Husák: "Nik nebude za svoje názory postihovaný." Výsledek: Tisíce pozavíraných. Statisíce vyhazovaných z práce. Hlavní autor: Husák, Bilak, ... , a další kolaboranti.
Prožil jsem tu dobu na vlastní kůži, kdy řadový občan a nestraník měl jediné právo: držet ústa a krok, poslouchat komunistickou vrchnost. Pokud nevlezl do Strany, byla jeho možnost pracovního a společenského uplatnění jenom velmi omezená.
Napište něco o fialovi. Moc se nepíše o návštěvě v Indii. Protože dělal zase ostudu. Placal anglicky z papíru,přidával písmenka a nevěděl co říká.
Šafr zřídil odloučené pracoviště personálního oddělení v Bohnicích... Je vidět, že "kvalitního" materiálu tam mají dostatek 🤣
taky mám ten dojem, asi jsou tam všichni z Fora zavření na jednom pokoji
To že jsme všichni Husákovy děti je vlastně pravda. Gustík se podepsal na nás všech ať jsme chtěli nebo ne. Ovšem na většině českých občanů asi tak, jako Áda na těch německých.
Snad, že jsme se jen narodili a nebo žili, kdy v Československu vládl.
Pamatujeme Husáka Slováka a taky pamatujeme Babiše taky Slovák tak a co teď na to ubožáci řeknete podle mě oba zmetci
co rikas na nasi skvelou vladu a prezidenta?povez poskoku at si to lidi prectou
Politika je sviňa,,,,,,a Husák taky..
Tak ano, historii opravdu můžou přepisovat jen komunisti. Normální člověk ví, že co se jednou stalo, se neodstojí.
Ne všichni na Slovensku jsou jako Fico, bohužel většina ano.
To je k neuvěření, čeho je Fórum 24 schopno 😂😂😂😂😂
Schopno čeho? Jen napsali, že přední slovenští politici se zrádnému klanějí komoušovi a kolaborantovi s okupanty Husákovi. Co tě na tom pohoršuje?
A u nás by Husák byl dnes disidentem a pobíral průměrný důchod.