1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Paní Urbanová je zcela mimo ve svých úvahách,věnujte se vyšetření dozimetru a vyvoďte odpovědnost z této kauzy a lidí,kteří se naní podíleli.Znuvu se ženete do podvodných akcí a manipupací.Narodil jsem se na Slovensku a mám tam rodinu,ale žiju od narození v Čechách a nedovolil bych si tam volit,bylo by to nezodpovědné.

26
Michal Kober

Soudruhu, Dozimetr šetří policie, ale to je něco, co vám uniká. Jakou odpovědnost z Dozimetru vyvodila madam Mračková-Vildumetzová a Babiš, kteří se s aktéry té kauzy znali a zejména madam využívala jejich služeb? Jenže v zahraničí pracuje a studuje spousta Čechů, co tam jsou jen na přechodnou dobu. A co se týče voleb na Slovensku není rozhodující, kde jste se narodil a kde máte rodinu, ale jaké máte občanství.

18
Před 1 rokem

Schillerová LŽE. Nikdy žádnou debatu o korespondenční volbě hnití ANO nevedlo jak za jejich vlády tak i teď.

7
Před 1 rokem

Tak pro desítka tisíc voličů budeme organizovat korespondenční volbu? Drahá sranda , stát , daňový poplatník,zaplatí voliče Pětikoalice? Ano, to je ta správná a svobodná soutěž politických stran. S čím ještě po včerejším divadle ta nešťastná a zoufalá Pětikoalice příjde.

11
Před 1 rokem
Milan Bartoň

Pro vás je 600 000 našich obyvatel v zahraničí málo?

7
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 1 rokem

Babiš je bezpečnostní riziko, Schillerova je ekonomické riziko, Havlíček ten je jen slouha, Juchelka dvorní šašek.

Protikorupční hnutí má korupčního hejtmana, poslankyní, která falšovala diplomovou práci a místopředsedkyní parlamentu, která kradla veřejné finance. To ostatně dělala i Schillerova .

13
Před 1 rokem
Dan Zari

Můžete být konkrétní ať mám při obhajobě této vlády při diskusi se spoluobčany argumenty? Děkuji. O Dozimetru nic vědět nechci.

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Korespondenční volba se letos prosadí a díky ní sestaví vládu opět strany pětikoalice.

26
Před 1 rokem
Luboš Renka

Myslíte, že zahraniční volba by měla takový vliv na domácí politické scéně? Já jsem přesvědčen , že ne a pokud může ze zahraničí volit CELÁ Evropa proč ne naši občané?🤔.

13
Před 1 rokem

Tak paní Urbanovou rozesmál Havlíček,jen nevim proč se nesmála když její předseda v Sokolově vyřešil minoritní akcionáře ČEZu mávnutím kouzelného proutku a vystoupil s EU burzy tím slevnil energie ,to ukazuje na krátkou paměť když na to spadli akcie ČEZu a připravil nas jeho výrok o spoustu peněz to je ta krátká paměť vládnoucí garnitury

6
Před 1 rokem

S ANO nedá je to parta dementů

6
Před 1 rokem

Zajímavý dotaz dluženy v závěru komentáře. Babiš s Okamurou ze zásady a že se rádi poslouchají

20
Před 1 rokem

Urbanová? 🤣

Odkaz

www.reflex.cz
Bizarní spor v koalici: Aktivistická poslankyně Urbanová blouzní o rodině, člen ODS ji posílá na sex s...
Módní kulturní války zasahují politiku po celém světě a nevyhýbají se ani české vládní koalici. Tam pod kotlem často přitápějí lidovci a piráti. Vskutku bizarní spor se ale objevil v posledních...
3
Před 1 rokem

typický ženský mozeček

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt