Tak nám tady vyrostl vedle Zelenského další ředitel zeměkoule.
Já rozkážu a budete poslouchat nebo se zase pokusím narvat do neprůstřelné vesty a na oteklou hlavu narazím helmu a budu dělat bububu.
když Blinken mohl tam zůstat a vyslechnout lavrova a hned ho obvinit ze lži, tak mohl tam zůstat tento nesympatický a protivní Pan. Už by bylo asi i na čase přestat jen tak nadacat do Rusů z Jeho strany proto že místo zahraničních záležitostí EU už obsadila bohuzel musim napsat Pani .... která více nadavala. no a ne v poslední řadě časy se mění. Už i Zelený tu písničku zpívá, kterou mu doporučoval zpívat Orban.
Nikdo Lipanka a jeho potrefené přívržence nedrží,když chcete poslat vzkaz Rusku tak běžte bojovat na Ukrajinu.
Jinak si opravdu myslíte že se Rusko lekne Lipánka?
Ti ani neví že takový kašpárek je.
Typický nevychovaný bulík.
Nedivím se prezidentu Zemanovi, že ho nechtěl jmenovat do funkce, na kterou nestačí.
Jak nevychovaný? Kdyby byl fakt nevychovaný, vypálí tomu zmetkovi jednu mezi rohy.
Z hlediska mezinárodního práva se dá konstatovat, že reakce Lipavského byla správná.
Z hlediska aktuální dost zoufalé situace na frontě a zrychlování postupu Ruska na další ukrajinská území to bylo bohužel jen zoufalé štěknutí jezevčíka na bernardýna.
Pro potřebnou záchranu Ukrajiny je nyní třeba co nejdříve zastavit boje a zahájit mírová jednání, protože rozvrat infrastruktury Ukrajiny je na hranici přežití.
Ať to na Ukrajině dopadne jakkoliv, toto není jednání profesionálního ministra..., ty různá jednání přijdou a s tímhle tajtrlikem nikdo nepromluví ani slovo, doufám, že potom nikdo nebude soudit Česko jenom podle něho...
Tenhle obtloustlý provinční politik zase hřímá do zbraně.. Lipánku , za 3/4 roku po tobě ani pes neštěkne. Natož Lavrov. Hlavně si nenasazuj plembák a neprůstřelku... Víš jakou jsi měl minule ránu...
Něco jako když Hurvínek řeší mezinárodní problémy. Ta sbírka ulízaných hezounů pod vedením (???) Fialy a krasavce komunisty Pavla je fakt komická. Hlavně to, jak si všichni hrají na dospělé...
Gratuluji panu ministrovi, že zvládl pronest jednoduchou větu. Tedy zvládl s odřenými rty. Hlavně ať neříká nic složitějšího, to už by nemuselo dopadnou dobre, že? Jsem na něj náležitě hrdý. A jsem náležitě hrdý na ODS, že ve svých řadách nenašla nikoho schopnějsiho, když pan ministr rezignoval.
To Rusy muselo skutečně vyděsit. Slyšel jsem, že se po tomto stručném a jasném vzkazu začali stahovat 😂 Když něco podobného řekne Lipavský, má to stejnou váhu, jako kdyby nějakej Pepa z Horní Dolní napsal Vémolovy na Facebooku, ať se odstěhuje zpátky do Anglie, nebo mu rozbije hubu 🙂 Trapas.