Paní tragédka senátorka by měla raději mlčet a zpytovat své špatné svědomí, trapná politická figura.
Také když si něco koupím, chci zboží hned a ne za 10 let. Pokud je nemají vyrobené, tak platit až budou! Má pravdu. A tuhle jen jí slušně nazvat, už měli zavřít do ústavu choromyslných.
👏👏👏👏👏👏Super řečeno.
Má pravdu zlodějkám se nedá věřit a ta letadla než se vyrobí budou zastaralá a jsou utočná ne na obranu a Němcová je stará ,,přepracovaná,, kdyby raději už někde zalezla.
Paní Němcová nikdy nic neukradla.
Pokud rozčílil výrok Babiše Němcovou, tak je to absolutně v pořádku.
Jen tak dál a více. Alespoň jeden žumpoplátek nahlédně do jejího
soukromého života. Jinak o ní žádná média nemají zájem. Pozor
na zdraví, aby se neustálým rozčilováním "senátorky" nezhoršilo.
To je za poslední dobu podle FORUM 24 již po několikáté.
Paní Němcová má pravdu, lháři který vždy tvrdí jen to o čem si myslí, že mu to přinese prospěch nelze věřit nic.
Konečně jako všehoschopný zmatkař se už prezentoval jako premiér.
Nepochopil jsem co je divneho na tom, že pokud někdo nedodrží smlouvu, má smůlu. K jaké nám to pí Němcová pomuze bezpečnosti, když to nedodaji. To by snad pochopila i slepice.
tady se bavíme o histerickém výplodu Bureše,je celý nemocný,že již tolik rozhazovat nebude moci,pokud tedy sestaví vládu,volby vyhrát může troubů je zde plno,ale vládu sestavit nemusí...
Odstoupení od smlouvy v případě jejího neplnění je normální proces. Slušné podnikání a obchodování je pro ODS a zejména paní Němcovou naprosto cizím pojmem. Možná je děsí i to, kdo a kolik by pak měl vracet.
Takže,když nebudou stíhačky včas,kontrakt zrušíme a budeme se bránit práškovacíma Čmelákama.
Problém je,že lidem s nižším IQ nevysvětlíte,že se to bere z peněz na armádu a že jsou to smluvní závazky. On totiž Bureš celkově nějaké smlouvy neuznává.
Ne, koupíme jiné a lacinější a hned. Nikdy Babiš neřekl, že nebudeme mít stíhačky. Fanatici typu Fuksa, Němcová jenom krákají zhovadilosti.
Myslím že ODS už několikrát bohužel předvedla co umí už aby byli volby snad tentokrát nebude podvod na voliče protože jinak vyhrát volby neumí!!!
Ten stbáckej zmetek má 33% z voličů, mohli by mi někteří tito lidé objasnit svůj postoj, důvod proč se zhlédli právě v tomto lumpovi, kolik jim je let, jak jsou vzdělání a oč jim vlastně jde, když prokazatelně svým postojem škodí mladé generaci, celé zemi?
Mne zas děsí, že toho fialového prolhaného zmetka a jeho neschopnou vládu totál. dementů chce ještě někdo volit. Ještě vám nestačí ty jeho nechutné lži a rozvrácená zem? Mohl by mi někdo vysvětlit svůj postoj?