1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nadává na pětikoalici a hned je autorem článku nazván "proruský"... přitom poslední politik který se servilně potkal s Putinem byl Nečas z proruské ODS...

88
Před 1 rokem
Jan Marek

Ne, Honzíku, dezolát Ivánek opravdu není nazýván proruským proto, že nadává na pětikoalici.

50
Před 1 rokem

Bohužel Vyskočil je proruský chcípmír který si nevidí ve svých výrocích na špičku nosu a takových stejně postižených je u nás mnohem víc než jsem čekal 🤔

29
Před 1 rokem
Jose Kubis

Měl jsem strach, že je jich ukrtuně moc, ale když průzkum ukázal, že jsou všichni na netu aby pěli cvhálu na vraždění dětí, uklidnil jsem se. Pokud jsou to všichni, tak to tak hrozné zas není a těch co tu válku (Putlera a spol) odsuzují, bude nekonečně mnohem víc.

17
Před 1 rokem

Je to běžný jev (popsal to jak Freud, tak Jung) jakmile odejde libido (nerozhodno zda jde o muže či ženu) začne v mozku proces, díky kterému někteří jedinci (nemaje žádné koníčky a zájmy) potřebují "šous...at" jinak. No a to je právě Pepek Vyskoč -Vyskočil a sním tisíce dezolátů. Kdo miluje, přeje lásku všem. Kdo umí malovat, tak maluje. Kdo umí něco vyřezávat, tak vyřezává. Někdo si vylepšuje bydlení, chatu....Někdo se věnuje dětem, někdo floře, jiný fauně....a ten kdo neumí vůbec nic a nemá jiné zájmy (třeba o veterány) tak je jak Vyskočil a jeho fanoušci, kteří se v něm vidí jak v zrcadle a netuší, kolik toho na sebe prozrazují. Vlastně všichni co fandí Putlerovi ve vraždění a vyhrožování celému světu zničením, o sobě říkají vše.

27
Před 1 rokem
Honza Bauer

Urážet může, a dost vulgárně, jen strejda (starosta) z Řeporyjí ( ODS) .

27
Před 1 rokem

Možná jsme vidláci ale co jsou potom naši politici.My máme alespoň selský rozum a vidíme kam nás ti šašci vedou.Pane redaktore,pokud s nimi souhlasíte tak už teď si hledejte něco vyššího.Oni ti naši vůdcové jsou vlastně vlastizrádci.

21
Před 1 rokem
Ludvík Baborák

Jak chápete pojem "selský rozum"?

8
Před 1 rokem

Proč u soudu ? Není možné ani legální nutit někoho vyznávat něco, s čím nesouzní a své přesvědčení tajit, ze strachu, aby nebyl popotahován. Ty doby už skončily. To jen teď nějak přibývá lidí, samozvaných určovačů, co si má kdo myslet, kteří by je zřejmě chtěli vrátit. Asi proto, že je na vlastní kůži nezažili. Ale jich by se to poptahování netýkalo, protože oni si přece myslí to správné. Naštěstí jsou to všechno nuly, které o ničem nerozhodují. Mohou se někam přilepovat nebo mávat barevnými prápory, ale zákony tím nezmění a pořád budoz menšina, protože většina lidí je normálních.

17

Pospíšil škodí Česku !!!!!!!!!!!!!!!!!

Cituji Kateřinu Stonjekovou: "Jíří Pospíšil by se měl spíše jmenovat JIŘÍ PŘIHRBIL : Jiří se přihrbil a Pospíšil se zeptat na ukrajinskou ambasádu, jestli u nás může vystoupit ANNA NETREBKO, sopranistka, operní diva světového formátu. Ukrajinská strana si to nepřeje a tak Jirka Přihrbil se vynasnaží.

ANNA NETREBKO vystupuje po celé Evropě a nikdo s tím nemá problém.

8
Před 1 rokem
Vladimír Křivonoska

Tady nebude.

6
Před 1 rokem

Vyskočila, alias "Pepka Vyskoč", mohou obdivovat opravdu jen Ti, co jsou na tom "umělecky" a mentálně podobně jako on. Kdyby nebyl zarytý komanč, tak se neuživil, natož jako herec. Mimika nula, gestikulace nula, hlasový projev nula, dabing nula......,nedivím se, že nemá žádné kamarády, jen hrstku stejných (sobě rovných) na internetu. Anife ho prokoukla - ta je jiné éro.

42
Před 1 rokem
Honza Bauer

Někdo je myslitel nula,pisatel nula

24
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Zde JXD nazval několik konkrétních lidí "vidláky" nebo "ruskými šváby", což je to myslím totéž, co učinil pan Vyskočil panu Pospíšilovi, když ho označil vulgárním výrazem často použitým pro homosexuály. Myslím, že by měly - podle logiky JXD - následovat civilní žaloby o nemajetkovou újmu.

JXD by měl skončit u soudu! Možná ale, když dva dělají totéž, není to totéž.

Obsah sdělení pana Vyskočila ovšem JXD nekomentuje - a tak jsem se nedověděl co si myslí o zvažovaném zákazu vystoupení rusko-"rakouské" pěvkyně, která odsoudila jen válku, ale nikoli přímo Putina. Mě kupříkladu by to zajímalo více než diskurz o vulgaritách.

A ještě poznámka. Slovo "buxxxant" jsme používali na vojně (byl jsem jen záklaďák) k označení osob, které nás "buzerovaly". Je to tedy patrně homonymum. Co když chtěl pan Vyskočil zvýraznit právě tento rys jednání pana Pospíšila v kalvárii se zákazem zpívat a když JXD "závadnému slovu" dodal význam jiný?

10
Před 1 rokem
Tonda Sykora

Asi nevidíte rozdíl mezi nazváním druhého třeba blbec a zesměšňováním jakékoliv společenské menšiny.

Na adresu pana Pospíšila by zrovna Vyskočil sotva mohl použít slova blbec, tak se opřel do jinak sexuálně orientantovaných.

4
Před 1 rokem

Váš redaktor nazval I.Vyskočila vulgárním homofobem tak jsem nazval redaktora fetákem a cenzura zafungovala byl jsem smazánnTo je vaše demokracie tzv.nezávislé žurnalistiky a to ještě chcete přispět penězi pro vaší práci.

19
Před 1 rokem
Inula Cmugr

No jestli to nebude tím, že to co řekl Pepek Vyskoč lze prokázat a je již prokázáno, zatímco to co "říkáš" Ty prokázat nelze a nepůjde, čili je to z kategorie pomluvy, jinak tr. čin. Že Tě pouze smazali a nežalují Tě za pomluvu, to je jen jejich dobrá vůle.

16
Před 1 rokem

Co si myslet o člověku, kterej si dobrovolně vzal Anife

8
Před 1 rokem
Lukáš Wohlmuth

Chudák Anife. Alespoň ji lze lépe pochopit, proč od něj odešla.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt