1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Paní tragédka senátorka by měla raději mlčet a zpytovat své špatné svědomí, trapná politická figura.

26
Před 1 rokem

Také když si něco koupím, chci zboží hned a ne za 10 let. Pokud je nemají vyrobené, tak platit až budou! Má pravdu. A tuhle jen jí slušně nazvat, už měli zavřít do ústavu choromyslných.

25
Před 1 rokem
Jiřina Nováková

👏👏👏👏👏👏Super řečeno.

4
Před 1 rokem

Má pravdu zlodějkám se nedá věřit a ta letadla než se vyrobí budou zastaralá a jsou utočná ne na obranu a Němcová je stará ,,přepracovaná,, kdyby raději už někde zalezla.

15
Před 1 rokem
Jana Čuřidlová

Paní Němcová nikdy nic neukradla.

2
Před 1 rokem

Pokud rozčílil výrok Babiše Němcovou, tak je to absolutně v pořádku.

Jen tak dál a více. Alespoň jeden žumpoplátek nahlédně do jejího

soukromého života. Jinak o ní žádná média nemají zájem. Pozor

na zdraví, aby se neustálým rozčilováním "senátorky" nezhoršilo.

To je za poslední dobu podle FORUM 24 již po několikáté.

10
Před 1 rokem

Paní Němcová má pravdu, lháři který vždy tvrdí jen to o čem si myslí, že mu to přinese prospěch nelze věřit nic.

Konečně jako všehoschopný zmatkař se už prezentoval jako premiér.

6
Před 1 rokem

Nepochopil jsem co je divneho na tom, že pokud někdo nedodrží smlouvu, má smůlu. K jaké nám to pí Němcová pomuze bezpečnosti, když to nedodaji. To by snad pochopila i slepice.

19
Před 1 rokem
Jaroslav Svoboda

tady se bavíme o histerickém výplodu Bureše,je celý nemocný,že již tolik rozhazovat nebude moci,pokud tedy sestaví vládu,volby vyhrát může troubů je zde plno,ale vládu sestavit nemusí...

5
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 1 rokem

Odstoupení od smlouvy v případě jejího neplnění je normální proces. Slušné podnikání a obchodování je pro ODS a zejména paní Němcovou naprosto cizím pojmem. Možná je děsí i to, kdo a kolik by pak měl vracet.

13
Před 1 rokem

Takže,když nebudou stíhačky včas,kontrakt zrušíme a budeme se bránit práškovacíma Čmelákama.

Problém je,že lidem s nižším IQ nevysvětlíte,že se to bere z peněz na armádu a že jsou to smluvní závazky. On totiž Bureš celkově nějaké smlouvy neuznává.

32
Před 1 rokem
Zdeněk Fuksa

Ne, koupíme jiné a lacinější a hned. Nikdy Babiš neřekl, že nebudeme mít stíhačky. Fanatici typu Fuksa, Němcová jenom krákají zhovadilosti.

10
Před 1 rokem

Myslím že ODS už několikrát bohužel předvedla co umí už aby byli volby snad tentokrát nebude podvod na voliče protože jinak vyhrát volby neumí!!!

7
Před 1 rokem

Ten stbáckej zmetek má 33% z voličů, mohli by mi někteří tito lidé objasnit svůj postoj, důvod proč se zhlédli právě v tomto lumpovi, kolik jim je let, jak jsou vzdělání a oč jim vlastně jde, když prokazatelně svým postojem škodí mladé generaci, celé zemi?

21
Před 1 rokem
Miloslav Kučera

Mne zas děsí, že toho fialového prolhaného zmetka a jeho neschopnou vládu totál. dementů chce ještě někdo volit. Ještě vám nestačí ty jeho nechutné lži a rozvrácená zem? Mohl by mi někdo vysvětlit svůj postoj?

20
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt