Kdyby se Němcová občas opakovaně velice nerozzuřila, celý svět by o ní vůbec nevěděl a nikoho by nezajímala. Ještě počkejme, jak se k tomu vyjádří odbornice na všechno Nerudová ! 😄
To jste spíš mysle Alču Schillerovou, tetku žvanilku a kývačku na projevy svého guru. Já myslím že i členové ANO vědí ,že AB lže a intrikuje,ale co mohou dělat??,že
Němcová by se měla léčit v base ze šíření nenávisti. Přeci pravda a láska zvítězí..
Joo Němcová se pomalu probouzí a dále sní o tom jak dále žít ze státních peněz !A takových tam sedí a spí hromadu !!!! Jo a tu basu by si měla ještě zaplatit !!!
Bože, to je vemeno, ten Bureš. Samozřejmě, se F35 nesoutěžily, protože nelze soutěžit výrobek, který má pouze jednoho výrobce 🤣🤣🤣 A toto se prezentuje jako ekonomický odborník, když mu nedochází základní fakta 😂😂😂
BTW vůbec mě nenapadlo, že by se toto individuum postaralo o bezpečnost naší země, když se nedokázal postarat o energetickou bezpečnost a alespoň udržení alespoň částečné energetické nezávislosti.
Nesoutěžili,protože se Černochová posrala a letěla do USA škemrat o letadla,u kterých stejně nevyužijeme potenciál
My hlavně nesnášíme tebe, ty zděšená Mirko. Už někam zmiz.
Mluvte sám za sebe.
Jak to říkal ten známý doktor: Babišovi nevěřím, ani když řekne: Dobrý den! A je to marný, je to marný. Ten mění názory jako modelka kabelky. Na co ale reaguje je vývoj preferencí a na to, za každou cenu vládu a ministry pomlouvat, že jsou neschopní, nic nedělají, nemají rádi důchodce a naše lidi. A z něho je najednou Čech jako Brno milující "Svou vlast!!!".
Pánové a dámy , je mi z něj na zvracení a vůbec z celého toho jeho spolku podržtašek. .
Před Pikolou za Pikolou nikdo nesmí stát nebo nebudu hrát ....
Stíhačky budeme splácet i v době, kdy už budou ve šrotu. Za 40 let budou zastaralé.
Vy jste nějakej odborník....
,,Nikdy mu nelze věřit, vždy zradí “! Jako každý komouš! A kolik si naklonil ( rozuměj oblbnul ) v Česku příznivců?! Divím se ještě žije. !
To určitě myslíte pana prezidenta Pavla a jeho manželku. Oba mají minulost o které píšete.... zachovejte klidnou hlavu, pokud nějakou máte!
Nečekal jsem, že slavná komunistobijka se vrátí zpět na zem poté, co tlačila komunistického rozvědčíka na Hrad, a už ani nečekám😄
A ví ta bezvýznamná důchodkyně kolik lidí na to její sezení v bezvýznamném a zhola nepotřebném Senátu musí dělat?Důchod a plat senátorky, to se to chrochtá a blbě kecá.
Můžete tady vysvětlit funkci senátu, když jste takový odborník??
Přirozená estébácká tupost.