Policisté, státní zástupci a nakonec ani ústavní soudci nenašli důvod k trestnímu stíhání senátorky Miroslavy Němcové (ODS) za to, že označila protivládní demonstranty za pátou kolonu a psala také o „ruských parchantech.“
Velmi kultivovaná dáma ...obrázek si každý udělá sám
Bába slibovala, že bude mlčet a zase plive jed...
Hrozně se mi líbí, jak zase pléduje za Irone Dome, když mu ve Sněmovně vysvětlovali, že jde o obranu proti raketám krátkého doletu, a odkud tedy hrozí napadení, zda z Polska, nebo třeba ze Slovenska.
No, mimozemšťanům se ubráníme stěží. Budou vyspělejší.
Jedinci, jakým je Andrej Babiš, bych nevěřil ani nos mezi očima. Bude vždy mazat podporovatelům své sekty med kolem huby a říkat jim, to co se jim líbí a co chtějí slyšet.
To už tu bylo, co máš nového ?
Jeden by předpokládal, že jde o absurdní výroky Babiše, který evidentně neví co kdy a komu řekl. Všichni (tedy skoro všichni) máme v čerstvé paměti ty jeho zmatená vystoupení a nelogické proslovy o ničem. A přesto se najdou hulváti a dezoláti s nutkáním kopnout si do někoho, jehož úrovně nedosáhnou i kdyby žili 500 let. Opravdu humus 🤮👎
Paní vždy vystupovala jako zarytá komunistka.
Vždyť ODS je nástupní organizace UVKSČ,
všichni zarputilí komunisté tam okamžitě vstoupili a jak je vidět, jsou
tam dodnes.
Aby se starali o to, že nás ODS okradla o 30 procent úspor, to je jim šumák.
Za 2roky vládnutí vrátili tuto zemi o 30 roků zpátky.
Proboha už běžte někam třeba do p .....le
Právě vzpomínal Klaus jak si s Němcovou a Putinem připíjeli, o tom ODS a KSČ bude pravda
Rohlíkářka ze Zruče se vyloupla jak Mumie 25. Kdy už bude od této naprosto zbytečné osoby pokoj. Napadá snad někoho nějaký její počin, který měl jiný kladný účinek než pro její peněženku.Stačí alespoň nástin,děkuji.
Paní senátorka má o naší bezpečnosti asi trochu zkreslené představy.Nákupem těch stíííhaček naši bepečnost nevyřešíte.Ta už dávno žádná není.Ti Vámi prosazovaní tzv.spojenci by nás stejně nechali ve štychu,ostatně jako vždy!Nakupujete na dluh a hračky pro ministryni války.Paní senátorko Vy už radši mlčte!
Vy mlcte a nespekulujte, když nejste odborník na obranu.
Kdyby tahle nenávistná a zapšklá semetrika tušila kolik lidí jí nesnáší, držela by tu nevymáchanou hubu
Máte pravdu, ale tím slovem "huba" jste název jejího horního otvoru těla naprosto vrcholně přechválil.
Jsem přesvědčen se, že se produkty z obou jejích otvorů moc neliší.
Babišův výrok někde před novináři. O jejich překrucování se toho ví dost. To takový Fiala to je jiný kádr. Ten svými plamenými lživými projevy udělal se sebe hlupáka před celý národem. A co víc zdatně v tom patologicky pokračuje. A copak hrdá senátorka Němcová, už se její syn zmohl na vlastní auto ?
A že se Babiš neohradil, když dle vás jeho výroky překroutili. Pan Fiala není žádný lhář. Pokud myslíte zvýšení daní, tak se muselo domluvit pět stran, on mohl být proti, ale nic nesvedl, byl přehlasován. Nechá si od vás nadávat do lhářů, přitom je to slušný člověk, který drží basu a nevykřikuje jako by to udělal Babiš, to ne já, to oni, já jsem byl proti zvýšení daní. Jenomže to lidé jako vy nikdy nepochopí co je být slušný a dělat politiku pro lidi a ne pro své kšefty.