná velmoc a západ jí to bude financovat.

8
Před 1 rokem
Aaa

Já se obávám, že proti muslimskýn hordám se už není schopná nebo spíše nechce bránit hlavně EU.

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

No myslím že my Češi nemáme zvlašt po všech těch dějinnych peripetiích kdy jsme smířlivě sloužili až kolikrát to bylo hraniční z kolaborací různým režimům nemáme právo hodnotit národy,které se nikdy bez boje nevzdaly ať se jedná o Ukrajince,poláky a jiné.Bohužel u nás je jen mizivé procento o proti většině které se umělo postavit na odpor, bohužel

2
Před 1 rokem

Řepo s ohledem na Váš názor, kdo vytvořil banderovce, Vám už jen chybí oznámení, že Československo osvobodili Američané, kteří ještě v roce 1942 nechtěli o pomoci Evropě ani slyšet a dokonce s nacisty vesele obchodovali. U tohoto "historika" je připojení termínu "vojenský" podmínkou, který se nemusí dále rozvíjet. Neblbněte lidem hlavu, nemáte na TO.

2
Před 1 rokem

Z vojenského historika se pozvolna stává vojenský analytik a pokračuje dál do sféry prognózy jako "vojenský prognostik". Přesně typ odborníka, pro plátek F24.

6
Před 1 rokem
Luboš Mališ

Mališi, vy jsi typ dezoláta, který je odborník na vše a jeho protistrana jsou jen hlupáci, kteří čtou dle vás plátek F 24. Já se přiznám , že já ho odebírám. Protože ho vydává šéfredaktor , který léta vedl Mladou frontu. Po koupi těchto novin a Lidových novin Babišem, tam zůstali probabišovské nuly v čele s p.Pleslem, kdežto pan Šafr odešel. A vy samozřejmě jste typ člověka, kterému ublížil také Ústavní soud, počítám. Neboť to prohlásila odbornice na finance pí.Schillerová, jež je též odbornice na obranu.Ta bude bránit republiku silnicemi. Dále samozřejmě Bláboliš no a do třetice Okamůra. Ten by zrušil vše, NATO i Unii.

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tak určitě, mají , ale pokud nebudou mít prostředky k obraně, tak je každý odpor marný.

Nevidím to dobře.

2
Před 1 rokem
Jiří Drahoš

vidite souhlas

a naprostý nesouhlas s paní Čejkovou

Před 1 rokem

Denně potkám mladé Ukrajinské muže kteří mají v krvi maximálně několik promile alkoholu. Žádnou snahu bojovat za svoji vlast nemají.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt