1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Sám Doležale urážíš skoro v každém článku. To že nepoužíváš provařené vulgarismy na tom nic nemění, vymysleli jste si vlastní, neurážíte adresně, myslíte si, že jste chytráci, ale podstata je naprosto stejná jako u komentáře Vyskočila. Jste neoddělitelnou součástí mediálního marasmu, který maximálně svou činností podporujete a vytváříte.

17
Před 1 rokem

Pane Doležal , už to prosím Vás nehulte...Naštěstí máme demokracii (byť notně pokroucenou ) a stále ještě svobodu slova ..Doba, kdy se zavíralo a perzekuovalo za opačný názor , už skončila v roce 1989. Jestli se Vám stýská , RUSKO a nebo KLDR Vás uvítají s otevřenou náručí.

16
Před 1 rokem
Jan Novák

Ach ach Nováku Nováku. Doležala jste pronásledovali, že si nesměl ani prd...out a už zase? Vy komančové si nedáte pokoj, dokud fakt........,to z Vás hlína nevytáhne, to zlo.

18
Před 1 rokem

Fialovi:kdo nejde s námi,jde proti nam!!!A toho závřem!!Demokracie v tomto státě zmizela a řekla bych že totalita je opět tady!!🤑🤑🤑

20
Před 1 rokem
Věra Brachova

Ale kdepáááák! Jako obvykle u Vás komančů, všechno přesně obráceně! To Váš Bureš zlikvidova 36 tisíc podnikatelů a živnostníků a t\ peníze co odváděli do st. kasy dnes chybí (musí se jim vyplácet podpora) a pokud vím, Fiala ještě nikoho nezlikvidoval, tak nelžete Bratrová, nelžete a máš Naděždo blbej nick! Méně nápadný je třeba: Novák, Procházka, Šťastný, Veselý, Smutný,.......

18
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Nebudu komentovat výrok pana Vyskočila...jen mě výrok člena Výboru obecného blaha, s patentem na spravedlnost ani už nepřekvapuje... proč propleskávat pana Vyskočila, tak se se prý člověk dostal na stejné dno, lepší je udat, soudit, případně zavřít...tu gilotinu zatím vynecháme...

50
Před 1 rokem

Ivánek je holt dezolát, primitiv a homofob k tomu.

.

I takoví jsou mezi námi - tenhle má navíc provařený ksicht a prostor v bulváru, kde pravidelně informují, co ivánkova dutá palice vyplodila.

88
Před 1 rokem

Jiří Kubik

Jiří Kubik

právě teď

Kdo Vyskočila platí za jeho proruskou agitaci, tak by měla znít otázka. Zkrachovalý herec bez angažmá. Peníze z Ruska mu bodnou. Proč by to jinak dělal. Leda že by mu přeskočilo.

22
Před 1 rokem
Jiří Kubik

Přesně tak! Ale ve skutečnosti platí obojí! Přeskočilo mu a proto je RuSSák.

8
Před 1 rokem

Jak takovy komous muze zit v demokracii to me hlava nebere, nebo jeste lepsi, jak muze komous nebo extremista s spd kandidovat do bruselu, to jsou absurdity tezkeho zrna 😂😂😂

71
Před 1 rokem
Vladimir Kovadlina

V jaké demokracii?Jestli myslíte Českou republiku,tak se musím smát.

39
Před 1 rokem

Člověk, který si vzal za ženu Anife, která do Čech omylem zabloudila, hovoří za vše. Nicméně pana Pospíšila nazval pravým jménem. Je mně přes 60 a význam slova gay jsem poznal daleko později než výraz použitý p. Vyskočilem. Asi jako se z cikánů stali rázem Romové...

7
Před 1 rokem
Miroslav Horáček

Chudák anife ta to s tím českým primitivem Vyskočilem chyťla.

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Hele, tady je opravdu neuvěřitelná sešlost (nikoliv náhodná) která má mydlit schody starostovi Řeporyjí...., v článku není o Novotém ani zmínka, ale tady jistí "jedinci" s několika nicky jedou hlavně jeden směr a poměrně unisono. Bez fantazie a jakékoliv konkrétnosti. To jsem nevěděl, že už se trolí i takto. Myslel jsem, že je to doména pouze ruSSofilů. A teď vidí, že zde valí i Novotnofobie.

18
Před 1 rokem
Honza Bauer

Jen malé upozornění,měřit VŠEM stejným metrem.

7
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Silně podprůměrný a naštěstí bývalý herec Vyskočil by nemusel skončit u soudu, ale rovnou v kleci v blázinci. Nebo může dělat poradce svému idolu Putinovy a vychovávat jeho Putlerjugent.

27
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt