1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jako obvykle spoustu vysokoškolsky vzdělaných lidí se pokouší dehonestovat tu inteligentnější část národa.Bohužel jejich VŠŽ je nenaučila než věty holé ,tykačku,gramatické chyby.Kolikrát mě přijde že ani nerozumí psanému textu.Když chcete doložit pokud už řeknou něco víc tak se buď už neozvou anebo klasika: najdi si to sám. A budou se hřát vědomím teď jsem jí,jemu to nandal.

10
Před 1 rokem
Lenka Kinlová

Paní Kinlová, jsem jen středoškolák a už je mi sedmdesát, takže asi svůj příspěvek adresujete také mně, protože tu "školu života" mám taky téměř celou za sebou. Takže pokud paní Němcovou považujete za "tu inteligentnější část" národa, pak je mi to opravdu líto. Němcovou nesleduji záměrně, ale mnohé její "výstupy" může zapomenout jen ten, kdo si je pamatovat nechce. Je to v tom lepším případě "politruk v sukních" a také, podobně jako Černochová, bojovnice proti každému, kdo nebojuje za "ideály" jí vlastní. Zkuste mi přihrát nějaký výrok paní Němcové, který by byl jiný, než útočný proti opozici.

1
Před 1 rokem

Domnívám se,že pani senátorka Němcová již patří do propadliště dějin stejně jako pan poslanec Marek Bendů a řada jim podobných je třeba,aby se s tím smířili,takový je život - politiky nevyjímaje je třeba uvolnit místo mladým prerspektivním politikům s progresivními názory,které jsou pro budoucnost naší země přínosem.

18
Před 1 rokem
Josef Marný

Vyloudil jsi mi úsměv ve tváři. Doufám, že jsi nemyslel Piráty.

Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Má pravdu. Bureš se spojí i s čertem, pokud mu to vynese třeba jen pár drobných. Pražské Jezulátko (pokud ho snad ještě nosí po kapsách) na tom nic nezmění.

22
Před 1 rokem
Lubomír Stepek

Momentálně luxuje voliče Okamurovi....už sežral socany, bolševiky, tak zbývá ještě trochu bizáru...chová se pořád stejně, každý den mele něco jiného a spoléhá na to, že ti, kteří mu naslouchají, jsou slušně řečeno zapoměnkové

9
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Co je špatně na tom, že pokud mně nebude dodáno zboží včas, že ho již nechci. Nebo ok, ale při zpoždění dodávky mně zaplatí penále, dost velké. To je přece normální. Chceš zakázku, tak se snaž, ať je včas....

47
Před 1 rokem

Co kdyby se vrátila přímo pod zem. Řada lidí už jí nemůže ani vidět. A její názory, to je žluč.

27
Před 1 rokem
Milan Novotný

A řada lidí zase ano, to je ta demokracie, víme?

Řada lidí zase nesnáší ty vaše dinosauří bolševické noky...

8
Před 1 rokem

Bábiš se uplatnit stejnou taktiku, se kterou kdysi jeho soukmenovci zrušili snahy Američanů o vybudování raketové základny na Brdech. Snaží se znejistit Američany v naději, že svoje rozhodnutí o posílení obrany malého a pro ně bezvýznamného Česka vezmou zpět. Radar po zinscenovaných veřejných protestech zrušili sami Američani a Bábiš doufá, že stejně tak v důsledku jeho odporu dneska zruší záměr dodat nám špičkové stíhačky F-35.

4
Před 1 rokem
Miroslav Kroulík

A co by se stalo? nic,jenom by se ušetřily obrovské státní prostředky

17
Před 1 rokem

Prosím zavřete tu kreaturu už někam ,m aba nemohla žvanit a žvanit. To , že todělala celý život není omluvou , ani polehčujícín okolností !! Je ostuda našeho státu , že taková osoba dostane prostor ovlivnovat lidi . Prosím , zavřete jí někam ::: !!!

15
Před 1 rokem
Vaclav Forman

Myslíte Bureše, že?

2
Před 1 rokem

Naprosto s pani Němcovou souhlasím 👍 A pro vás, co mi tu budete rozdávat mračouny : taky jsem v prvních volbách volil ANO a Babiše, jenže jsem začal sledovat více co říká, jak se chová , zda dodržel co slibil. Do dnes si to vyčitam 🙁 . Jde o to , jestli se na vše člověk dívá nestranně a pak ho to někam natočí a nebo , některé lži slyšet nechce a u jiného na ně poukazuje 🙁

10
Před 1 rokem
Bourek Martin

Zkuste jen pro zajímavost přejít od hodnocení slibů ANO, které už dva roky "nevládne", ke krátkému vyhodnocení slibů současné koalice. Kam se asi obrátíte poté?

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Když vláda podepisuje smlouvy za stovky miliard, tak je povinná podrobně vysvětlovat svým občanům, proč tak činí. V předchozím zdejších článcích jsem se dočetl, že ruské stíhačky se neodvažují nad ukrajinská území z důvodu účinné protiletadlové obrany a z toho bych usoudil, že vhodnější než stíhačky je kvalitní obrana před nimi. Takže pokud nám bude někdo střílet s cizího území rakety, tak stíhačky jsou k čemu ? Myšlenka, že k nám útočník přiletí a proto potřebujeme stíhačky se ukazuje jako nereálná. Naopak účinná protiletecká ochrana se dle zdejších článků jeví jako potřebná. A pokud je tomu jinak, tak by to vláda měla vysvětlovat, jinak nebude mít podporu občanů se svými kroky.

13
Před 1 rokemUpraveno

Tady je zas provladnich botu😂 vy si opravdu myslite, ze kdyz prvnich 20 komentu je proti babisovi, takze ho lidi nebudou volit? Ja ho volit nebudu, ale ne kvuli botum v komentech. tohle je tak detinsky pruhledny🙆 A nemcovou nema cenu ani komentovat, obycejny parazit prisaty na statnim. I ta hajzlbaba na hlavaku je prospesnejsi

23
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt