1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

jak se to říká? revoluce požírá své...... anebo mouřenín splnil svůj ůkol, mouřenín může jít. Při vší své inteligenci Kalousek udělal chybu. Nikdy nevstoupíš dvakrát do téže řeky. Já bych ho zas až za tak geniálního politika nepovažoval. Myslím že dostal to co mu patří, ale bohužel od svého nejlepšího kamaráda.

1
Před 1 rokem

Z článku mám pocit, že si Šafr právem myslí, že voliči TOP 09 neoplývají inteligencí, když se rozhodují podle osoby na billboardu. Ostatně kdysi to řekl i Černín, že spoustě lidí se stačilo podívat na plakát s K. Schwarzenbergem a hlasy jen pršely.

2
Před 1 rokem
Roman Kozel

Rozhodně to nebyla žádná zátopa, kandidaturu na prezidenta K. Schwarzenberg projel.

Je pravda, že na mladé studentíky propaganda působila.

Před 1 rokem

Na Valachach by řekli, že je pan Safr potroublej. ...

Ten kdyby neměl Babise, tak by neměl co do huby (pro cenzoza - lidový název pro pusu).

Podle něj Babis diktuje všem a oni plní jeho přání .

Drogy, alkohol, blbost ????

3
Před 1 rokem
Zdeněk Vosáhlo

Ano, jen v jiném pořadí: Gaunera Babiše-Bureše volí osoby

• alternativně inteligentní od narození
  • s vychlastaným mozkem
  • zdrogované zrůdnou láskou k Führerovi, malému, ale našemu.

Takže tak.

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Máte pravdu pane Šafře , ale já budu přesto raději , když se tato koalice kvůli tomu nerozhádá a ještě chvíli vydrží . Lepší alternativu bohužel nevidím .

A jestli je pravda , že pan Kalousek není právě luxusně jazykově vybaven , tak by toho tam asi moc nedomluvil .

2

Pětikolce se to nějak sype . Musí "bojovat" na více frontách ! K ANTIBABIŠ přibylo ANTIKALOUSEK ! A hrozí nebezpečí , že nas...štvou další část voličstva . A v konečném "volebním sčítání" to nemusí dopadnout ! Tedy pro pětidemolici . Co to melu , ne že nemusí ! Ono to asi určitě na 98% nedopadne .

1
Před 1 rokem

Kalouska jsem vždycky brala jako schopného politika s velkým rozhledem, nicmé také silnénho a arogantního individualistu...já se vlastně nedivím, že ho jeho strana do EP neschválila.

1
Před 1 rokem
Romana Boušková

Kalousek není ani tak schopný, jako spíše všehoschopný a ten jeho rozhled byl opravdu "úžasný !" Když byl ve vládách exsoudruhů Topolánka a Nečase, převlečený za ministra financí, tak valorizoval důchody v průměru o "úžasných" 45 kč a to bylo opravdu hodně "úžasné! ! Někteří důchodci, kteří měli tehdy nízké důchody, tak dostali 18 - 20 - 25 kč a to byl úžas k pohledání !

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokemUpraveno

nemůže kandidovat při tak kritických postojích k vládní politice - já bych mu za tu kritiku dal tak 5,5 roku na tvrdo.

4
Před 1 rokem

Šafr už chlastá i u psaní, jemu nestačí chlastat za volantem a přijít o noty!!

4
Před 1 rokem

Vánoce budou na blátě , víte kdo za to může ? Babiš

6
Před 1 rokem
Josef Jiráček

Nu, zdá se, že alternativně inteligentní Babišův propagandista „Josef Jiráček“ Odkaz považuje svého Führera za boha.

Prostě: Koho chce Bůh zničit, toho zbaví rozumu. 😛

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Pavlu Šafrovi se nelíbí, že lidé mají starost o břicha svých rodin. To on má důležitější starosti - aby Slepenec včetně M. Kalouska měl stále přeplňovaná konta a naše vláda mohla v klidu ždímat lidi a rozhazovat peníze v zahraničí.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt