Češi jako vždy inteligentní. V přípravě na válku kupujeme nejdražší útočné stihačky na světě, při tom objednáváme čtyři nové bloky pro Temelín a Dukovany. Paní Němcová je senátorka ta si může dovolit nemyslet a hájit nesmyslné jednání vlády.
Bureš na hrad 😁😁😁
Děs baba...Kde ji ten Václav tenkrát vyhrabal???Holt volební rok!!! A začíná jediné téma v jinak totálně prázdných programech a vizích,téma:Babiš, Babiš,Babiš, Babiš..
To je nesmysl.
Dobrý večer, paní Němcová.
Jsem z podstaty svého bytí na opačném konci politického světa. Nikdy by mne nenapadlo, že s Vámi potáhnu nejen za jeden provaz, natož dokonce za stejný konec. Při čtení jsem si vybavil bajku o želvě a štíru. Každá bajka obyčejně řeší lidské vlastnosti na pozadí , v tomto případě živočišné říše.
Odbočím na expozé: Predátoři jsou přirozenou součástí přírody. Tedy v říši živočišné.Jdou po slabých či nemocných jedincích a jejich cíl je nasycení. U lidí jsem se potkal s predátory patologickými, množné číslo je tu namístě.Patologický predátor loví jen pro požitek z ničení, rabování a hrabivosti .
Patologičtí predátoři mají takovou povahu.
Štír přemlouvá při povodni želvu aby ho převezla na druhý břeh .Želva se bojí, že ji Štír bodne a zahubí. Proč bych to dělal, to bychom se oba utopili, říká Štír.Nakonec plují a uprostřed Štír bodne. Proč to udělal?
Inu Štír už má takovou povahu.
Když to porovnám s výkřikem pana Babiše před prezidentským volbami cituji : "Ježíšmaria, proč bych kandidoval." Co? Dobře podobnost čistě příznačná...
„Samozřejmě budeme respektovat závazky ČR,“ a také "..., nemůžeme měnit smlouvy podle toho, kdo je u vlády."
a.... nato "... letadla nepotřebujeme, nesoutěžila se…,“ „Ustoupíme od F-35, pokud se opozdí,“
Inu, někteří už mají takovou povahu...
Vnukům říkám, že asi budu z jiné planety, když debatujeme o "nesmrtelnosti chrousta", ale že jsem hrozně rád, když mne na té jejich planetě přijali vlídně. Spléhám na ně a další generace.
Držme si pěsti.
Jako by se současné ODS věřit dalo .... každopádně Andrej je blázen a myslím, že by měl být v klidu. Smlouva určitě není jednostranná a je postavena výhodně pro obě strany a vláda tedy nepodepsala žádný nesmysl. Takže předpokládám, že v případě nedodržení termínů uvedených ve smlouvě, které jsou určitě pevně dané nám bude americká strany platit penále a to až do řádného dodání a pokud by mělo být zpoždění v řádu mnoha let nebo nikdy, tak bude možné od smlouvy odstoupit a budou nám americkou stranou proplaceny kompletní náklady.
možná, že by mněla raději číst knihy, které lehce získala její slavná rodina a hlavně by to mněla už dávno zabalit, není divu, když ji p. Andrej Babiš porazil, ještě, že už má léta !!!
Proč vy dezoláti jste tak typičtí v przněni mateřského jazyka..?
je to jen blbej a nebezpečnej Slovák, Česko zradí bez mrknutí oka, vlastně je jako Husák, to samý
A co dnešní Uršulín /Nutelín a Pávek, komu věnují pozornost?
Paní Němcová teď působí v ústavu pro přestárlý zkorumpovaný politický degenerát - senát; to má trafiku dle svých zásluh - jak společně se svými soukmenovci vytvořila v této zemi kejdu zvanou Augiášův chlév...
Nebýt Andreje Babiše,neměla by o čem mluvit 🗣že...
ještě že ho máme,na něj lze svést všechno.
Vyrůstají jak houby po dešti nová politická uskupení,to bude teprv ,,fičák"jak by řekl pan Zdechovský, zatím ještě poslanec bruselský
nevim co ta Němcová řeší. Dodani rok 31.Takze je blbost, že by to resil Babiš. Za další, pokud je nedodaji, tak jako co, budeme bez letadel? Ta letadla jsou bezpochyby vynikajici, ale ne na obrázku, potrebujeme je mit fyzicky a pokud by nemely být, mela by byt jiná.