1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Kdo seje vítr, sklízí bouři .... Články Fórum24 plné nenávisti, pomluv, osobních útoků, dezinformací a jednostranné agitace a propagace sponzorů a mecenášů. Se slušnou nezávislou novinařinou nemají nic společného. I když v žádném případě nesouhlasím s vulgaritou a vyhrožováním, nelze se moc divit , že lidé reagují obdobně. Na hrubý pytel hrubá záplata. I tento článek je typický. Jednostranný pohled p. Doležala, urážlivý, demostrující p. Černého jako hloupé asociální individuum ... Bez možnosti obrany a možnosti dobrat se objektivity. Docela se divím, že se novináři tohoto plátku nebojí chodit venku za světla . Ne kvůli strachu, ale studu ....

46
Před 2 roky
Luděk Leder

Vy jste zářný příklad těch lidí co nesnáší novináře za to že napíší o zlodějnách a špíně kterou ti lidi dělají.Každej darebák nemá rád když se zveřejnuje jejich špína.

19
Před 2 roky

Běžte, vaše zvratky nás nebaví....

21
Jan Dudek

Mě baví a Vy to nemusíte číst.

8
Před 2 roky

JXD se diví něčemu, co sám s chutí dělá. Vyhrožování…například Řeporyjec může vyhrožovat smrtí skupině obyvatel a nikomu to nevadí ani panu Doležalovi. Pan JXD není ani novinář ani slušný člověk. Pouze rozvraceč společnosti, lhář, populista, který plní vládní zadání. Onálepkovat a dehonestovat všechny, kteří se jakkoliv odchylují od vládní propagandy. Divím se, že ještě nenapsal dlouhý článek o prezidentu Macronovi, jaký je to dezolát a pro Ruský šváb. Vláda asi neví jak takový článek zadat, když jako užiteční idioti jezdí na Tchajwan okopávat Číně kotníky, zatímco ostatní politici jezdí jednat do Číny…

60
Před 2 roky
Pavel Stejskal

To rozvraceč společnosti máte ještě z dob studia na VUMLu ?😉

33
Zobrazit další 4 reakce
Před 2 roky

Já mám pocit, jestli Dodo netrpí nějakou paranoiou. Mně ten mail nepřijde nutně výhružný. Mohl by se zrovna tak, a spíš, brát za varovný. Ten pán tam nikde nepíše, že přijde Dodovi dát do držky. Varuje ho, že by někomu mohli rupnout nervy, a mohl by mu dát do držky. Když něco takového řeknu třeba bráchovi, tak mu přeci nevyhrožuju, ale varuju. Hele, možná si pouštíš pusu trochu moc na špacír, a jednou by to nemusel někdo někde vydržet.

51
Před 2 roky
Radovan Seidl

Naštěstí to nezáleží na vás, ale na Policii, jaké sesbírá důkazy a následně na na soudu.

30
Před 2 roky

Pane Doležale, nevěděl jsem, že máte zdravotní postižení. Znamená to, že pan Černý dostane větší flastr? S výhružkami nemůže nikdo souhlasit, to máte pravdu, ale není tohle vše jen smutným výsledkem Vašich neskutečně provokativních článků?? A mimochodem... nevšiml jste si, jakou úroveň mají diskuse, které probíhají na internetu mezi demokraty a: dezoláty, flastenci atd. atd. atd.? Tam se vyhrožuje úplně obyčejným lidem pouze za jejich odlišný názor. A velmi často mám dojem, že právě Vaše články úmyslně přispívají k nechutnému provokování čtenářů. Tak si už od psaní raději na nějakou dobu odpočiňte; prospějete úplně všem.

134
Před 2 roky
Přemysl Peprný

Naopak! Je potřeba ukazovat jaká individua-typu p. Černého - se mohou prosazovat a ovlivňovat lidi. Takoví lidé by se měli za svoje slova zodpovídat.

Svoji peprnost byste si měl-zřejmě anonymní pane-snad Přemysle, - tu byste měl přesměrovat proti šiřitelům nesmyslů.

92
Před 2 roky

Pane Doležale, již delší dobu sledují, jak geniální právník a psycholog jste. Úplně se divím, že jste se tím nikdy neživil a místo toho si už od revoluce děláte ostudu v novinařině. Jinak, když někdo někomu napíše "...rozbiju ti hubu..." , tak to je nebezpečné vyhrožování, když někdo napíše "...bys mohl dostat přes..., až si někdo řekne..." , nebezpečné vyhrožování není. Na rozdíl se zeptejte jakéhokoli právníka. Takovému intelektuálnímu titánovi, jako jste Vy, to nemá cenu vysvětlovat.

21
Před 2 roky
Karel Koubek

Můžu se zeptat, ze které univerzity máte právnický titul Vy? Protože pokud nejste právník, tak tu teď kálíte do vlastních úst a děláte tu tajtrdlíka pro naše pobavení. Peskovat někoho, že není právník, tím, že plácáte nesmysly a sám ani nejste právník, to by se dalo celkem snadno považovat za mentální poruchu 🙂 A bohužel pro Vás, já mám za sebou těch psychologických zkoušek na univerzitě mraky 🙂 Nechápejte mě špatně, já se rád zasměju kdejakému kašpárkovi, ale něco mi říká, že Vy jste za kašpárka spíše nevědomky....

19
Před 2 roky

Novinář by měl mít nějakou etiku že? Každý novinář by měl být nezaujatý a psát neutrálně aby nikdo nemohl pochybovat o jeho objektivnosti. Jenže tyhle kladné charakterové vlastnosti už u nás příliš novinářů nemá...

24
Před 2 roky
Josef Dvořák

a na tuhle hloupost jste přišel JAK? Proč by zrovna novinář neměl mít svobodné právo na svobodný názor? Všude ve svobodném světě existovaly a existují média, které zastávají určitý politický (ideový) názor. To, co jste napsala o nezaujatosti, platí POUZE pro veřejnoprávní média, ovšem ani pro ně neplatí vždy neutralita. Protože neutralita nivonáře by vpodstatě znamenala - "půl hodinu pro Hitlera, půl hodinu pro Židy z koncetráků" - tedy být neutrální i vůči zlu.

19
Před 2 roky

Aspoň jste si připadal konečně jako chlap.To chodíte ke každému na návštevu kdo napíše o Vás něco co se dotkne Vašeho novinářského ega?Pardon.Pro mě jste jen pisálek,který umí pěkně dehonestovat jiné.Novinář to se k Vám nehodí.Na tu hůlku si hoďte šátek z buchtami a vyrazte do světa.Umíte pěkně vsunout do psaní to co chcete aby z druhého jste udělal méněceného a Vy jste ten chtyřejší.Nezapoměl jste ani zmínit policii.Takové legální demokratické vyhrožovaní z Vašeho pohledu.Možná že si pustil strachy i do kalhot..Na vojně tedy jestli jste vůbec byl tak jste byl ten typ co dostával tatranku každý den místo jídla,jestli tedy vůbec víte o čem je řeč nebo si to zjistíte a budete dělat chytrého.

Vy jste na samém spodku co umí šmejdit o lidech kteří si dovolí napsat o Vás něco co Vám nevoní.Jo gramatika taky u mě nebude asi cool,Jako mistr v zesměšňování jiných jste na prvním příčce.

26
Před 2 roky
Roman Hronec

Tak je na spodku nebo na první příčce? 😄

Tedy já nevím, jaký je přesně ten váš pohled, ale vyhrožování inzultací nazýváte jako "něco co se dotkne Vašeho novinářského ega"?

Btw. Z toho článku mi připadá, že si pustil do kalhot spíš dotyčný pan neohrožený, nebo-li gaučový hrdina s lahváčem, který odmítl vyjít před dům, protože "jde právě pryč" 😄

Zmínit v tomto případě Policii bylo pouze upozornění, že články nečte jen dotyčný novinář a leccos by se mohlo stát i bez sebemenší aktivity redakce.

1
Před 2 roky

Mému jmenovci krapet ujela ústa (prsty na klávesnici), Dodo se toho chytnul a je z něj hrdina. No, nechápu, když je tedy na Foru tak skvělá novinařina, proč na konci článků tak smutně a ,,nutně" brečí a škemrají o příspěvky.

30
Před 2 roky
Milan Černý

Většina normálních lidí asi nechápe hlavně to, že někteří dezoláti pořád navštěvují a čtou nějaký web, ačkoliv na něj jen nadávají, jak je špatný... 😄 Vždyť je nikdo nenutí...

16
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Pan Černý alias pán klávesnice. Zase jeden hrdinana jen za monitorem, ale k osobní konfrontaci už tolik odvahy nemá.

77
Před 2 roky
Lukáš Pokorný

At navstivi mne. Ka mu reknu neco pekneho od plic. Ale musi prijit strizlivy. Od vsech navykovych latek. Coz si u JXD nejsem upne jisty jestli pujde.

58
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt