1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Zlodějko rohlíků. Vrať se do hrobu.

16
Před 1 rokem
Josef Kučera

Nikdy nic neukradla.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Ta bude ráda jestli se těch letadélek dožije.

11
Před 1 rokem
Michal Pešek

Opravdu na krku kedluben....

9
Před 1 rokem

Ta nenávist redaktorů tohoto hnoje je hrozná. Němcová a Forum 24 už zradili dávno a věří jim jenom lidé mdlého rozumu.

56
Před 1 rokem
František Hruška

50% občanů Česka - mdlý rozum, 50% géniů v hospodách.

4
Před 1 rokem

Vím, že zlodějku rohlíků a politickou nulu nepotěším ale já z duše nesnáším takové žlučovité jedubaby jako je tahle. Úplně zbytečná líná huba, zadarmo drahá.Tfuj babo...odleť už do pekla, jsi pro smích..

16
Před 1 rokem
Libuna Kozaková

Koukám, že jste schopná uvěřit každé hlouposti. To jste nebyla schopná si zjistit, že Němcová nikdy žádné rohlíky nekradla, nebo záměrně lžete?

3
Před 1 rokem

Vidím,že bláboly politické fosilie Němcové,už skoro nikoho nezajímají.A to se holka tak snaží.

199
Před 1 rokem

Vážení při čtení tohoto článku se musim usmívat.První dodávka za sedum let.Mi dnes nevíme pomalu co bude za rok ne za sedum let.Při rychlosti postupu umělé inteligence to možná budou nepotřebné hračky,Už dnes je je vydět že mužou sloužit jen k tomu potrestet ty kteří neposlouchlí a nemají potřebnou obranu.Už dnes jsou více používány dálkově řízené drony které někdo řídí s konceláře u obrazovky Nedovedu si představyt co bode za deset let.Možná se stane válka uplným nesmyslem.Ale mi dle dlouhodobé smlouvy budeme muset letadla odebrat a možná je umístit do muzea.A nače ministryně obrany si možná bude chtít užívat důchodu na který nebudeme mít.Bohužel.

13

A že nám současná vláda vždy říkala pravdu, viďte. Pokud se týká lhaní tak si strany věru nemají co vyčítat. Lžou obě a jak když tiskne. Vzpomeňme jen předvolební sliby současné vlády.

4
Před 1 rokem
Vlad.kolosova@seznam.cz

👍👍👍👍

1
Před 1 rokem

Nevím, odkud se Němcová vrací, ale je škoda, že se vůbec někam vrací. Já myslel, že už bude od jedubaby pokoj, ale ona si nedá pokoj.....Obvykle uklizení záslužní členové stran (do Senátu) dají pokoj a neobtěžují občany svými žvásty....Tady jsem se spletl....

13
Před 1 rokem

Celé je to o trochu něčem jiném. Jakékoliv zpoždění nebo nedodání je dáno smlouvou, odstoupení je taky smluvně pojištěno.

Jde o to, že bába je proruský vohnout a chce nám zablokovat možnost se bránit proti kremelské zrůdě, to je celý. Pokud se dostane k moci, budeme mít až fatální problém.

28
Před 1 rokem
Pavel Hanzl

S Bábišem v čele skončíme pod ruskou okupací stejně jako kdysi s jiným slovenským zločincem Husákem.

9
Před 1 rokem

Zděšená Mirka, která se drží 30 let u koryta a plnou hubou mlaská, musí sama mlčet. Když se stal nějaký průser v ODS, tak vyhlásila, že tohle už je za hranou a ona je rozhořčená. Netrvalo dlouho a opět si užívala všech výhod, syn rozmlátil její služební auto. Tohle stvoření chce moralizovat a poučovat, tak pitomí snad nejsme.

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt