Sám Doležale urážíš skoro v každém článku. To že nepoužíváš provařené vulgarismy na tom nic nemění, vymysleli jste si vlastní, neurážíte adresně, myslíte si, že jste chytráci, ale podstata je naprosto stejná jako u komentáře Vyskočila. Jste neoddělitelnou součástí mediálního marasmu, který maximálně svou činností podporujete a vytváříte.
Pane Doležal , už to prosím Vás nehulte...Naštěstí máme demokracii (byť notně pokroucenou ) a stále ještě svobodu slova ..Doba, kdy se zavíralo a perzekuovalo za opačný názor , už skončila v roce 1989. Jestli se Vám stýská , RUSKO a nebo KLDR Vás uvítají s otevřenou náručí.
Ach ach Nováku Nováku. Doležala jste pronásledovali, že si nesměl ani prd...out a už zase? Vy komančové si nedáte pokoj, dokud fakt........,to z Vás hlína nevytáhne, to zlo.
Fialovi:kdo nejde s námi,jde proti nam!!!A toho závřem!!Demokracie v tomto státě zmizela a řekla bych že totalita je opět tady!!🤑🤑🤑
Ale kdepáááák! Jako obvykle u Vás komančů, všechno přesně obráceně! To Váš Bureš zlikvidova 36 tisíc podnikatelů a živnostníků a t\ peníze co odváděli do st. kasy dnes chybí (musí se jim vyplácet podpora) a pokud vím, Fiala ještě nikoho nezlikvidoval, tak nelžete Bratrová, nelžete a máš Naděždo blbej nick! Méně nápadný je třeba: Novák, Procházka, Šťastný, Veselý, Smutný,.......
Nebudu komentovat výrok pana Vyskočila...jen mě výrok člena Výboru obecného blaha, s patentem na spravedlnost ani už nepřekvapuje... proč propleskávat pana Vyskočila, tak se se prý člověk dostal na stejné dno, lepší je udat, soudit, případně zavřít...tu gilotinu zatím vynecháme...
Ivánek je holt dezolát, primitiv a homofob k tomu.
.
I takoví jsou mezi námi - tenhle má navíc provařený ksicht a prostor v bulváru, kde pravidelně informují, co ivánkova dutá palice vyplodila.
Jiří Kubik
Jiří Kubik
právě teď
Kdo Vyskočila platí za jeho proruskou agitaci, tak by měla znít otázka. Zkrachovalý herec bez angažmá. Peníze z Ruska mu bodnou. Proč by to jinak dělal. Leda že by mu přeskočilo.
Přesně tak! Ale ve skutečnosti platí obojí! Přeskočilo mu a proto je RuSSák.
Jak takovy komous muze zit v demokracii to me hlava nebere, nebo jeste lepsi, jak muze komous nebo extremista s spd kandidovat do bruselu, to jsou absurdity tezkeho zrna 😂😂😂
V jaké demokracii?Jestli myslíte Českou republiku,tak se musím smát.
Člověk, který si vzal za ženu Anife, která do Čech omylem zabloudila, hovoří za vše. Nicméně pana Pospíšila nazval pravým jménem. Je mně přes 60 a význam slova gay jsem poznal daleko později než výraz použitý p. Vyskočilem. Asi jako se z cikánů stali rázem Romové...
Chudák anife ta to s tím českým primitivem Vyskočilem chyťla.
Hele, tady je opravdu neuvěřitelná sešlost (nikoliv náhodná) která má mydlit schody starostovi Řeporyjí...., v článku není o Novotém ani zmínka, ale tady jistí "jedinci" s několika nicky jedou hlavně jeden směr a poměrně unisono. Bez fantazie a jakékoliv konkrétnosti. To jsem nevěděl, že už se trolí i takto. Myslel jsem, že je to doména pouze ruSSofilů. A teď vidí, že zde valí i Novotnofobie.
Jen malé upozornění,měřit VŠEM stejným metrem.
Silně podprůměrný a naštěstí bývalý herec Vyskočil by nemusel skončit u soudu, ale rovnou v kleci v blázinci. Nebo může dělat poradce svému idolu Putinovy a vychovávat jeho Putlerjugent.