Co čekat, vždyť Babiš je člověk absolutně bez charakteru, v zásadě živočich, který funguje jen podle svých instinktů a pudů. Jde čistě po prospěchu, nic víc ho nezajímá. Prostě urvat co se dá, beru co mi poslouží a na ostatní kašlu. Jeho voliči to buď ještě neprokoukli nebo to cítí stejně, případně se chtějí na něm přiživit. Lidí, kteří pořád věří, že jim snad nějak pomůže, je mi opravdu líto. Jestli jim pomůže, tak jenom proto, aby je mohl vzápětí obrat, a ještě s tučným úrokem.
Ten váš popis mi silně připomíná členy vládní koalice.
Škodná, která víc a víc bere z našich peněženek,protože ČR a vlastní občany má na háku.
Pan Babiš pouze tlumočil myšlenku některých odborníků, že nepotřebujeme útočné stihačky, ale obraný protivzdušný systém.
Naopak odborníci doporučili nákup stíhaček. Podobně zbrojí celá Evropa, je to ochrana před Ruskem.
Babiš je estébák a proto se mu nedá věřit ani pozdrav.
Jako P.P.
Tahle ženská neřekla nikdy nic moudrého a státotvorného, jen se rozčiluje nad opozicí. Netuším, čím přispěla ke zlepšení fungování tohoto státu. Určitě ničím, potože v hlavě nic nemá. Říkám jí odsácký politruk, protože umí pouze dramatické ideologické (a nekritické a primitivní) výstupy. Viz tento článek. Jinak zoufale nic..
Jen primitiv, nebo blázen stále věří Babišovi a jeho poskokům.
Až jsem se osypal.Odkud se zase objevila?
Je to senátorka a má pravdu.
Forum 24 + Němcová = zaplacený článek jak pošpinit opozici ve snaze zmírnit pokles volebních preferencí pětikoalice v čele s ODS. Nic jiného v tom není.
Možná, že Babiš má zálusk na konkurenta F-35, dosud nezprovozněného posvátného ruského Su-75 „Checkmate“. Jiný letoun 5.generace dostupný není. Tato záměna by měla jen jednu výhodu. Skončily by stupidní námitky proti letounu F-35 „rádobyodborníků“ například od Zaorálka, K. Havlíčka přes T. Okamuru, Babiše a řady dalších, ale to je všechno.
Bába nemá zálusk. Má noty z Kremlu a ty hovoří jasně.
Ať ta fosílie už konečně zaleze do kouta. Nikdo na ty její kecy není zvědavý.
Přesně tak , hlavně že má blízko k Bakalovy.
Paní Němcová, bohužel nechápe, že začátek byl na 100 miliardách, smlouva podepsaná na 150 miliard. V případě napadení, se nejdříve zavírají oči, radary a letadla. Tak se může stát, že při napadení ani nevzlétnou, zatím co úkryty pro lidi nebudou. Ale ti se můžou schovat v zemljankách.
Když sleduji pana Stanjuru a jeho kouzlení s rozpočtem, tak ani nevím jestli na to bude.
A další , až v 2031? Při tak rychlém technologickém postupu to bude možná zastaralé.
Nespekulujte, když nejste odborník.
Němcová si hraje na kultivovanou a přitom je jen plná žluče a jedu a její chování je na úrovni hokynářky. Vždycky na někoho jen plive a sebe prezentuje, že ona je ta, co se chová správně. Pak se divíme, že společnost je rozhadana a uráží se lidi mezi sebou, když takováhle hokyne předvádí, že když někoho nemá ráda chová se jako prase.
Přesně jste tu můru vystihla.