Kdysi jsem vnímala paní Němcovou jako dobrou političku. Teď už je na mě nějakou dobu moc jednostranná, neobjektivní.
Dobrá politička to nebyla nikdy, ale myslela jsem, že už ji neuvidím. A zas vystrčila nos.
Připadá mi až neskutečné, že zrovna paní Němcová je tak naivní. Já vím, hledá v lidech vždy to lepší, ale on je pouze podrazník a šmejd.
"Babiš reprezentuje reálnou a mocnou sílu ruské lobby v České republice. To je pravý důvod, proč ho protěžuje prezident a proč za ním stojí komunisté i všechny proruské dezinformační weby. Babiš vyjadřuje názor všech antidemokratických sil a v tom je jeho síla". Pavel Šafr, Svobodné fórum. 2.12.18.
Němcová je zlá žena, ta neumí hledat v lidech to lepší. Neumí a nikdy to neuměla. Na krku ji zlostí naskakují žíly, nikdy se nenaučila být pro všechny lidi a stačí si vždy přečíst komentáře na diskuzích a uvidí, jak je "oblíbená"
Kvůli průzkumům veřejného mínění, podle kterých Babiš funguje jako "politik", řekne kdykoli cokoli a zradí kohokoli. Dokáže v lidech vzbuzovat jen pocit ublíženosti a křivdy a podněcuje v nich závist a nenávist k těm úspěšnějším a k těm, kteří se mají lépe. Ve skutečnosti ho zajímá jen on sám, zajímá ho jen vlastní prospěch, všechno ostatní jsou lži.
Pokud by Babiše zajímal jen vlastní prospěch,tak by do politiky nikdy nešel.Takže si tu skutečnost laskavě přehodnoťte.A za druhé,neznám politika,který by nelhal.Oni mají lhaní v popisu práce.Nalevo,i na pravo.
Ta ať se podívá na svého Fialu který je neschopný vládnout a podporuje jen samé nekalé věci. Všem dává zelenou kartu.
Babiš není můj chlebodárce ani kamarád ale v tomhle má pravdu. Jakou obranu nám po roce 30 zajistí tato letadla? Podle toho jak jde technika a elektronika kupředu, to bude jako vyrazit proti tanku trabantem, ale zlatým!!!! Vše se ubírá cestou bezpilotních a robotických zbraní. Proč tam cpát lidi?? Už i v metru se u nás bude jezdit bez strojvůdce.🙂
Nechť se nakoupí ale v rámci celé Evropy a brání její , zatím děravé, hranice.
Jste úplně mimo.. Tyto stíhačky se dají modernizovat za chodu. Jsou nejmodernější a do roku 2030 nic lepšího nebude. Troufnu si říct, že ani do roku 2040. On vývoj takové stíhačky, všech systémů a všeho co s tím souvisí, to není na 5, či 10 let. Babiš je totálně mimo.. Ty letadla budou v provozu 30-40 let a stále budou špičkové.
Ona se vrátila na zem? Jak to dokázala? Co je v té smlouvě na ty éra. Zaplaťte a někdy se dočkáte? Pokud ano, neohrožuje to naší bezpečnost?
Panebože, tahle hysterická, nesnášenlivá, omezená teta ještě nedala pokoj a zase vylezla ? Vlastně blíží se volby, tak se musí presentovat a štěkat na konkurenci.
Atzdi radši zamete před svým prahem a podívá se na fungování ODS a třeba i na ty zbrojní zakázky v minulosti. Všechno cinklé, že laniz Němcová ? Pan Dalík, co šel sedět za Topolánka, myslíte, že už jsme zapomněli ? Styďte se.
I když Němcovou nemusím, tak mluví normálně. Na rozdíl od Babiše, ten je hysterický a neumí ani dokončit větu, natož myšlenku.
Pani senátorko Němcová bojujete a tvrdě jste bojovala proti všemu co jen bylo cítit i na dálku komunismem. Jak je možné že vaše prý slavná ODS podporovala v čele s předsedou ODS Fialou v kandidatuře na prezidenta soudruha Pavla. Hlavně tady nelžete že jste vy a vaši soukmenovci z ODS o politické minulosti soudruha Pavla netušili a nevěděli.
Bohužel to bylo menší zlo. Nedovedu si představit, kdyby byl prezidentem ten slovenský estébák a zloděj Bureš. Ten by se ve spojení s kámošem Orbánem dal dohromady s Putinem a úplně by převrátil politické postoje České republiky. To by byla katastrofa.
Tato baba, která si dovolila kritiku Babiše, by měla za to co tu 30 let jako kovaná bolševička provádí, zalést do krysí díry a mlčet! Říkám to přesto, že nejsem fanda Babiše, ale tuto prospěchářskou babu nesnáším!
Kritiku Babiše si dovolila většina tohoto národa. Zrádce, slovenského Stbaka a velkozloděje.
Nechápu jak se ta zlodějka rohlíků dokázala vyhrabat až na pozici senátorky. Zlodějka byla, je a bude...... její lži jsou pouze doplněk.
Mohla vyšplhat, protože rohlíky nikdy nekradla. To jen naivní lidé uvěří kdejaké hlouposti. Kdybyste si našel zápis Sněmovny ze dne 29.6.2006, vystoupení Ratha ve 12:30, tak byste zjistil, že šíříte lži.