Špína Vrábel. Jak je možné že této svoloči ještě někdo umožní vystoupit.
Špína Petra Sim,jak se vám to líbí?
To se zase lidí naučili slovíčka dezolát , trol , dezinformátor, šváb atd😡😡. Proč jsou lidi na sebe tak zlí🙉🙉🙉 dobře to ta podělaná vláda zařídila a rozdělila lidi, kteří by spíše měli držet při sobě. Je to hrozná doba a jsme na nejlepší cestě jít ke dnu😡😡😡😡
Víte, pokud se projevujete tak jak jste to právě ukázal, tak jste skutečně příslušník lůzy, tj. té nejnižší společenské třídy. Hrozná doba je to jen díky lůze, co si myslí, že může všechno a ostatní musí skákat podle ní.
Vrábel už neví kudy kam, tak nám chtěl naznačit, že až bude prezidentem, tak že Pavlovi milost nedá....😄
no, aby jste se nedivili - kam až to dotáhl Havel !!
Ydol fšech flastenců 🙂
Napadá mě na adresu pana Vrábela hned několik pořekadel: “Jak se do lesa volá, tak se i z lesa ozývá”. Nebo: “Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá”.
Měl by být opatrnější v tom co si přeje. 🤭
a taky Psi štěkaj a karavany jdou dál...
Vyjádření podporovatelky Vrabela: Možná nám lže, ale já mu věřím. Třeba se pletu, ale věřte mi, že jsem v životě přišla už o víc než o čtyři stovky.
Odkaz
Vypadá to na důkladné psychiatrické vyšetření ..., ač stár, tak téměř denně, v případě některých lidí a jejich názorů, nevycházím z údivu ..., ovšem s pochybností, zda to ti lidé dělají vědomě, či jsou na tom duševně tak blbě ...
Pan Vrabel. Nevím, jestli je fakt tak mimo nebo mu za ty hlouposti někdo platí.
Je to ruský agent, to se ví dávno.
Proč na toho Vrábela stále ta média reaguji. Na Pavla útočí daleko více nul a nikdo nich nepíše.
Asi ta nula ví co dělá a proč to dělá
Tohle se děje v hlavách všech dezolátů, proto chtějí aby se tu dostal rus k moci a oni se mohli začít mstít úspěšným jako za bolševika.
To je sranda, jak si tihle Vrabelové myslí, že budou někdy o něčem rozhodovat. 😄
I Hitler byl kdysi v podobné pozici. Pochody, mítinky a vyřvávání s lůzou po hospodách.... Cílová skupina, militantní polointeligent se sklony k nacionalismu. Byl všem k smíchu. Když se dostal s pár % do parlamentu, i tak se většina smála. Podceňovat takové lidi se občas nevyplácí.