Soud by ho pravděpodobně osvobodil pro nesvéprávnost.
Všimli jste si v naší společnosti starších pánů, kteří si myslí, že sežrali všechnu moudrost světa, přes ně není a všechny určitě zajímají jejich předpotopní názory? Za mě jsou to zlodědci, co plivou jedovaté sliny, mluví sprostě a kopou kolem sebe. Úpadek kdysi možná zajímavých osobností🤷
To myslíte opravdu vážně? Ten kdo má mozek, ať už kdekoli, nemůže napsat takovou kravinu...
Proč sem pletete stále Novotného? To má být nějaký precedens? Chtěli ho za starostu? Chtěli! Mají ho? Mají, tak co je komu do toho, ať si ho řeší sami. Kdo neovlivňuje negativně můj život, toho nechám být......
Ten Řeporyjec ať tedy své výplody směřuje tam kde starostuje a neuráží celý národ, víme?
Článek vypadá jako parodie. Ale pokud je míněn vážně, tak autor je ještě horší. Nálepkuje úplně stejně a ještě se domáhá cenzury. Dávám přednost svobodě, kdy mohu někoho označit buze... před odsouzením bez soudu a všudypřítomnou cenzurou ministerstva pravdy
Takže urážení a lhaní je pro vás svoboda a demokracie? Další ukázka morálního mrzáka.
Tohle je nejaka demokracie?? Proc by mel skoncit u soudu?? Za svuj nazor?? Myslim ze jako prvni by mela k soudu tahnout nase vlada s tlustym sprostym starostou Novotnym.
Pleteš si demokracii s anarchií. I svoboda slova a demokracie má svá pravidla.
Vyskočil je senilní deprivant se stařeckou demencí. Jeho diagnózu ovlivnila i smrt syna. Veřejnost včetně médií by proto měla být k jeho výkřikům shovívavá.
Vy jste totalitní deprivant s cucáckou demencí. Váš vymytý mozek od provládních politruků šíří mezi nás jenom lež a nenávist k demokratické společnosti.
kdyby jste pořád ty homosexuály nevyvyšovali a neprotěžovali tak by si toho ani nevšiml.Je to vaše vina pořád se na ně upozorńujete už si připadám že menšina jsem Já.
A proc se nesmi psat o homosexualech?
Uživatel veselé trávy JXD v deníku pramomocně odsouzeného Šafra káže o morálce 🤣🤣🤣
"Ryba smrdí od hlavy" pane Doležale 😉
Tak se myj, ty rybo.
O sexuální orientaci pana Pospíšila nemá cenu mluvit. Ta je jasná. Spíše jde o osobu pana Pospíšila jako politika, který dle mého názoru svou připosra...ostí nebo podlézavostí nemá v poltice co dělat.
Vyskočil by mohl dělat tiskového mluvčího SPD. Inteligenci, názory a slovník na to má .
Těžko, Okamůůůra zas tak padlej na hlavu není.