Šafr, to je opravdu mimořádný výblitek. I na takového primitiva. Co se stalo? Nějaké problémy doma?
S napsaným článkem naprostý souhlas a jsem zvědavá co na to lid, volič, přeci tohle vláda i Rakušan nesmějí ustát, prostě nesmí.
Takže souhlasíte s tvrzeními, že:
Pane Šafre,
Váš článek o 17 obětech z FF, o práci policie, o práci ministerstva vnitra, o zbraních je tu jen proto, abyste na konci mohl napsat Babiš.
Jste ubožák
Je to pravda, Rakušan měl už dávno podat demisi na všechny své politické a stranické funkce a tiše odejít do penze.
Kdo tu zbraň bude chtít, vždy si jí sežene, navzdory všemu. Takhle se o ní alespoň ví.
Mezi lidmi jsou statisíce kusů nelegálně držených zbraní.
Sorry, ale po bitvě každý generál. Co se týče sdílení dat, tak co tu roky dělaly předchozí vlády vč. té Babišovy? Nic. Co dělala opozice v PS při schvalování změny zákona?
Šafr, nemáte horkost, nebo jinou chorobu? Je to poprvé, co přiznáváte, že pětidemolice něco zmršila, asi z toho dnes nebudu spát.
Úprava Listiny základních práv a svobod proběhla za minulé vlády a tahouny změn byla především ODS, ANO a SPD. Měl byste se omluvit a odebrat se ke spánku. Klidně věčnému, pochybuju, že se najde někdo, komu by intelektuální prvok Vašeho typu chyběl.
Jako scénář na telenovelu dobrý. Doufejme že do konce roku bude ještě nějaké pokračování. Jen nevím jak dlouho nás ještě tímto budou krmit.
Žijeme ve státě, kde právo na ochranu osobnosi je nadřazeno právu na ochranu člověka! Život lidskej je prostě tak složitej, že život člověka je proti tomu úplný hadr!
Nejsem vlastníkem zbraní, ale tohle mi přijde jako čistá účelovka, nechystáte si na důchod flek někde v politice ? Zní mi to tak...