Vrabel se snad inspiroval u Anny Proletářky.
To se mi snad jen zdá, měl jsem tu čest se s panem prezidentem osobně setkat ještě v době jeho práce v armádě, jednou na pohřbu mého kamaráda, který byl zabit na misi v Afganistánu a jednou při jeho volební kampani v Chomutově.
Jsem nesmírně šťasten, že se pan Petr Pavel stal prezidentem naší země a jsem také rád, že ubožák jménem Vrábel na tom nemůže nic změnit, jen zbaběle vyhrožovat.Za Husáka by už bručel.Je vidět, že demokracie skutečně není pro každého.
S úctou k panu prezidentovi
Zdeněk Nepovím Chomutov
Vy!!ste žil za Husaka?? Tak tu nemelte ..máte rodiče?? Oni Vám neříkali jak se v naší..krásné zemi žilo?? Ano ucta k p.prezidentu je. Ale to VŠE!!nic pro lid nedělá..hezky život..těm co makaji za ALMUŽNU..vydržte👍
nejhorši jsou-šachové figurky.............
No jo, správnej nácek říznutej bolševikem: Až přijde den, zúčtujem spolu. Bohužel se tenhle podvodník, zloděj a vlastizrádce stále může pohybovat na svobodě. Spravedlnost je slepá.
Ein Vrabel - ein Reichl - ein Maschineführer...
Čermák, Tušl i Vrábel by měli být zbaveni českého občanství a vyhoštěni do Ruska, s doživotním zákazem vstupu na území ČR. Ono by je to brzy přešlo, šmejdy..
Vy jste moderní demokrat jak vyšitý. S výroky těch pánů souhlasit samozřejmě nemusíte, ale zbavovat je občanství a vyhánět do ciziny? Není to tak trochu metoda komunistů z padesátých let?
Čermák pouze natočil to co si myslí hodně Čechů,je to vlastenec takový Palach ano je to politický vězeň jako třeba v Rusku pan Navalnyj,nikomu neublížil ten co znásilnil v Brně podmínka,ten Afričan který znásilnil v Litoměřicích dítě 2 roky toto je demokracie,spravedlnost této vládnoucí garnitury hamba.
Nejdřív vám sdělím to zásadní. V ČR nesoudí vláda ale soudci, takže když píšete o spravedlnosti vládnoucí garnitury, jste tak trošku mimo. Pak bych vám doporučila, abyste si zjistil, který soudce a kdy byl jmenován, možná zjistíte, že soudil už za minulé vládnoucí garnitury... Na závěr snad jen drobnost - Čermák, který je zadlužený až po uši, tahá z naivních lidí peníze, práce mu nic neříká, tak zrovna ten má nejmíň co mluvit a kritizovat ostatní.
Nechápu jak takový chcípák může někomu vyhrožovat. Zvlášť vojákovi s výcvikem.
Tak jak nazýváš druhé lidi , jsi sám tím, co jsi napsal. Vrábel řekl jen to , co si myslí většina národa a má pravdu. Lidé si budou pamatovat a podle toho se zachovají.
Vladimír Kajfoš
Vladimír Kajfoš
Před 7 hodinami
Vyhrožování hlavě státu, to je podle mně trestné, tak doufám, že bude policie ČR konat................................................a to dopadlo,když vyhrožovali zemanovi,neměřte dvojím metrem,děláte medvědí službu
Je vidět, co je Vrábel zač. Gottwald otevřeně prohlašoval, že demokratickým politikům (a nejen těm) zakroutí krkem, což o dvě dekády udělal. A Vrábel je totéž a obklopen stejnou lůzou jako byl Gottwald.
Pokud se najdou lidé, které tento podvodník oslovuje je to jejich věc. Překročí-li hranice zákona ve své činnosti, bude jistě náležitě odměněn. Do té doby jej normální lidé musí zákonitě ignorovat.