1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jste ubožáci a banda luzru , když Jágr hrál tak to znamenalo že to bude hokejový

Koncert tento člověk pro hokej žije dává do hokeje úplně všechno !!

Je uznávaný v Kanadě NHL a celém hokejovým světě , jenom hospodský TUPEC muže souhlasit s FORUM 24 který neumí ani napsat pravdu , protože zaměstnává bandu novinářských nemehel !!!

9
Před 1 rokem
Lubos Handl

Ale dobre hokejista je vskutku dobry ale v hlave ma vymleto. Zas si nemysli ze sedneme na zadek protoze jagr.

8
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Kladenští fanoušci a jejich loutkovodiči jsou pěkní tupci a proto budou muset hrát nižší soutěž.Jágr by se měl nato vykašlat a neutápět v hokeji svoje peníze, když to nikdo neoce

9
Před 1 rokemUpraveno

Je až neuvěřitelné ,jak se podařilo zblbnout část národa v neutuchající až se klidně obětující formě podpory na základě informací , které se na nás valí denně z tv novin a internetu . Jse, skoro 60 letý ,už a nepamatuju si , že by se tak zuby nehty někdy horodovalo za jinou zemi na ůkor našeho hospodářství zdraví a prosperity země. Tady mě něco ale sakra smrdí a všeho moc škodí .Vůbec netvrdím , že Putin je anděl ,ale jak USA i Rusko jsou obě země nastaveny tak, že mají sklon ovládat svět a nám je vnucováno to že USA to dělají pro správnou věc andělským způsobem . Lidi zapojte selský rozum a zeptejte se sami sebe proč se toto děje,mějte svůj úsudek. Jágra bych z ničeho nevinil snaží se jen udržet v soutěži a to svinstvo co se na něj sesypalo je síla.Do sportu politika nepatří a at je to jedna nebo druhá strana je to špatně

16
Před 1 rokem
Martin Juračka

Napsáno jste to úplně suprově. Děkuji!!!

4
Před 1 rokem

Jardo,pošli všechny do zádele,užívej si života,trénuj malé děti,uvidíš,že Ti to bude dělat větší radost,než poslouchat nevděčníky,kteří si nedovedou vážit lidí,kteří něco dokázali a dále se snaží pro lidi něco dělat.Přeju Ti hodně štěstí a lásky v následujícím roce i v dalších letech

37
Před 1 rokem

Tak redaktoři ČT se v pátek rozplývali nad skvělým výkonem Vítkovického Auvity, přitom je obecně známo, že hrál v sezoně 2022 -23 KHL přímo v Rusku /ne v Kazachstánu/. I před tím bez povšimnutí médií angažoval hráče KHL Třinec, nebo Hradec Králové.

Jak mohl Jágr předpokládat, že to u jiných klubů nevadilo, ale u něj to vadit bude?

Tady se obávám, že si na tom dělá ODS politické body a využilo svou politickou úderku ve fanklubu Kladna. Jejich stránky to je také ukázka politického aktivismu, když není rozhodující, kdo fandí Kladnu, ale jaké má politické názory. Já třeba pro jiné politické názory byl zablokován a fandím Kladnu úplně v jiném uskupení. V současnosti máme 5 dalších klubů a z toho jen 2 jsou součástí politického aktivismu ODS.

Kdo zná situaci na Kladně, tak ví, že tam je velký boj mezi bývalým členem ODS Volfem a členy současnými.

Já chápu ty útoky zvenčí od Sparťanů. Je však smutné, že bezohledná politická hra ODSsáků zničí na Kladně hokej a i to co dokázal Jaromír Jágr, prostřednictvím pár desítek Haldařů a fanklubáčků od Zeliiho.

Mimochodem Hudáček už má nové angažmá v Německu a měl nabídku i ze Švédska. Tam se politika do sportu tolik nezatahuje.

13
Před 1 rokem
Kuba Novák

Ach boze dalsi co ze sebe dela naivku. Si fakt myslis ze jde delat vrcholovy sport a tvarit se ze nemas nic spolecneho s politikou? Verim ze ty by si klidne hajloval kdyby nekdo napsal ze je to politicky nekorektni.

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Dovolím si poznamenat,že nejsmutnější postavou v tomto příběhu není Jágr,ale novinářská nula Šmejkal.Jágra zná celý svět.Šmejkala bohužel.nikdo.Ne nadarmo se říká,že největšími kritiky se stávají největší nemehla.

Děkuji za Vaši pozornost a čest Vaší práci Milan Večeřa

38
Před 1 rokem
Milan Večeřa

Ta "novinářská nula" pouze napsala to, co si hodně lidí myslí. To se taky nesmí?

30
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

A víte, co je nejvtipnější? Že ten Hudáček hrál sice KHL, což je kontinentální hokejová liga. Kde hraje i Rusko. Ale Hudáček hrál za klub z Kazachstánu!!! Barys Astana!!! Z Kazachstánu!!! A to už jim nestojí za napsání?!Ještě chytal za Rigu, ta je v Lotyšsku a novodobi svazaci by se měli doučit zeměpis.

16
Před 1 rokem
Jiri Stach

Umíš číst? Je to hned v první větě ve druhém odstavci. Takže je evidentní, že jsi článek nečetl, ale vyjadřovat se k němu musíš. Smutné. Ale pak není divu, že to tu vypadá, tak jak to vypadá, když i tohle chodí volit...

7
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Číslo "68" na Jágrově dresu nemá s rokem 1968 nic společného, má naznačit věk, kdy Jágr definitivně přestane hrát hokej.

A "Jágr není člověk" se provolávalo hned po Naganu, a bylo doplňováno "Jágr je bůh"...

4
Před 1 rokem
Tomáš Dvořák

Toto by mohl říct akorát nějaký usmrkanec, který nic neví o historii. Ale podle fotky, kterou tady máte, budete asi někdo,kdo pamatuje Jágrův odchod do NHL a jeho odpověď na otázku volby čísla na dres.

Před 1 rokem

F24 opět dokázal, že žurnalistické dno v České republice je takřka nekonečné. Servilita naprosté většiny článků, naprostá neúcta k lidem, kteří (narozdíl od F24) pro tenhle stát něco dělají. Pokud chcete příklad, tak ten je třeba právě tento článek. Tak to vypadá, když "nuly" dehonestují osobnosti tohoto státu, popírají základní hodnoty společnosti a štvou lidi této společnosti navzájem proti sobě. Přitom "zneužívají primitivní nástroje". Potom se vlastně ani nedivím, když se dočítám, že už je nutné zakročit a pohnat někoho k odpovědnosti.

10
Před 1 rokem

Bolševická lůza opět povstala a snaží se diktovat lidem co si mají myslet. Brankář který hrál v KHL za Lotyšský klub a klub z Kazachstánu je najednou největším nepřítelem demokracie. Kolik z těch obránců demokracie pracuje ve fabrikách, které obchodují, nebo obchodovali s Ruskem, nebo jinými režimy. Už si konečně uvědomte že je to hokej a pokud je někdo tak slabý, že Putin svojí propagandou hokejové KHL dokáže strhnout na svojí stranu právě jeho, tak to nemá podsouvat ostatním. Na mě žádná Putinova propaganda nezabírá, jsem odolný a mám jasno. Tak mě neobviňujte z toho, že mám svůj názor. Nejvíc tady křičí proti Putinovi ti, kteří se nechávají zviklat propagandou Ruského diktátora. Hanba vám, dezoláti.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt