Ubozí lidé vytváří ubohý národ. A to padni komu padni. Mně se také nelíbí,že s řeporýjským magorem,který očividně přál našemu národu vyvraždějí a vypálení/ tedy vlastně Lidice/,se nemusel anii omluvit, slavný ministr vnitra to shledal OK a pan prezident se s ním i kamarádí. Ale co, mají na to právo, lidé zase mají právo na svoje názory a jednou to snad zhodnotí dějiny plačtivé Koruny České.
Vrábele drž hubu!
Pan Vrabel není dezinformátor, je to člověk který to myslí s námi dobře a mluví pravdu o tom co se tu děje, to co se v médiích už nedozvíte. Sledujeme ho na Tiktoku.
Proč? Abych se dověděl, že prezident je povinen poslechnout, kdykoliv ta myška zařve? Tak na takové blbosti nemám čas.
Proč jej už někdo nezavře za mříže... Vždyť škodí hlavně sobě, už jenom aby si neublížil. 👎
On ještě žije?
Jsem myslel, že ho klepla pepka.
Ještě, že jsou ty sociální sítě jinak by po něm nikdo ani neštěkl.
Ani sousedův Brambas.
Je zajímavé že dopoledne BonZítko vypovídal na policii a odpoledne Čermáka v Polsku drapli. I když ta bláznivá Peterková stojí pořád před polskou ambasádou a směje se jim že chytili nepravého.
Je úžasné jak slabší osobnosti vzhlíží a je pro ně bůh Babiš Jánošík! Víte kdo byl Jánošík? Nás tu učili národní hrdina-)))) a zeptejte se Slováka kdo byl Jánošík a je Babiš? Jánošík byl obyčejný zbojník a lunp a okrádal bohatý a proč? Aby ho zabili? -))) tomu uvěřit hlupák aby to rozdával ... To byli úplatky chudým aby ho kryli a schovavali-))) Babiš větší kapitalista ODS kupuje že státního za 1000 Kč důchodce který mu to v Kauflandu vrátí dvakrát a nadavaji na vládu a 80%je krmí on-)))
Na adresu Fora 24 - Kdo je ten nýmand Vrábel, že jim stojí za článek? Člověk jeho ražení, spodina společnosti vyhrožující "až přijde čas"? A na takovou nulu upozorňovat článkem? Ale zároveň upozoňuji - proč ještě není za katrem? Ne za to komu, ale čím vyhrožuje. Pokud se nemýlím, vyhrožování je trestným činem.
Asi není jediný. Dost často vidím, že tady spoustě lidem vyhrožuje vláda s ministrem vnitra a speciální policií. To je nebezpečnější.
Pane Jurný, prosím, jediný případ, kdy vláda nebo ty složky, co jste jmenoval, někomu vyhrožovaly. Hned...! Citaci a datum, prosím. Jinak prohlásím, že jste lhář!
Ten se mi připlést do cesty tak se asi neudržím a dostane pořádný flákanec, špína kolaborantská.