Nevím, ale obavy má asi každý. Jen se bojím ať to není bumerang. Když američani tvrdí,že se do jejich voleb naboural Rus tak proč by se nemohl nabourat do našich voleb. Amerika to nevyloučila. Ale obavu mám i já u Rusa je vše možné . Už je hodně lidí podcenili.
Ano,také jsem se dočetl,a vyčenichaly to Americké tajné služby,že Trumpa zvolili v Moskvé.Alespoň to z toho prředmétného článku vyplývalo.
Proč je proti korespondenční volbě vždyť mu můžou jeho sympatizanti co odešli do Ruska za lepším životem posílat hlasy. A on by měl jít taky domu . Do Mongolska nebo odkud pochází a neutrácet peníze Českých občanů.
Okamura je napůl Japonec.
Okamůra dělá jenom peníze, on ví, že nemá žádné veké šance mít větší politickou funkci, nahoru se může dostat jen kdyř Babiš bude zoufale potřebovat někoho do party. Pak se spojí třeba s čertem. Okamůra je mazaný, zvolil si tento způsob "opozice " jen pro peníze za hlasy. Nemá žádnou odpovědnost, jen provokuje naštvané lidi a z toho mu jdou jen z voleb velmi slušné peníze. Lid je vděčný za každou lumpárnu a to mu vyhovuje. Bohužel jeho voliči jsou buď typ" proti všemu" a nebo poněkud pomaleji myslící.
Bartošek je novodobý Koniáš. Naneštěstí se před volbami sloučí s jinou stranou, aby jim nezanikly prebendy a Koniáš může řádit dál.
Horší jsou stupidní bláboly v souladu s tupou ruSSkou propagandou pro hlupáky japonského popeláře😝👎
Tak této polojaponské kreatuře může dát hlas jen totální slaboduch a trotl non plus ultra
Pi Tomio svým platným řečněním zablokoval sněmovnu plácaním nesmyslů. Sněmovna by měla stanovit čas a povinost držet se projednávané věci, poslanec který by to porušil, by mněl být finančně potrestán.
Jakou pokutu by jste navrhoval?
Pito mio je stále stejným otrapou a hlupákem těžícím z lidské hlouposti, závisti a nenávisti.
Co jste potom vy, když jste to samé ! Tolik nenávisti v tak krátkém příspěvku !
Tleskám panu Okamurovi s gaunerama po dobrém se nikdy nedomluvíte
Není lepší!
Kdyby 5 demolice dodržovala ústavu, a řešila život našich lidí, tak opozice nemusí ústavu obhajovat!
Ústavu dodržuje, chtělo by si ji přečíst, nebudete za hlupáka. A život si musíte řešit hlavně vy sám. Stát není zaopatřovací ústav, který vám musí zajistit pohodlný život.
Mě kdysi jen pobavilo,jak Okamura kdysi prohlásil,že ve výchovném táboře v Letech utíkali cikáni na vycházky dírou v plotě a přivodil tím Bartoškovi málem infarkt.Nemohu soudit,nebyl jsem tam tehdy,ale někdy toho i lituji.