1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Tedy já nikdy nefandila komančům a fandit ani nebudu,ale ona má v mnohém pravdu...

32
Před 7 měsíci
Ivana Salacova

Netuším, v čem má ta posluhovačka nacistického Kremlu pravdu, poučte nás.

6
Před 7 měsíciUpraveno

Ale no tak, klid. Co by jste očekávali od dcery okresního tajemníka KSČ. U nás na Valašsku platí: " Kura papagája nevysedí". Je to tak sympatické děvče, že pokud vím tak její sestřenice její jméno odmítá vyslovit....

58
Před 7 měsíci
Pavel Kvasnica

pavek mel presne takove rodice

8
Před 7 měsíci

Neměla by se s. europoslankyně věnovat práci, do které byla svými voliči (bohužel) zvolená a za kterou je i velmi bohatě placená? Pořád bude tady otravovat svými výblitky?

21
Před 7 měsíci
Natalie Valentova

Tak nějak.

9
Před 7 měsíci

Ondřej Kolář a Jan Farský mi připadají svým vyjadřováním a názory jako dvojčata. A jako ideologové: jako svazáci s opačným znaménkem. Když "zlatoústně" mluví, přepínám tv.

8
Před 7 měsíci

Ta psychopatka by měla být označena nejen za vážnou hrozbu demokracie ale i jako nebezpečí pro občanskou společnost. Uráží, dehonestuje každého z jiného než rudého spektra, lže a veřejně sděluje snůšky absurdit, nad kterými by i Trump bledl závistí. Nemá žádnou sebereflexi, žádné skrupule, natož morálku. O studu ani nemluvě. Stále se divím, že ta osoba může ještě volně chodit mezi lidmi a není pod nějakým zpřísněným dohledem v psychiatrické léčebně. Nebo ve vězení.

21
Před 7 měsíci
Jaroslav Hanel

Mluvíte o Vystrčilovi

25
Před 7 měsíci

No ,ale nikdy jsem nebyl zastánce KSČ , ale má pravdu , všichni evropští lídři jezdí do Číny a navazují obchodní vztahy a my si kopeme díru vlastní malostí , že to vše vytrhneme, tak to už v dnešní době nefunguje i s tím cipem , který je na MZ Lipavským...

23
Před 7 měsíci
Petr Baroš

Toto je dezinformace.

10
Před 7 měsíci

Asi vážně začneme volit komunisty

Kolík vlastně dělá státní dluh na občana ???

O kolik se zvyšuje za vlády Fialu ???

22
Před 7 měsíci
Jan Švec

Komunisté skončili v 89 s dluhem celého 1 roku produkce národního hospodařství.

ČR je v současnosti na nějakých 35% HDP.

Ostatní si vyhledejte, tady to není pomocná škola i když to podle příspěvků nekterých vypadá.

Před 7 měsíciUpraveno

Ale strejdu , navrhuji , nechme at v klidu dokonci svoji cestu politikou a zivotem. Nic zajimaveho uz z neho stejne nevypadne. Hezky vecer.

PS: Ono take nic zajimaveho nevypadne ani ze zdejsich novinarskych pionyru. 🙂. Nuz coz jen vydrzet . Zejo pionyri. Klikl jsem. Dal jsem Vam vydelat.

1
Před 7 měsíci

Způsob vyjadřování senátorů koalice svědčí spíše o tom, že vymyté palice mají oni. Navíc Konečná neřekla nic, co by nebyla pravda.

22
Před 7 měsíci

Doufám, že se paní Konečná zdejšími gaučovými fanatiky nenechá zastrašit . Oceňuji její odvahu i to, že je jednou z mála politiků, kteří bojují s dekadencí a tmářstvím zkorumpované české politické podřadné scény .

28
Před 7 měsíci
Petr Dvorak

Její vyjadřování je stále více za hranou, začíná být vulgárnější než Babiš. Už by to ti její voliči měli pochopit. Soudružko Konečná to už by fakt stačilo.

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt