Nákup F-35 mělo rozhodnout referendum, zrovna tak navýšení rozpočtu obrany a další závažná rozhodnutí. Žádná vláda nesmí mít k těmto rozhodnutím právo.
Skvělý nápad. Už vidím starou Blažkovou z Vejprt, jak kompetentně rozhoduje o nákupu bitevníků. A co takhle referendum o nákupu Lekselova gamanože pro neurochirurgickou kliniku fakultní nemocnice?
Babiš ten jen lže. Takovýhle populistický nesmysly, tomu věří fakt jen ty nejhloupější ovčani, jeho voliči.
Z tvého příspěvku soudím, že jsi ten nejchytřejší občan ČR! Chudinko, musí to být hrozný osud narodit se s IQ 10....
Ta se ještě z toho zděšení nezbláznila?
Samozřejmě časem se provalí kolik si ODS ze zakázky ukrojilo a budou soudy. Je možné,že Černochová půjde odpočívat za katr a doufám,že zděšená Mirka ji v tom nenechá a pomůže jí to odsedět.
Nespekulujte.
Babu vždycky rozdovádí něčí výrok, hlavně Babišův, tolik let je baba v politice a ještě žádný výrok ,natož rozumný neměla, možná výron
Zapomněl jste na výtok. Ale ona je výtok celá.
Paní senátorka se nemá co rozčilovat, když celý život žije ze státních peněz. A při tom mi neodpoví na můj stálý dotaz, který jí občas opakuji: proč byla vyhozena z gymnazia a musela na hnojárnu?
Ona ještě žije ?!! Koho zajímají její stupidní názory ?!! Zlodějka rohlíků, ať se raději stáhne a drží ústa.
Zloděj celých firem ti nevadí?
Koblihy, chcete přijít o republiku? Volte Bureše...
Toho jsem nikdy nevolil a volit nebudu, ale kam to vede vaše UA vláda, to vidím moc dobře...
Až tuto svoloč,Babiš vymete ze sněmovny,musí zrušit všechny jejich zákony,včetně církevních restitucí.
Zdravstvujtě tavarišč.
Ten ,kdo opustí zemi, kde se narodil tak nemá důvod bránit tu ve které žije!Pokud by nedej bože byla válka - tak bude první ,kdo s celou rodinou uteče.Tak proč by připravoval obranu a utrácel na ni peníze,které můžou skončit u něj v kapse:(