Inteligenci a kvalitu pana Vystrčila již dříve vypíchnul bývalý prezident Zeman. Ať byl Zeman jakýkoliv, když ohýbal ústavu, ale Vystrčila na hrad nezval.
Pánik ,další z bandy pisálků ze seznamu, někdo vám jednou ty tužky a pera nacpe do ..... a bude to brzy.
Copak, ctitel komoušské svoloči?
Konečná i Kolář loví bez pochyb svými ostrými výroky hlasy. Dělají svou práci. Jen mám obavu, že Konečná loví z daleko většího rybníku.
Myslíte rybník, který je plný bahna?
Opet mne zlobi,ze musi na nekvalitu toho cloveka upozornit pani Konecna,ale on opravdu pro mne neni nic moc a tou Konecnou jako vse spojene s komunisty se opet zakryje k lepsimu politickemu zivotu u nas.
Prosím Vás už tu bolševičku nezveřejňujte a nedělejte jí propagaci.
V její prázdné makovici se stejně nic rozumného nevylíhne.V
Podle sebe soudím tebe? Tak to se k vám Václave docela hodí.
Komunisté vyhrajji,tajvanec se může přihlásit u nich o práci, můžou si zkusit jak se pod nimi dělá za pár šupů,ať jim dají svoje pozemky kde nastaví nesmyslné haly,to už stačilo pomatenci.
Problém je jinde. Senát je zbytečný, což si myslí mnoho občanů, no a tím předseda této instituce je také zbytečný. Je to taková instituce pro odložení politiků, např. Němcové atd.
Petr Dvořák, prosím vysvětlete mi, jaké pak je to hrdinství, když Konečné, za ty její bláboly o divném míru, ekonomickým nerozvahám a trapným všeobecný lžím, nic nehrozí. Snad jen IQ houpací koně.
Tak právě Vystrčila byl zařadila mezi ty vymyté mozky. Myslí si o sobě že tu židli má na doživotí a taky nic jiného neumí.
Prostě do vedení celého státu bychom měli zvolit Konečnou a Maláčovou. Jednu na hrad a druhou za premiérku. Pak naše ekonomika vyletí až do nebes. A ze Slovenskem a Maďarskem založíme G3.