Pan Lipanský by se měl zdržet podobných výroků
Rozzuřená myš vyhrožuje medvědovi. Dříve se tomu říkalo komedie. V době vlády "politologa" Fialy diplomacie.
ten může tak něco vzkazovat....včechny vztahy ničí a je pro zahraničí kašpárkem
Je až zarážející množství zdejších diskutujících, kterým vadí výrok pana Lipavského, ale lži a pokrytectví pana Lavrova je nechávají v klidu.
Jsem hrdý na Jana Lipavského a stydím se za všechny naše proruské politiky a spoluobčany.
To už je Silvestra?
Pana Lipavskeho nechci hodnotit, protože jeho profesi nerozumím. Jen si myslím, že diplomat musí
umet vyslechnout protivníka. Protest si představuji úplně jinak.
Pan Lipavský opět předvedl, že je skvělý ministr zahraničí !!!! 👍👏👍
Tak se nám zde sešlo přes 900 dezolé... Tragédie . Chce to prostě větší bič a menší dvůr. Komenský by dnes plakal, jak nám ta úroveň myšlení v čr degraduje...
Nevzdělaný a nechápající svou úlohu.Pseudoministr který nechápe a nikdy nebude chápat limity svého oprávnění.Který nikdy nebude chápat limity našeho státečku v zahraniční politice,mluví.Mluví pouze ovšem za sebe,zneužívá své úlohy,poškozuje stát který reprezentuje.Nezná nikterak moderní historii našeho státu.A neuvědomuje si,že až nastane doba kdy oba znepřátelené státy usednou k jednání a to je realita,budeme to my kterými bude jedna strana pohrdat a druhá nám to spočítá za tu prezentovanou nenávist.Budeme to my kteří za výrazného přispění toho a jemu podobných tu"válku"prohrajeme.Jako už po několikáté v historii.
Kde berete tu aroganci tvrdit, ze muvi jen za sebe? Rozhodne mluvi i za mne, a jsem si absoutne jist, ze nejsem sam. To za prve. Za druhe, pokud se k ruske agresi nepostavime zasadne, tak az ty staty zasednou k jednani, budou nami pohrdat vsichni. Ale to je zbytecne vysvetlovat lidem bez patere a sebevedomi.
Diplomat by měl být schopen jednat I s nepřítelem a něco smysluplného vyjednat.
Až Vám bude nekdo systematicky vyvražďovat rodinu, tak jestli se k tomu namanu, budu s ním na dálku vyjednávat, než to dokoná.