Kdo seje vítr, sklízí bouři .... Články Fórum24 plné nenávisti, pomluv, osobních útoků, dezinformací a jednostranné agitace a propagace sponzorů a mecenášů. Se slušnou nezávislou novinařinou nemají nic společného. I když v žádném případě nesouhlasím s vulgaritou a vyhrožováním, nelze se moc divit , že lidé reagují obdobně. Na hrubý pytel hrubá záplata. I tento článek je typický. Jednostranný pohled p. Doležala, urážlivý, demostrující p. Černého jako hloupé asociální individuum ... Bez možnosti obrany a možnosti dobrat se objektivity. Docela se divím, že se novináři tohoto plátku nebojí chodit venku za světla . Ne kvůli strachu, ale studu ....
Vy jste zářný příklad těch lidí co nesnáší novináře za to že napíší o zlodějnách a špíně kterou ti lidi dělají.Každej darebák nemá rád když se zveřejnuje jejich špína.
Běžte, vaše zvratky nás nebaví....
Mě baví a Vy to nemusíte číst.
JXD se diví něčemu, co sám s chutí dělá. Vyhrožování…například Řeporyjec může vyhrožovat smrtí skupině obyvatel a nikomu to nevadí ani panu Doležalovi. Pan JXD není ani novinář ani slušný člověk. Pouze rozvraceč společnosti, lhář, populista, který plní vládní zadání. Onálepkovat a dehonestovat všechny, kteří se jakkoliv odchylují od vládní propagandy. Divím se, že ještě nenapsal dlouhý článek o prezidentu Macronovi, jaký je to dezolát a pro Ruský šváb. Vláda asi neví jak takový článek zadat, když jako užiteční idioti jezdí na Tchajwan okopávat Číně kotníky, zatímco ostatní politici jezdí jednat do Číny…
To rozvraceč společnosti máte ještě z dob studia na VUMLu ?😉
Já mám pocit, jestli Dodo netrpí nějakou paranoiou. Mně ten mail nepřijde nutně výhružný. Mohl by se zrovna tak, a spíš, brát za varovný. Ten pán tam nikde nepíše, že přijde Dodovi dát do držky. Varuje ho, že by někomu mohli rupnout nervy, a mohl by mu dát do držky. Když něco takového řeknu třeba bráchovi, tak mu přeci nevyhrožuju, ale varuju. Hele, možná si pouštíš pusu trochu moc na špacír, a jednou by to nemusel někdo někde vydržet.
Naštěstí to nezáleží na vás, ale na Policii, jaké sesbírá důkazy a následně na na soudu.
Pane Doležale, nevěděl jsem, že máte zdravotní postižení. Znamená to, že pan Černý dostane větší flastr? S výhružkami nemůže nikdo souhlasit, to máte pravdu, ale není tohle vše jen smutným výsledkem Vašich neskutečně provokativních článků?? A mimochodem... nevšiml jste si, jakou úroveň mají diskuse, které probíhají na internetu mezi demokraty a: dezoláty, flastenci atd. atd. atd.? Tam se vyhrožuje úplně obyčejným lidem pouze za jejich odlišný názor. A velmi často mám dojem, že právě Vaše články úmyslně přispívají k nechutnému provokování čtenářů. Tak si už od psaní raději na nějakou dobu odpočiňte; prospějete úplně všem.
Naopak! Je potřeba ukazovat jaká individua-typu p. Černého - se mohou prosazovat a ovlivňovat lidi. Takoví lidé by se měli za svoje slova zodpovídat.
Svoji peprnost byste si měl-zřejmě anonymní pane-snad Přemysle, - tu byste měl přesměrovat proti šiřitelům nesmyslů.
Pane Doležale, již delší dobu sledují, jak geniální právník a psycholog jste. Úplně se divím, že jste se tím nikdy neživil a místo toho si už od revoluce děláte ostudu v novinařině. Jinak, když někdo někomu napíše "...rozbiju ti hubu..." , tak to je nebezpečné vyhrožování, když někdo napíše "...bys mohl dostat přes..., až si někdo řekne..." , nebezpečné vyhrožování není. Na rozdíl se zeptejte jakéhokoli právníka. Takovému intelektuálnímu titánovi, jako jste Vy, to nemá cenu vysvětlovat.
Můžu se zeptat, ze které univerzity máte právnický titul Vy? Protože pokud nejste právník, tak tu teď kálíte do vlastních úst a děláte tu tajtrdlíka pro naše pobavení. Peskovat někoho, že není právník, tím, že plácáte nesmysly a sám ani nejste právník, to by se dalo celkem snadno považovat za mentální poruchu 🙂 A bohužel pro Vás, já mám za sebou těch psychologických zkoušek na univerzitě mraky 🙂 Nechápejte mě špatně, já se rád zasměju kdejakému kašpárkovi, ale něco mi říká, že Vy jste za kašpárka spíše nevědomky....
Novinář by měl mít nějakou etiku že? Každý novinář by měl být nezaujatý a psát neutrálně aby nikdo nemohl pochybovat o jeho objektivnosti. Jenže tyhle kladné charakterové vlastnosti už u nás příliš novinářů nemá...
a na tuhle hloupost jste přišel JAK? Proč by zrovna novinář neměl mít svobodné právo na svobodný názor? Všude ve svobodném světě existovaly a existují média, které zastávají určitý politický (ideový) názor. To, co jste napsala o nezaujatosti, platí POUZE pro veřejnoprávní média, ovšem ani pro ně neplatí vždy neutralita. Protože neutralita nivonáře by vpodstatě znamenala - "půl hodinu pro Hitlera, půl hodinu pro Židy z koncetráků" - tedy být neutrální i vůči zlu.
Aspoň jste si připadal konečně jako chlap.To chodíte ke každému na návštevu kdo napíše o Vás něco co se dotkne Vašeho novinářského ega?Pardon.Pro mě jste jen pisálek,který umí pěkně dehonestovat jiné.Novinář to se k Vám nehodí.Na tu hůlku si hoďte šátek z buchtami a vyrazte do světa.Umíte pěkně vsunout do psaní to co chcete aby z druhého jste udělal méněceného a Vy jste ten chtyřejší.Nezapoměl jste ani zmínit policii.Takové legální demokratické vyhrožovaní z Vašeho pohledu.Možná že si pustil strachy i do kalhot..Na vojně tedy jestli jste vůbec byl tak jste byl ten typ co dostával tatranku každý den místo jídla,jestli tedy vůbec víte o čem je řeč nebo si to zjistíte a budete dělat chytrého.
Vy jste na samém spodku co umí šmejdit o lidech kteří si dovolí napsat o Vás něco co Vám nevoní.Jo gramatika taky u mě nebude asi cool,Jako mistr v zesměšňování jiných jste na prvním příčce.
Tak je na spodku nebo na první příčce? 😄
Tedy já nevím, jaký je přesně ten váš pohled, ale vyhrožování inzultací nazýváte jako "něco co se dotkne Vašeho novinářského ega"?
Btw. Z toho článku mi připadá, že si pustil do kalhot spíš dotyčný pan neohrožený, nebo-li gaučový hrdina s lahváčem, který odmítl vyjít před dům, protože "jde právě pryč" 😄
Zmínit v tomto případě Policii bylo pouze upozornění, že články nečte jen dotyčný novinář a leccos by se mohlo stát i bez sebemenší aktivity redakce.
Mému jmenovci krapet ujela ústa (prsty na klávesnici), Dodo se toho chytnul a je z něj hrdina. No, nechápu, když je tedy na Foru tak skvělá novinařina, proč na konci článků tak smutně a ,,nutně" brečí a škemrají o příspěvky.
Většina normálních lidí asi nechápe hlavně to, že někteří dezoláti pořád navštěvují a čtou nějaký web, ačkoliv na něj jen nadávají, jak je špatný... 😄 Vždyť je nikdo nenutí...
Pan Černý alias pán klávesnice. Zase jeden hrdinana jen za monitorem, ale k osobní konfrontaci už tolik odvahy nemá.
At navstivi mne. Ka mu reknu neco pekneho od plic. Ale musi prijit strizlivy. Od vsech navykovych latek. Coz si u JXD nejsem upne jisty jestli pujde.