1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Inteligenci a kvalitu pana Vystrčila již dříve vypíchnul bývalý prezident Zeman. Ať byl Zeman jakýkoliv, když ohýbal ústavu, ale Vystrčila na hrad nezval.

22
Před 7 měsíci

Pánik ,další z bandy pisálků ze seznamu, někdo vám jednou ty tužky a pera nacpe do ..... a bude to brzy.

11
Před 7 měsíci
Jan Škoda

Copak, ctitel komoušské svoloči?

11
Před 7 měsíci

Konečná i Kolář loví bez pochyb svými ostrými výroky hlasy. Dělají svou práci. Jen mám obavu, že Konečná loví z daleko většího rybníku.

9
Před 7 měsíci
Jiri Vagner

Myslíte rybník, který je plný bahna?

3
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Opet mne zlobi,ze musi na nekvalitu toho cloveka upozornit pani Konecna,ale on opravdu pro mne neni nic moc a tou Konecnou jako vse spojene s komunisty se opet zakryje k lepsimu politickemu zivotu u nas.

9
Před 7 měsíci

Prosím Vás už tu bolševičku nezveřejňujte a nedělejte jí propagaci.

V její prázdné makovici se stejně nic rozumného nevylíhne.V

31
Před 7 měsíci
Václav Pospíšil

Podle sebe soudím tebe? Tak to se k vám Václave docela hodí.

22
Před 7 měsíci

Komunisté vyhrajji,tajvanec se může přihlásit u nich o práci, můžou si zkusit jak se pod nimi dělá za pár šupů,ať jim dají svoje pozemky kde nastaví nesmyslné haly,to už stačilo pomatenci.

4
Před 7 měsíci

Problém je jinde. Senát je zbytečný, což si myslí mnoho občanů, no a tím předseda této instituce je také zbytečný. Je to taková instituce pro odložení politiků, např. Němcové atd.

12
Před 7 měsíci

Petr Dvořák, prosím vysvětlete mi, jaké pak je to hrdinství, když Konečné, za ty její bláboly o divném míru, ekonomickým nerozvahám a trapným všeobecný lžím, nic nehrozí. Snad jen IQ houpací koně.

12
Před 7 měsíci

Tak právě Vystrčila byl zařadila mezi ty vymyté mozky. Myslí si o sobě že tu židli má na doživotí a taky nic jiného neumí.

22
Před 7 měsíci

Prostě do vedení celého státu bychom měli zvolit Konečnou a Maláčovou. Jednu na hrad a druhou za premiérku. Pak naše ekonomika vyletí až do nebes. A ze Slovenskem a Maďarskem založíme G3.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt