1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Vypadněte z Ukrajiny, to je můj vzkaz

------------------------------------------------

Vypadni a přestaň škodit této zemi, to je zase můj vzkaz.

1
Před 4 měsíci
Pavel Mikeska

koho zajímá vzkaz vzteklého arogantního důchodce ?

Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Náš pan ministr zahraničí sice vypadá jako dobrácký, obtloustlý hošík, ale pozor! Ve skutečnosti je to zásadový tvrďák, s nimž není radno si zahrávat.

12
Před 4 měsíci

České zahraniční politice se uleví až pan Lipavský vypadne z ministerstva zahraničních věcí

8
Před 4 měsíci

Jsem hrdý na českého mistra zahraničí na pana Jana Lipavského jako na člověka, který zastává vysoké morální hodnoty, humanitu a diplomacii a následuje tak odkazu Václava Havla a Karla Schwarzenberga.

1
Před 4 měsíci

Vypadni z ministerstva zoufalče!

1
Před 4 měsíci

Všichni dole co kritizují pana Lipanského jsou ty co označuje pan Foltýn. Lúza co kolaboruje s Russkem...tedy s vrahy.

2
Před 4 měsíci

Suprový ministr zahraničí , možná nejlepší, co jsme měli . Tady jde vidět , proč tak strašně vadil Zemanovi...🇨🇿🇨🇿🇨🇿

2
Před 4 měsíci

Možná myslel na všechny příslušníky cizích národů, nejen Rusů, ale i obsluhy amerických raket atacams, různých radarových stanic a podobně, je to bezbřehý humanista a všichni se v něm pleteme.

2
Před 4 měsíci

To je pan všemocný pan Lipavský,asi mluví ze spaní a myslí si, že je asi nejmocnější muž , ať si zase převleče nějaký kabát a jde se vykecat někam.Ukrajinu budou řešit asi jiní páni než náš slavný kecal Lipavský.Co vyřešil zatím prd.

1
Před 4 měsíci

Je třeba, popisovat realitu takovou, jaká je a neschovávat hlavu do písku. To umí Lipavsky skvěle. Ma naprostou pravdu. Kdyby se Rus nechoval jako prase, které může strkat rypák do kteréhokoliv korýtka, tak by tu nebylo o čem psát.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt