Nic jiného než drzý nýmand, hochštapler a blázen na svobodě.
Na tomhle portále je jasně vidět,co se tady schází za lidi?!?!
Samozřejmě,že má V.pravdu!
Kdy půjde sedět Novotný za video plné nenávisti-ale to je v pořádku,ten může.
Chce se z toho b....!!!
Novotný nikomu nevyhrožoval. Jen řekl na plnou (mastnou) hubu, že by odpůrcům pomoci a podporovatelům agresora přál, aby také zažili to utrpení, které musely zakusit ženy a děti v okupovaných oblastech. Vy jste o tom videu možná slyšela, ale já ho mám, tak nemelte nesmysly.
To není útok co pan Vrabel prohlásil ,ale realita,a je smutné prohlásit o člověku který otevírá oči zabednencum,že je dezinformator,dezinformator jsou autoři tohohle článku ,tak lidé otevřte oči
Ten kdo nepokrytě vyhrožuje prezidentu republiky vězením v případě, že se dostane k moci, je nejhorší šmejd, pane. Mně to zavání bolševismem. Proto jsem otevřela oči a tím u mně Vrábel skončil navždy i když jsem mu už dřív nevěřila, ale jen jsem jej snášela.
Vrábel je magorikum nejhrubšího zrna!!!!!
Potřeboval by ukázat, zač je toho loket!!!
Nač se zbytečně rozčilovat kvůli nickam...
Vrabel? Jo, to je ten jedinec, kterému dezoláti posílali a zřejmě i posílají své desátky a on jim za to slibuje modré z nebe. Tak z tohoto exota, potažmo z toho, že on bude o něčem rozhodovat, nemusí mít pan prezident Pavel žádné obavy. Nebo by snad chtěl v příštích volbách Vrabel kandidovat na Hrad? 🤣
Tam, kde se pan Vrabel nachází - v Bohnicích - již prezidentem dávno je.......
Vážený pane Vrabele, být Vámi starám se o sebe a o svůj vlastní zadek. Laskavě si splaťte svoje dluhy a teprve pak poučujte druhé jak mají žít a co mají dělat! Vrchní oblbováku lidí, divím se že Vám tu Vaši písničku pořád dokola žerou, ooohhh jak hluboko dokázali někteří z nás klesnout
naprosto souhlasím,ale si myslím,že je nanic vůbec na toho hlubce reagovat,vím člověku to nedá,ale......
Měl by zaplatit exekuce , jako každý jiný povinný a pak rozdávat rozumy. Sám, osobně nic než kecy, jiné nedokázal. Člověk, musí něco dokázat, mít za sebou, pak může dělat Lenina,,,, ale tenhle, zoufalec, má jen dluhy, A víte co je hanba na dluzích z prožrání a neschopnosti / protože dluhy jsou různé a jiné /, že poslal do dluhů, další lidi, slušné co měli důvěru. Zničil jim životy Na ty se kašle... jistě
Přijde zase milostivé léto a bude bez dluhů, jako tisíce lidí.
Dnes jsem otevřel Forum 24 poprvé a též naposledy. Vidím, že dle níže uvedených příspěvků, jde o fórum nedovzdělaných nenávistných psychopatů.
Takhle hloupě se nechat načapat u lži,...
Odkaz
Odkaz
Ty Péťo nebudeš moc chytrej kluk, že? 🤣🤣🤣
Nebylo by možno stíhat i Vrábela? Dovedete si představit, že by někdo v českém prostředá za první republiky chtěl věšet Masaryka nebo Beneše a útočil na parlament? Zatřelili by ho jako psa.
Už to vidím jak by dopadl za soudruhů ,Proto nemusíte až tak daleko.Starý Grebeníček by mu to vysvětlil.
Pan Vrabel je drzý člověk, takto si dovolovat na prezidenta? Neuvěřitelné. Za komunistů by byl dávno za katrem. Zasloužil by si to. Tato vláda je moc hodná na takové lumpy