1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Soud by ho pravděpodobně osvobodil pro nesvéprávnost.

4
Před 1 rokem

Všimli jste si v naší společnosti starších pánů, kteří si myslí, že sežrali všechnu moudrost světa, přes ně není a všechny určitě zajímají jejich předpotopní názory? Za mě jsou to zlodědci, co plivou jedovaté sliny, mluví sprostě a kopou kolem sebe. Úpadek kdysi možná zajímavých osobností🤷

16
Před 1 rokem
Marie Kostková

To myslíte opravdu vážně? Ten kdo má mozek, ať už kdekoli, nemůže napsat takovou kravinu...

16
Před 1 rokem

Proč sem pletete stále Novotného? To má být nějaký precedens? Chtěli ho za starostu? Chtěli! Mají ho? Mají, tak co je komu do toho, ať si ho řeší sami. Kdo neovlivňuje negativně můj život, toho nechám být......

14
Před 1 rokem
Honza Bauer

Ten Řeporyjec ať tedy své výplody směřuje tam kde starostuje a neuráží celý národ, víme?

2
Před 1 rokem

Článek vypadá jako parodie. Ale pokud je míněn vážně, tak autor je ještě horší. Nálepkuje úplně stejně a ještě se domáhá cenzury. Dávám přednost svobodě, kdy mohu někoho označit buze... před odsouzením bez soudu a všudypřítomnou cenzurou ministerstva pravdy

19
Před 1 rokem
Jiří Kratochvíl

Takže urážení a lhaní je pro vás svoboda a demokracie? Další ukázka morálního mrzáka.

4
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tohle je nejaka demokracie?? Proc by mel skoncit u soudu?? Za svuj nazor?? Myslim ze jako prvni by mela k soudu tahnout nase vlada s tlustym sprostym starostou Novotnym.

17
Před 1 rokem
Albrecht Libor

Pleteš si demokracii s anarchií. I svoboda slova a demokracie má svá pravidla.

6
Před 1 rokem

Vyskočil je senilní deprivant se stařeckou demencí. Jeho diagnózu ovlivnila i smrt syna. Veřejnost včetně médií by proto měla být k jeho výkřikům shovívavá.

38
Před 1 rokem
Vlastislav Koderic

Vy jste totalitní deprivant s cucáckou demencí. Váš vymytý mozek od provládních politruků šíří mezi nás jenom lež a nenávist k demokratické společnosti.

52
Před 1 rokem

kdyby jste pořád ty homosexuály nevyvyšovali a neprotěžovali tak by si toho ani nevšiml.Je to vaše vina pořád se na ně upozorńujete už si připadám že menšina jsem Já.

20
Před 1 rokem
Sh

A proc se nesmi psat o homosexualech?

5
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 1 rokem

Uživatel veselé trávy JXD v deníku pramomocně odsouzeného Šafra káže o morálce 🤣🤣🤣

"Ryba smrdí od hlavy" pane Doležale 😉

14
Před 1 rokem
Roman Taufer

Tak se myj, ty rybo.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

O sexuální orientaci pana Pospíšila nemá cenu mluvit. Ta je jasná. Spíše jde o osobu pana Pospíšila jako politika, který dle mého názoru svou připosra...ostí nebo podlézavostí nemá v poltice co dělat.

25
Před 1 rokem

Vyskočil by mohl dělat tiskového mluvčího SPD. Inteligenci, názory a slovník na to má .

17
Před 1 rokem
Zdeněk Dvořák

Těžko, Okamůůůra zas tak padlej na hlavu není.

Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt