Do Fidele práce, ten je ukecaný jako zesnulý kubánský caudillo!
Škoda, že voliči SPD nejsou schopni vidět a slyšet. Okamura je populista, politický podnikatel a navíc neomalený hlu..k.
Okamura rozhodně není můj šálek kávy, ale ještě nepředčítal F. L. Věka, jako poslanci dnešní vládní bandy v minulém volebním období. To že dokáže mluvit tolik hodin v kuse je fakt úctyhodné. No a dvouprocentní lidovci jsou fakt k smíchu a měli by opravdu po tom všem co tu předvedli, mlčet.
Ten F. L. Věk by byl fajn, protože většina prostoduchých poslanců SPD zatím o něm nic neví, ale stejně by asi noc nepochopili.
3,14Tomio včera víc jak 10 hodin dokazoval, že jeho nelichotivá přezdívka je zcela oprávněná..... 🙂
Prča bude, až si zase opoziční politici budou stěžovat, že neměli čas s k problematice KORESPONDENČNÍ VOLBY (dále jen KV) během schůze vyjádřit.... Nejpreve se přes 4 hodniny vyjadřoval Bláboliš, přičemž tématu KV se věnoval cca 30 vteřin. Včera 3,14Tomio řečnil přes 10 hodin, ale KV se týkalo 20 sekund. Bravo!! Ze 14 prožvaněných hodin jste využili necelou 1 minutu. To je panečku efektivita!! 🙂
Oni tam alespoň byli , ti vaši fialovci byli v hospodě, a to v pracovní době . Zkuste to udělat v zaměstnání....a toto je jejich zaměstnání...
Poslanec Okamura si řeší svoje ego a myslí si, že je borec. Slušně se o něm psát nedá. Miliony za jednací den jsou pryč. Ústavy, kde jsou postižení včetně dětí jsou rády za každou korunu a tady žvanil o ničem ( jako obvykle) a vůbec to nesouviselo s tématem. Je trapný, ale nedochází mu to. Jaké má vlastně vzdělání, že mu ty nesmysly nedochází. A navíc za to bere balík peněz o kterém se normálnímu člověku nezdá. A to musí makat. Je to žumpa a tragédie.
To jeho "žvanění" není nic proti tomu, co jste tady vyplodil !
Slovenský fašisticko mafiánský šmejd co se ten neskutečný - co má slunce za planetu a kvůli jeho přísahám má už dvě těžce nemocné děti a vydává se za Čecha, co si tady připravuje s nacistou z Japonská půdu pro návrat diktatury a lidi jím to žerou? Já když jsem včera zase slyšel toho slovenského šmejda jak říká ne že korespondenční volba nemá být možná ale že ani na konzulatě by neměli právo mít Češi volit, prý ať se vrátí domu, málem jsem rozkopl televizi s tou jeho .. To je mezi námi opravdu tolik - jemu podobných?
Pokud se sectou volici ANO, SPD, KSCM a PRO tak to vypada skoro na polovinu naroda, coz je velice znepokojujici. Stale verim, ze normalnich lidi je o nejake to procento vice a slusnost nakonec zase zvitezi i v pristich volbach
Měl jsem pana Okamuru do teď včetně jeho nebližších za sprosté burany, hulváty a nevzdělance, to samé je i o panu Babišovi a jeho poskům . Ale myslím že už v tomhle překročili jak se říká Rubikon a jejich psychické zdraví ohrožuje nejen jednotlivce ale i podstatu našeho státu . Je zajímavé , že nejsou 100% češi a tak škodí. Bylo by na mistě by příslušný soud nařídil nemocniční léčbu na psychiatrii případně je zbavil svérávnosti a tím i odebral České občanství .
Podstatu tohoto státu ohrožuje především tato vláda - zrušení práva veta , zavedení eura , korespondenční volby , výdaje na zbraně, podpora jiných států, omezováni práv občanů,cenzura.....
Nejlepší by bylo, kdyby na protest proti omezování provedl seppuku. To by se zachoval jako pravý samuraj.
On existuje nějaký politický gauner nenormální?
Že je jeho přezdívka pravdivá předvádí téměř denně. Je to nevychovaný hulvát. Správně to řekl p. Babiš. Každý by měl volit tam, kde se narodil. Okamura v Japonsku, Babiš na Slovensku. A byl by klid.
To on vydrží 10 hodin? Nechápu.