1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Tak nám tady vyrostl vedle Zelenského další ředitel zeměkoule.

Já rozkážu a budete poslouchat nebo se zase pokusím narvat do neprůstřelné vesty a na oteklou hlavu narazím helmu a budu dělat bububu.

10
Před 4 měsíci

když Blinken mohl tam zůstat a vyslechnout lavrova a hned ho obvinit ze lži, tak mohl tam zůstat tento nesympatický a protivní Pan. Už by bylo asi i na čase přestat jen tak nadacat do Rusů z Jeho strany proto že místo zahraničních záležitostí EU už obsadila bohuzel musim napsat Pani .... která více nadavala. no a ne v poslední řadě časy se mění. Už i Zelený tu písničku zpívá, kterou mu doporučoval zpívat Orban.

2
Před 4 měsíci

Nikdo Lipanka a jeho potrefené přívržence nedrží,když chcete poslat vzkaz Rusku tak běžte bojovat na Ukrajinu.

Jinak si opravdu myslíte že se Rusko lekne Lipánka?

Ti ani neví že takový kašpárek je.

5
Před 4 měsíci

Typický nevychovaný bulík.

Nedivím se prezidentu Zemanovi, že ho nechtěl jmenovat do funkce, na kterou nestačí.

10
Před 4 měsíci
Josef Jirovský

Jak nevychovaný? Kdyby byl fakt nevychovaný, vypálí tomu zmetkovi jednu mezi rohy.

3
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Z hlediska mezinárodního práva se dá konstatovat, že reakce Lipavského byla správná.

Z hlediska aktuální dost zoufalé situace na frontě a zrychlování postupu Ruska na další ukrajinská území to bylo bohužel jen zoufalé štěknutí jezevčíka na bernardýna.

Pro potřebnou záchranu Ukrajiny je nyní třeba co nejdříve zastavit boje a zahájit mírová jednání, protože rozvrat infrastruktury Ukrajiny je na hranici přežití.

3
Před 4 měsíci

Ať to na Ukrajině dopadne jakkoliv, toto není jednání profesionálního ministra..., ty různá jednání přijdou a s tímhle tajtrlikem nikdo nepromluví ani slovo, doufám, že potom nikdo nebude soudit Česko jenom podle něho...

1
Před 3 měsíci

Tenhle obtloustlý provinční politik zase hřímá do zbraně.. Lipánku , za 3/4 roku po tobě ani pes neštěkne. Natož Lavrov. Hlavně si nenasazuj plembák a neprůstřelku... Víš jakou jsi měl minule ránu...

1
Před 4 měsíci

Něco jako když Hurvínek řeší mezinárodní problémy. Ta sbírka ulízaných hezounů pod vedením (???) Fialy a krasavce komunisty Pavla je fakt komická. Hlavně to, jak si všichni hrají na dospělé...

5
Před 3 měsíci

Gratuluji panu ministrovi, že zvládl pronest jednoduchou větu. Tedy zvládl s odřenými rty. Hlavně ať neříká nic složitějšího, to už by nemuselo dopadnou dobre, že? Jsem na něj náležitě hrdý. A jsem náležitě hrdý na ODS, že ve svých řadách nenašla nikoho schopnějsiho, když pan ministr rezignoval.

2
Před 3 měsíci

To Rusy muselo skutečně vyděsit. Slyšel jsem, že se po tomto stručném a jasném vzkazu začali stahovat 😂 Když něco podobného řekne Lipavský, má to stejnou váhu, jako kdyby nějakej Pepa z Horní Dolní napsal Vémolovy na Facebooku, ať se odstěhuje zpátky do Anglie, nebo mu rozbije hubu 🙂 Trapas.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt