1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

u soudu by mėlo skončit spíš celé Fórum 24 za šření lží,nenávisti a dehonestaci slušných lidí

27
Před 1 rokem
Mirka Dufkova

Slušných lidí?

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Až příjdou jím podporovaní muslimové, tak mu slova pana Vyskočila budou připadat, jako takové vlídné pošťuchování. To musí být docela schizofrenie, být toto a přitom se snažit řídit doktrínou EU. No nezávidím mu.

8
Před 1 rokem
Martin Sehnal

Hmm, jednu mohamedovu dceru sem přitáhl i islamofil Vyskočil. A ta už tahá další.

1
Před 1 rokem

Autor článku jde podle trendu dnešní doby.Je silný v kramflecích, protože ví že má podporu redakce a jistých pochybných zájmových skupin.Navíc na tomhle serveru mu to jistě projde.Jinak patří do žumpy.

16

Pan Vyskočil , jen napsal pravdu jak to cítí, že má někdo imunitu, na to většina lidí kašle, jsou to lidé jako my , my jsme si je zvolili, tak musí respektovat co si lid přeje.

1
Před 1 rokem

Rád bych viděl, do jakýho kriminálu chcete zavřít 2,5 milionu okradených voličů a 5 milionu nespokojených občanů. Nechtělo by to demisi?

13
Před 1 rokem
Milda Hlávka

Ano, já jsem velmi nespokojený, ale Vámi a Vámi podobnými. 7,5 miliónu jsou vlastně všichni občané naší vlasti bez dětí, tzn. ti, kteří mohou volit.

U žádného průzkumu se nestalo, aby měla jedna opoziční strana 100%.

Proto lžete a trapně manipulujete s veřejným míněním.

2
Před 1 rokem

Já věděl, že jsem správně na Forum 24. Zase šílený nadpis ale i pamflet

11
Před 1 rokem

Vyskočil je bezesporu pošuk, který si nevidí do huby, ale to by vás vlastně mělo spojovat, ne?! Tak moc jsme chtěli být korektní až se pomalu nejde vyjádřit, protože by se chtěl každý hned soudit. Takže dobře vám tak.

3
Před 1 rokem

Podle sebe soudím tebe, že Vyskočile!!!

16
Před 1 rokem

U soudu by měla skončit redakce Forum24 za podněcování nenávisti mezi lidmi. K ničemu jinému její články nevedou.

27
Před 1 rokem
Ladislav Fau

Tak jste to řešili Vy z ÚVKSČ před r. 89 a doufáte, že to tak budete řešit zase, až se vlády ujmou ti dva cizinci.

22
Před 1 rokem

Proboha, na tomto odpadovém platku je ještě tolik lidí. Vždyt ani neví co plkaji za nesmysly. Je mi z toho tady ne blití. A to jsem tady jednou za rok. Fuj.

5
Před 1 rokem
Alois Láska

Názorová různorodost je pro pokrok podstatná, ale nesmí se diskutovat z pozice síly, to už není diskuse. Vadí mi agresivita majitelů pravdy, chovají se jakoby Bůh zvěstoval pravdu pouze jim. Mě samého označují hlavnoproudá média za konspirátora, což vítám, protože konspirátor pro mě znamená člověk myslící.

4
Zobrazit dalších 9 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt