Tak jsem se na Vás vy kluci kudrnati podíval na Hlídači státu jak čile obchodujete s úřadem vlády, já si naivně myslel že se jedná jen o nějaký půl milionu😂ono je to dramatický více, pak je ovšem naprosto jasné, proč taková rétorika proč takové články a komu slouží že pane Šafr.Napiste tady čtenářům kolik to sype😉To se nám to pak šmíruje. Doporučuji pro čtenáře přečíst si svodku peněz kam nám tečou.Pak jistě rádi přijměte zvýšení DPH s utazenim opasku😉
To, že si tam někdo zadá reklamu, je něco špatného? Nebo to něco dokazuje?
Vím naprosto přesně jakým způsobem “pan” Doležal pracuje. Do objektivity má jeho práce na míle daleko. Sama jsem viděla jak umí skutečnost zdeformovat podle toho jak se to jeho omezenému vnímání světa hodí.
Takže konkrétně on se může spíše divit tomu, že někomu ještě doopravdy neruply nervy a nepřišel vykonat skutek bez výstrahy.
Ve starých, dobrých, nekorektních časech by už možná zmíněnou exekuci měl nejednou za sebou.
A bylo by to dobré a spravedlivé.
Skutek bez výstrahy? To zní hodně zlověstně. Nebo blbě?
Vsichni Vlastenci tohoto typu jsou ve sve podstate zbabeli. Dokazi pouze vyhrozovat pokud mozno v anonymite a na nic jineho se nezmuzou. Mam s jednim osobni zkusenost. Kdyz je sam tak se mi vyhyba. Jak jsou tri a jdou z hospody tak jsou vsuchni strasne silni. Kdyz drzost a zakomlexovanost si vybijel na me zene a detech. dosla mi trpelivost. Silak se rozbrecel, volal telefonicky mamince a ta zavolala Policii. Tito chudaci jsou silni v ptesile. Jinak je to zbabely hnuj.
Tam jsou vsichni strasne silni. Ale jinak jsou podelani az za usima. Stejne jako jim podobni v predmnichovske dobe nejen v Sudetech.
Doležalovi nelze vyhrožovat, protože pod stálým vlivem neví co píše. Škoda, že mne nenavštíví, dali bychom si jointa a byli oba spokojeni. Já bych se z toho vyspal, ale doležal zůstane stále stejný. Vygumovaný mozek již nelze léčit. Proto vypisuje do žumpy forum24. Svůj ke svým podobným.
Ještě si pánové z Forum hrdě říkají novináři, i když příznačnější výraz by byl pisálek.
Je tenká hranice mezi racionálním kritickým myšlením a sklouznutím do zatvrzelého zapšklého zlomyslného nenávistného projevu, ve snaze tak důrazněji prosadit svůj vlastní subjektivní názor. Pozor na to Doležale, to se muže někdo hodně naštvat a projeví to jako hulvát Novotný. Až jednou napíšete o Novotným, bude to od vás konečně vyvážené.
Pan JXD možná býval novinář, se všemi atributy, které k tomu povolání náleží. Jeho články v posledních letech svědčí o tom, že se stal neobjektivní hlásnou troubou jediné pravdy a už není novinářem.
A na základě toho mu můžeme klidně vyhrožovat rozbitím huby? No toto...
No konečně pisalek z téhle novinářské žumpy zvedl zadek ze židle,a vystrčil svoji dutou hlavu do reality všedních dnů.Ješte by někde mohl přiložit ruku k dílu,aby mohl napsat že pomohl něco zlepšit,a ne jen chrlit ty své štvavé lejna,a žebrat od lidí peníze na svoji výplatu.Jinak na rovinu,zase jen tímhle rádoby reálným setkáním,mažou med lidem kolem úst,a vše je jen sehraná komedie,jak to pan Doležal bravurně umí😀
Vy budete další "hrdina". Zalezte do myší díry a neotravujte vzduch.
Vy nemáte s profesí novináře už nic společného. Býval jste dobrý novinář, vaše články v reflexu měli úroveň. Dnes už bohužel píšete jenom samé tendenční a neobjektivní věci.
Co bylo neobjektivní na tomto článku? Resp. úvaze? Podobní toxíci jsou pro mě zlo, takže je hezké, že tu nulu tak trochu vytrolil. A že o tom napsal? No, třeba se v tom někteří ze zdejší žumpy uvidí.
Také bych rád panu J. X. Doležalovi napsal e-mail. Nikoliv výhružný, ale zvědavý.
S odvoláním na jeden jeho, dnes už velmi starý článek v REFLEXu, bych se rád dozvěděl, jestli za ním dále stojí a kde bych se dopátral jeho podkladů ze kterých čerpal.
Dnešní stav věci je totiž zobrazován zcela jinak.
Ale jinak, těch haterů tady na diskusích potkávám tolik, že se nad tím nepozastavuji. Vím, že kdyby mě viděli z očí do očí, nikdy by mi netykali a nenapadali mě. A kdyby viděli klubovou nálepku na mém autě, nebo mě v akci na soutěži, strach by jim podlomil nohy.
Tak mu napište a zeptejte se. To snad není problém.
Chtělo by to osobní odpovědnost každého pisálka za každou větu, kterou napsal! Obzvlášť tzv. zahraniční komentáře přepisované ze "zahraničního zdroje"! Jestlipak si některý novinář dá tu námahu a opravdu si ověří pravdivost toho, co chce napsat? Myslím, že se dá o tom úspěšně pochybovat! A když už chce zveřejnit svůj názor, měl by větu začínat upozorněním "myslim si, že" a to by čtenář věděl, co si má o tom výplodu myslet.
Vy si vážně myslíte, že novináři píší svůj vlastní názor?