Já se těším až bude Vondráček obhajovat své milované lichváře na plný úvazek.
To je přesně styl myšlení ANO…. nedělat a nepodporovat to, co je lepší pro zájmy ČR… ale podporovat to, co naštve ty, co jsou proti ANO… 🤮 každý tuší, že zvolením Trumpa, Evropa ekonomicky hodně bude tratit…
A co je lepší pro republiku? Psát jednostranně? Vždyť F24 je jak Rudé Právo.
Zemanova třetina národa ten hlas Burešovu ANO byznysu hodí..
Stydno je mi za ně..
No a to je tak vše 🤷♀️😉
Pokud jste se dívali před cca 4 dny na telku,všichni Cesi-starousedlíci,žijící v USA budou volit Trumpa.Tak se ptal reportér proč? Protože Camala pošle peníze Ukrajině a oni v USA potřebují nyní peníze pro likvidaci uragánů a tornád.A Camala vpustí do země miliony migrantů ze střední a jižní Ameriky.Možná,že bude hrozit v USA občanská válka,raději na to nemyslet.
Jasan. Hlavně, prosím, když jste spolu husy pásli, tedy Kamala...
Vítězství Trumpa by zřejmě pro Evropu nebylo dobré (pro USA asi ano). Všechno
v článku je ovšem jenom špína, kterou se autorovi textu podařilo vyhrabat, Objektivní pohled je něco, co se v tomto plátku moc nevede.
Mě by teda nenapadlo chodit prudit do bolševických plátků!! Zde chodí prudit plno komoušských masochistů. Asi stranický úkol.😂😂😂
Otázka pro fialové pohůnky a spravedlivé F24. Nemá ten Ondráček snad pravdu? A Fialovi s jeho bandou to už může být jedno, protože za rok po nich neštěkne ani pes. Teď si na mě můžete vylít svůj vztek a vaše nadávky mě urazit nemůžou, protože jak je známo, nic jiného neumíte.
No, prozatím zde nadáváte vy, tak komu vlastně to vaše poselství patří?
Jandourku, no tak, vždyť vy děsíte každým svým článkem proti těm, kteří
nesouhlasí s provládní garniturou a propagandou.
Děsí tím, že konstatuje skutečnost? Třeba útok na kapitol se nestal?
Bude vítězství Trumpa pro Evropu a ČR lepší než kdyby zvítězila Harris? :
* Zavede dovozní cla na dovoz veškerého zboží včetně našeho, takže klesne náš export do USA.
* Putin si Trumpa vodí jako psíka na vodítku a nechá mu Ukrajinu na pospas, čímž budou následně ohroženy bývalé východoevropské země.
* Rád by vystoupil z NATO nebo bude alespoň zpochybňovat čl. 5, což povzbudí Putinův apetit.
* Trump je neinteligentní nevzdělaný buran, který si o sobě myslí že je génius a obklopuje se stejně inteligentními a empatickými lidmi jako je on sám, kteří mu tak nanejvýš dokážou pochlebovat.
* Trump prohlásil, že USA dále nebudou pojistkou bezpečnosti Taiwanu a že být Taiwancem necítil by se zrovna bezpečně. Taiwan vyrábí 90% světové produkce nejpokročilejších čipů. Pokud Čína obsadí Taiwan bude mít Čína zájem vyvážet nejpokročilejší čipy na Západ? Zcela jistě ne. Nanejvýš jako finální výrobky, které budou fungovat jako "black box" pod absolutní kontrolou Číny.
Mohl by nám pan Vondráček sdělit, co pozitivního přinese ČR vítězství Trumpa?
Vondráček se zamyslí a..... nic? Ale nesmíte na něj pospíchat.
Pane Vondráčku, narodila jsem se na jižní Moravě a mám k ní velmi dobrý vztah.
Bohužel musím konstatovat, že Vy nám Moravákům děláte jenom ostudu jen proto, že díky Babišovi jste se dostal do vysoké politiky a budete vždy s ním navenek souhlasit, i když je to fakt směšné a já si stejně myslím, že Vy máte na věci diametrálně rozdílné názory. Jak se Vám s tím usíná ?
Lichvář stejné svědomí jako estébák. Tudíž spí se jim skvěle, vždyť jim na jediném občanovi této anistické lůze nezáleží. Leda si dělají čárky, kolik potroublých zase obelstili...
To zas F24 zpozdilo podlou ubohost. To je zneuctění novinářského kodexu i jakékoli lidské slušnosti. 🙈
Prosím, jak jste myslel svou poznámku. Cítím z toho kritičnost vůči F24 (což se dá pochopit), ale tím dalším si nejsem jistý. Upřímně - Vás Trump neděsí?