Paní Urbanová je zcela mimo ve svých úvahách,věnujte se vyšetření dozimetru a vyvoďte odpovědnost z této kauzy a lidí,kteří se naní podíleli.Znuvu se ženete do podvodných akcí a manipupací.Narodil jsem se na Slovensku a mám tam rodinu,ale žiju od narození v Čechách a nedovolil bych si tam volit,bylo by to nezodpovědné.
Soudruhu, Dozimetr šetří policie, ale to je něco, co vám uniká. Jakou odpovědnost z Dozimetru vyvodila madam Mračková-Vildumetzová a Babiš, kteří se s aktéry té kauzy znali a zejména madam využívala jejich služeb? Jenže v zahraničí pracuje a studuje spousta Čechů, co tam jsou jen na přechodnou dobu. A co se týče voleb na Slovensku není rozhodující, kde jste se narodil a kde máte rodinu, ale jaké máte občanství.
Schillerová LŽE. Nikdy žádnou debatu o korespondenční volbě hnití ANO nevedlo jak za jejich vlády tak i teď.
Tak pro desítka tisíc voličů budeme organizovat korespondenční volbu? Drahá sranda , stát , daňový poplatník,zaplatí voliče Pětikoalice? Ano, to je ta správná a svobodná soutěž politických stran. S čím ještě po včerejším divadle ta nešťastná a zoufalá Pětikoalice příjde.
Pro vás je 600 000 našich obyvatel v zahraničí málo?
Babiš je bezpečnostní riziko, Schillerova je ekonomické riziko, Havlíček ten je jen slouha, Juchelka dvorní šašek.
Protikorupční hnutí má korupčního hejtmana, poslankyní, která falšovala diplomovou práci a místopředsedkyní parlamentu, která kradla veřejné finance. To ostatně dělala i Schillerova .
Můžete být konkrétní ať mám při obhajobě této vlády při diskusi se spoluobčany argumenty? Děkuji. O Dozimetru nic vědět nechci.
Korespondenční volba se letos prosadí a díky ní sestaví vládu opět strany pětikoalice.
Myslíte, že zahraniční volba by měla takový vliv na domácí politické scéně? Já jsem přesvědčen , že ne a pokud může ze zahraničí volit CELÁ Evropa proč ne naši občané?🤔.
Tak paní Urbanovou rozesmál Havlíček,jen nevim proč se nesmála když její předseda v Sokolově vyřešil minoritní akcionáře ČEZu mávnutím kouzelného proutku a vystoupil s EU burzy tím slevnil energie ,to ukazuje na krátkou paměť když na to spadli akcie ČEZu a připravil nas jeho výrok o spoustu peněz to je ta krátká paměť vládnoucí garnitury
S ANO nedá je to parta dementů
Zajímavý dotaz dluženy v závěru komentáře. Babiš s Okamurou ze zásady a že se rádi poslouchají
Urbanová? 🤣
Odkaz
typický ženský mozeček