1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Tak při projevu Lavrova utekl jak malý kluk a odněkud z kuchyně vyhání agresory. Jak udatné to jednání. Opravdu lepšího ministra zahraničí jsme tu neměli.

8
Před 5 měsíci

Řeknu Vám: Je ale ten Lipavský chlapisko! A ani se nezdá! Že mu Trump ještě nezavolal. To se divím!

21
Před 5 měsíci

Jan Lipavský pokřikovat umí.

K čemu je to dobré? Řeší to něco?

Ještě u toho může dupat nožičkama, ale lepší by bylo, kdyby konečně dospěl a zjistil, co je to diplomacie.

4
Před 5 měsíci

Pašík, co se zuby nehty drží svého korýtka... jeho mužná fistule jenom vykřikuje, to co si myslí, že ho tam udrží... ministr zahraničí má být diplomat... tedy pravý opak tohoto exota...

2
Před 5 měsíci

Jo aha, původně, než jsem si přečetl článek, tak jsem myslel, že Lipavský to radí našim žoldákům. Že se asi chystá něco velkého. Hmm, takže zase nic.

3
Před 5 měsíci

V tomhle s Lipavským souhlasím. Ale to, že se s ním shodnu na jedné věci ještě neznamená, že ho budu volit, nebo že ho mám rád.

Před 5 měsíci

nikým nevolený nevychovanec, který nezvladne ani poděkovat excelentni diplomatce Evě Filipi za jeji neuvěřitelnou práci,bude někoho kritizovat???? směšné a ubohé

4
Před 5 měsíci

Ty hlupáku!Víš proč se říká diplomacie!Ty nesaháš ruským ani jiným politikům ani po palce u nohou.Takto se nechová nikdo na světě,Rusko má národní hrdost a mi máme vládu válečných štváčů.

1
Před 5 měsíci

Píše se rok 1938/39, ministři zahraničí Francie a Anglie odpovídají skrz novináře Německu: Vypadněte z Československa. Máte s tím vlastenci také problém?

5
Před 5 měsíci

Ten už si za chvíli nebude přes břicho vidět ani na frantíka, jak tedy může vidět do náročné světové diplomacie? Měl by méně baštit a více a více se učit. Už má v mozku ze sádla kostku

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt