Vondráček nestojí za reakci. Je to jen sluha estébáka.
A protekční synek.
Putin a Vondráček volí Trumpa...ale Putin pro to i něco dělá..
Že se Ondráček nestydí.. :-)
Vondráček toho v hlavě moc nemá, tudíž mu toto plácání odpustme.
Kdyby neměl hlavu hluboce zanořenou d Burešova pozadí, byl by nicka.
Neurážejte pana Vondráčka je to vzdělaný člověk apropo já taky fandím Trampovi
Taky se na to těším. A ještě az vyhraje v Německu AFD a ve Francii Le Pen. Holandsko a Itálie už jsou OK.
Možná pro ně nebudete ta správná rasa a to potom bude frmol.
Tady jasně Vondráček ukázal co je zač ,člověk který prodal svou duši STBákovi,bude blábolit a sázet na jednu kartu k svému proruskému zločinci...
Helčo seš fakt dobrá. Co vaříte?
Vondráček vede řeči jako Medvěděv, také zálibu v alkoholu má s ním společnou.
I podobnej je mu trochu!
Čeledín, podržtažka,lichvář, vymahač na nejslabších... , že se nepochlupí jak mu funguje vymáhání za jízdenky a jiné blbiny. Marře až 800 % a ten nám bude radit o právu, hudebník ze sněmovny... Nic o něm ani nechci číst, je to sliz
Nejspíše alkoholika co nasává i v práci a pak skáče po stolech
Lišková a po kom skáčete vy? Věřím, že před vámi každý uhne.
Já myslím, že je pod úroveň takto kvalitního periodika, jakým je Forum24, zabývat se myšlenkovými zvratky jakéhosi nevzdělaného, primitivního a prochlastaného prostějovského traktoristy, který momentálně za dobrý plat a litry slivovice slouží na čapím hnízdě Slováka Bábiše jako dvorní šašek.
Kroulíku,vylezte konečně i s tímto bulvárem z pozadí čtyřkoalice...proč se mi pořád u takovýchto "oduševnělých" komentářů vybavuje refrén ze známé písničky ..."Blbec je blbec a blbcem zůstane"
Ono poslouchat tohohle Babišova poskoka v TV.je.jen pro otrlé. Zásadně okecává otázku a odpovídá na něco jiného a to vždy. Je to takový svazak z Ano s.r.o.Agrofert.
"Hezky" jste to "sesmolil", jen co je pravda. Taky žádná sláva.