Chybou strany lidové je jedině to, že ruského kolaboranta Svobodu nevyrazili už dávno, nejpozději po té zmíněné schůzi kolaborantů roce 2015. Potom se diví, že jim jdou preference ke dnu.
Zdá se že to je nemoc co postihuje bývalé vrcholové politiky. Nejen Svoboda ,ale třeba Zaorálek nebo Hašek , z nich jsou teď trapní proputinovští podporovatele.
A třeba marxistka Konečná ta se zbláznila úplně .Celá tahle parta bývalých politiku dělá jen ostudu a je hrozné poslouchat třeba blabolení bývalého prezidenta Klause. Mám dojem ,že dělají totéž co Fico -lhát ,strašit lidi a vše vsadit na populismus.
Pořád lepší jak Fiala s Lipánkem, Černochovou a Pávkem. Ti jsou nedostižní válečníci.
Vondráček v Ano, Konečná u komunistů, Okamura v SPD - to vše Ok.
Ale: Svoboda u Lidovců, anebo Zahradil (a další) v ODS? Tak to je na pováženou. Za mně: Postup KDU Ok.
Navíc: Vondráček se svojí věčně přiopilou tváří, a kromě toho honba za modrými puntíky do Havlíčkova seznamu - tak jemu bych snad ani nic nevyčítal.
A já zase ano. Třeba jen můj zvýšený tlak a nástup žaludeční nevolnosti při jeho vystoupeních.
Co kdyby se ho Vondráček pokusil utěšit? Stačí vyskočit na stůl a zadrnkat něco na kytaru.
Nebo se mohl stavit u Šafra, dát si s ním několik skleniček šnapsu, polknout nějaké Xanaxy a s JXD si zakouřit "marušku" míru... 😉
Mě také dojímá ke vzteku autor ale,to je zase článek,no bodejd,vždyť je z Fórum 24,nechť pomaha pan autor zprofanovanému vedení lidovců,pánům Jureckovi Výbornému,Bartoškovi,Hladikovi,kteří ani za mák se nevyrovnaji Svobodovi.No jen ať to zkouší,za chvíli po lidovcich ani pes nestekne.A když jim to někdo vytýká,tak se do něho pustí redaktor Forum 24,ale za chvíli ani po nich nikdo nestekne.
Když si vybavim nějaké vyjádření bělobradýho ....to bylo na ránu do telky 😡
Cynizmus Vondráčka, Svobody a jim podobných nezná meze. Srovnání ze stalinizmem je do nebe volající. Miliony mrtvých a umučených, zavřených v lágrech a tato svoloč to srovnává s vlastním ublížením. Co se děje těmhle bezpáteřním lidem ? Kdo jim ubližuje tak, že se srovnávají s obětmi stalinizmu ?
Člověk se nestačí divit, kolik drzosti v sobě má člen Svědků Babišových, člověk, který vydělával na okrádání starých lidí, když poskytoval právní servis známým lichvářům, kritizovat druhé po tom, jak jejich sekta zatočila s Macurou a s Vondrákem 😳
Každém co si zaslouží, demokraté dávají za prokázané zlodrjny trafiky.Jestěze nedal právní servis zlodějům z ODS a spol,to by měl práci na 1000 let.
Svobodovi to křiváctví kouká z očí. A Vondráček? Maximálně možná koncentrace kremelského smradu. Inu, svůj k svému.
Jste úplně mimo😱
Jandourek zase perlí. Tento člověk je demagogem první kategorie, spolu s dalšími manipulátory skutečného stavu. Na jedné straně stát "vede" rozvědčík, kdy tuto pravdu není třeba dokazovat, neboť je to černé na bílém a veřejně potvrzeno. Na druhé straně to, jakým způsobem komentuje přístup Vondráčka svědčí dokonce o tupém jeho charakteru a lze tento fakt rovněž nezvratitelně doložit. Na straně Vondráčka žádného StBáka najít nelze. Jandourek ani nikdo z veřejného prostoru přece nemá v ruce rozsudek v právní moci, který by tuto jeho pitomost potvrzoval. NENÍ žádný rozsudek s výrokem : Babiš byl agentem StB.
Babiš sám přiznal, že byl agentem STB ... té hodné, přece. Vy mu snad nevěříte ? :-)
Vážení přátelé liberální aktivistické zelené demokracie. U jednoho stolu s Putinem seděl před rokem 2022 kdejaký "demokratický politik" počínaje Frau Merkel a konče Macronem. Zajímavé je, že zrovna u pana C. Svobody vám to tak vadí, že byl na oslavě nějaké ruské televize🤣🤣🤣. Pokud vím tak soudružka Merkel se nikdy za své přátelské kontakty s Ruskem vyvažované levným plynem a ropu neomluvila.