1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Babiš stíhačkám rozumí, má v rodině pilota a hodně toho s ním prodebatoval. Sice ho nechal chvíli hnít na Krymu, ale to bylo ještě v dobách mírové okupace slušnými lidmi (ne znásilňovači z Buči). Dneska by kluka šoupnul do Gazy, tam se alespoň vozí mouka. Na rodinu von nedá dopustit. Já ho žeru, páč mi slíbil, že bude líp.

23
Před 1 rokem
Rudolf Šíma

Proč do toho taháš Šímo zase Babišovu rodinu? Už to dělala Slonková a Kubík! Jenom stupidně urážíš!

6
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Zlodějka rohlíkú,,,,,Soudí někoho ,koho vúbec nezná,,,at si zamete pred vlastním prahem.

25
Před 1 rokem
Tomaško Juraj

Na rozdíl od tebe ji znám až moc dobře. I to, že její m,atka, výtečná komunistka, jí zajistila míslo na okresní Statistice, i její získávání lepších známek na zemědělském učilišti atd,. Rozhodně ji neznám jak ty jen z jejích deb...lních vystoupení ve Sněmovně či Senátu

5
Před 1 rokem

Babiš říká pouze to, co mu jeho PR doporučí, aby mu to přineslo více voličských hlasů. A kde získat nejvíce hlasů? Mezi důchodci, nizkopříjmovymi, s nižším vzděláním. Těmto lidem často chybí odpovědnost a hlubší zamyšlení nad budoucností, žijí přítomnosti a po nás potopa.

19
Před 1 rokem
Roman Hanák

Přesně tak.

1
Před 1 rokem

Není náplní práce paní Němcové jen kritizovat Babiše? V jiné souvislosti totiž o ní vůbec neslyšíme.

35
Před 1 rokem
Pavel Černý

A víte, že mi baba ani neschází?

23
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Že nebyla paní senátorka vidět a ani slyšet když se tehdejší předs.vlády

kompromitoval s......A každý by si měl přečíst dějepis a zejména historii

válek, každá válka končí mírem. A sliby kdo se koho zastane....stačí historie

ČR (před 2.válkou byly smlouvy a pakty-k ničemu, zvítězila politika).

Přečtěte si i názory generála Šándora. A harašení zbraněmi....jak naše vojsko

s "5 letadly,5 tanky a 5 vojáky" nás ubrání......

8
Před 1 rokem

Paní Němcová jen odvádí pozornost jinam od průšvihů a totální neschopnosti její party. Dost arogantně a hloupě.

18
Před 1 rokem
Karel Navrátil

Za svoji práci pro stát by si zasloužila vězení.

14
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Smutný osud, když v mozku této paní funguje už pouze jedna dráha, která se jmenuje Babiš. Jak vidíme, musí ji stále procvičovat, protože má oprávněnou obavu, že potom už by byla odkázána na pomoci druhých.

16
Před 1 rokem

Fuj to jsem se hned po obědě lekl. Myslel jsem, že si tu bábu už odnesl čert, už by si měla pořídit zahrádku a neotravovat svým zjevem a otravnými projevy mladé lidi.

16
Před 1 rokem
Vaclav Zimmerer

Tu jedubabu ani peklo nechce..

Před 1 rokem

Její výroky nemá cenu vůbec komentovat. Ještě se na zem nevrátila, stále se houpe v eurobublině a kdyby neměla p. Babiše, tak nemá o čem mluvit a její činy? Ať si každý najde co dělá pro republiku a pak ať pomlouvá.

19
Před 1 rokem

Paní senátorko klid. Kdykoliv se rozzuříte, tak by vám mohla prasknou žilka, tahala byste nohu a národ by byl zděšen. Nesmíte si to tak brát.

44
Před 1 rokem
Antonín Salva

Nechte to laskavě na ní. Mně by spíš praskla žilka z těch, co jim počínání AB buď nevadí, nebo vyhovuje.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt